Şimdi Ara

.:Şebnem Ferah Fan Club:. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
3
Favori
28.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • smdi beyaz showu izliodum da aklıma geldi sebnem ferah okan bayulgenin programı dısında -yanlıs hatrlıo olabilrm- baska hic bi programa cıkmadı sole bi beyaz showa ya da anında goruntu show a evet evet anında goruntu showa cıksa super olur valla

• Ne söylüyor? Yada söylemeye çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Ne söylüyor? Yada söylemeye çalışıyor

valla herkes begenmek zorunda deil her sarkıyı ii solucek die de bisi yok ben genel olarak sewiorum sahsen

• süper ya ama artık yetti gayrı YENİ ALBÜM İSTERİG YAAA..
    çok seviyorum şeboyu,benim yalnızlığımda tek arkdaşım gibi.şebonun şarkılarını dinleyerek rahatlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Ne söylüyor? Yada söylemeye çalışıyor

Orada evanescence'nin bring me to life şarkısını söyleyemiyor çünkü çok feci sarhoş bi de aynı konserde çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar şarkısı var o daha da bi ilginç. Aynı konser olmayadabilir tabi.

• yarın konseri war ankarada acayip sabırsızlanıyorum
  • 1000 inci mesajım ancak böyle güzel bir hatun için açılan konuya yazılabilirdi...

ŞEBNEM FERAH SENİ SEVİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM !!!!!
  • İstanbul da ;eski albümlerini gören varmı ? Kadın,Kısa Cümleler , Perdeler....

(Tabi kalmadığından uçuk fiyat ile satan yerler hariç)
  • imzaya bu resim daha çok yakışır

• ßu Kadın 1 Numara Türkiyede Daha GüzeLi Daha İyisi Varsa Yazın ßen ßurdayım.
  • Burada Şebnem Ferah'ın müziğinden çok hatun kişiliği daha çok öne çıkıyor galiba...

Bence Şebnem Ferah ülkemizde bu işi hakkıyla yapan ender insanlardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OkyaNuS.

Burada Şebnem Ferah'ın müziğinden çok hatun kişiliği daha çok öne çıkıyor galiba...

Bence Şebnem Ferah ülkemizde bu işi hakkıyla yapan ender insanlardan.

Yok Daha Çok ŞarkıLarı. Zaten KişiLiğini ŞarkıLarı Çıkarıyor.
  • kişiliği ve şarkılarıyla 10 numara bir insan. bendeki Şebnem FERAH sevgisi önce şarkılarıyla sonra kişiliğiyle oluştu. o medyayla boş işlerle uğraşmak yerine işini yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

kişiliği ve şarkılarıyla 10 numara bir insan. bendeki Şebnem FERAH sevgisi önce şarkılarıyla sonra kişiliğiyle oluştu. o medyayla boş işlerle uğraşmak yerine işini yapıyor.

23 Şubat İzmir konserine keşke gidebilseydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkyaNuS. -- 6 Nisan 2008; 20:27:55 >
  • önceki yazılanları okumadan birşey söylemek istiyorum, konuşulduysa affola

bulutsuzluk özleminin son albumunu dinledim,
    sözlerimi geri alamam isimli parçayı şebnem ferah ile düet şeklinde söylemiş nejat..
    çok hoşuma gitti, siz de mutlaka bir dinleyin diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

önceki yazılanları okumadan birşey söylemek istiyorum, konuşulduysa affola

bulutsuzluk özleminin son albumunu dinledim,
    sözlerimi geri alamam isimli parçayı şebnem ferah ile düet şeklinde söylemiş nejat..
    çok hoşuma gitti, siz de mutlaka bir dinleyin diyorum

Dinlemiştim.
    Güzeldi gerçekten,benim de hoşuma gitti.

• quote:

Orjinalden alıntı: OkyaNuS.

quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

kişiliği ve şarkılarıyla 10 numara bir insan. bendeki Şebnem FERAH sevgisi önce şarkılarıyla sonra kişiliğiyle oluştu. o medyayla boş işlerle uğraşmak yerine işini yapıyor.

23 Şubat İzmir konserine keşke gidebilseydim.

aynen bnde cok gitmek istiodum para bile ayırmıstm ama iste ani bi olay cıktı parayı harcamak zorunda kaldm sebnem de yalan oldu

ama yeni kaset cıkartp ole gelseydi o parayı da harcamazdm artk yeni bi album gerekio

• Son KonserLeri Duyduguma Göre 1-2 Sende Konseri Yok Yeni ALbüm Çıkartacakmış.
  • Çarşamba günü Konya'daydı mükemmel bir konser verdi her zaman ki gibi. Sırf Şeboyu önlerden dinleyebilmek için bir saat Hayko Cepkin'e tahammül ettim. Herhalde seneye de gelir Konya'ya iyice alışkanlık haline getirdi burayı. Senede üç-dört kere geldiği bile oluyor. Ama gelsin ben yine de giderim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leon420

Çarşamba günü Konya'daydı mükemmel bir konser verdi her zaman ki gibi. Sırf Şeboyu önlerden dinleyebilmek için bir saat Hayko Cepkin'e tahammül ettim. Herhalde seneye de gelir Konya'ya iyice alışkanlık haline getirdi burayı. Senede üç-dört kere geldiği bile oluyor. Ama gelsin ben yine de giderim.

eet hayko ile izmire de gelicekler 30 mayıs da artk ona mutlaka gidicem
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.