arkadaşlar next 2000cı plus sahibi ve biss olmadan viacses le şifre olayını halleden yokmu. maçlar geçip gidiyo izleyemiyoz yaw
quote:
Orjinalden alıntı: Elessar60
arkadaşlar next 2000cı plus sahibi ve biss olmadan viacses le şifre olayını halleden yokmu. maçlar geçip gidiyo izleyemiyoz yaw
cihaza reset attıktan sonra atv yi açıp sarı tuşa bastın mı?
ewet basıyom yine bişi olmuyo. (resette attım)
quote:
Arkadaşlar CI sistemine girince seca viacses irdeto nagravision var ama biss diye bişi yok.biz izleyemiyecekmiyiz.dünkü maçı izleyemedik zaten yazılımmı yüklemek gerekiyo alete televizyoncudan.
cihaz nedir? next 5000 çok eski yazılımlarda viaccess bölümüne 012600 0f 100..... şeklinde dene.
tabi 012600 cihazında ekli ise biss için destek veriyordur.
cihaz 2000 cı plus.012600 yoktu ben olusturdum ama oylede olmadı. Bingol yayladeredeyim burda tv ci de yok en son atacam camdan recevier ı. 12600 ü eklerken servis ismi ve derece ye ne yazacaz acaba.
3. gün oldu hala izleyemiyoz maçları.burası mahrumiyet bölgesi bingöl yayladere tv ci yok. Bi el atın şu kardeşinize alet next 2000 cı plus viacses var biss yok bilen anlıyan yokmu.
quote:
3. gün oldu hala izleyemiyoz maçları.burası mahrumiyet bölgesi bingöl yayladere tv ci yok. Bi el atın şu kardeşinize alet next 2000 cı plus viacses var biss yok bilen anlıyan yokmu.
2000 ci plus da yazılım uygunsa kanal şifreli iken SARI tuşa basın. çıkan menüden biss değerlerini girin
menü çıkmıyorsa son yazılımı atmanız gerekir.
quote:
Ben Viaccess'e yazarak Sunny marka bi receiver ı hallettim... Fakat bazı arkadaşlar olmadığını söylüyolar. Biss gelmesi için yazılım atman gerekecek. Bununla ilgili dökümanları ilgili forumlarda bulabilirsin.
kardesım bırebır uyguladım aclımadı ya ben yalnız cıhaza hıc versıyon falan yukletmedım bugune kadar aldıgım gun neyse o onada baktım sanırım 2005 versıyon o yuzden acmıyor olabılırmı acaba?
arkadaşlar bendede benjamin 8000 var..aynı şekilde biss yok ancak viaccec bölümü var...giriyorum olmuyor..2 sene önce kanal 1'i açmıştım..
kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olun lütfen...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme