Şimdi Ara

Seç beğen yorumda yaz, kulaklık kararsızlığı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bir kulaklık alıcam 200-300 civarı. Yalıtım açısından iyi olmalı(bu fanlar kafa şişiriyor), kulağı rahatsız etmemeli(2 önceki kulaklığım olan creative sound blast speakerı kulagıma değip acıtıyordu, bu olmamalı). Ve mümkünse pc ve tv uyumlu olmalı. Şimdi tvde tipik 35 mm giriş var ve benim bulduğum kulaklıklar.

Siberia v2

Roccat Kave Solid 5.1(media playera bağlasam usb yi olur mu?)

Gamecom 777

G35 im vardı ama, öncelikle kırıldı ve kırılma yeri tam speaker ile kafa bandı arasında.(Bunun tamirini yapan bi yer bilen yazsın lütfen :) ) aynı zamanda pc de kullanılmaması sinirimi bozuyordu.

Şimdi, öncelikle sibera ve gamecom tv den 5.1 ve 7.1 olarak çıkmaz bunun bilincindeyim. Roccat kave e gelirsek öncelikle ses kartım destekliyor 5.1ini. Fakat bunu sanırsam tvde kullanamam di mi usb yi media playera takıp powerı ordan almasını ve devamını tvye baglasam?)

Kave ı kullanamazsam sibera mı alıyım gamecom mu? Kullanılabilirse kave mi alıyım? Ne yapıyım ben ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manicial -- 1 Ekim 2011; 23:34:13 >

• Gamecom 777 kullanıyorum, çok başarılı bence. Windows 7 de problemleri oluyormuş dediler, ultimate x64 kullanıyorum ve şu ana kadar acayip memnun kaldığımı söyleyebilirim. Hatta atıyorum oyunların ve gom playerın seslerini kulaklıktan, sistem seslerini normal hoparlörden gelecek şekilde ayarladım, oyun oynarken takıyorum sadece. Open-Ear tasarımlı olması aynı zamanda kapı zilini, annenin çağırmasını falan duymanı sağlıyor. Kulakları da taktıktan ancak 2-2,5 saat sonra acıtmaya başlıyor. Rahat da denebilir yani. Ayrıca mikrofon çok başarılı bir şekilde saklanmış ve mikrofonun ses kalitesi de muazzam.
  • http://www.sanalmarketim.com/urun/e6d8feb3291a530084c0d98147fce9e7/CREATIVE-Fatal1ty-Pro-Gaming-MK-II-Kulaklik

sana en uygunu bu. kulaklık katla bük kullan. 2 tane jak girişi ile istediğin yere bağlan. Ses izolasyonu müthiş derecede iyi ( çift deri kaplama en iyidir )
    yanına da güzel bi ses kartı oh yemede yanında yat. ama görmeyeli pahalanmış :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.