Şimdi Ara

SEÇİM ÇIKMAZINDAYIM :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lenovo P70 ve Meizu M1 note iyidir ama Meizu'nun sd kart girişi yok ve TR'de 16gb versiyonu mevcut. Bunları kullanmadım ama alışma konusunda çok sıkıntı yaşayacağınızı sanmam.
  • P70 oldukça kafama yattı aslında ;)
  • Benim durumum da neredeyse birebir Bende de S3 mini vardı Nisan 2013'ten bugüne kadar kullandım, genellikle memnun kaldım. Geçen gün yere düşürünce ekranı çatladı ve karardı. "200-250 tl'ye değiştiririz" dediklerinde yeni telefon bakınmaya başladım artık.

android telefonlara 1000 TL'den daha fazla para vermek bana pek mantıklı gelmiyor. O yüzden 1000 TL civarında birkaç modele bakındığımda en doğrusu LG G2 gibi geldi bana. Özellikle şarjından birçok kişinin memnun olması dikkatimi çekti. Keşke olsaymış dediğim şey ise harici sd kart takamıyor olmamız.

Samsung S5 Mini de aklımı çelmiyor değil, özellikle boyutlarından dolayı. S3 mini'den sonra LG G2 büyük gelebilir bana, tek endişem bu. "S5 mini" ise tam istediğim ebatlarda ve daha kompakt görünüyor gözüme, ama gelgelelim ki bunun dışında da beni çeken başka özelliği yok açıkcası :) Ve ayrıca yaklaşık 1000 TL'lik fiyatı LG G2 kadar haketmiyormuş gibi geliyor bana.

Sonuç itibariyle şu anda 1000 TL civarındaki telefonlardan ben LG G2'ye daha yakınım

• G2 den sonra G3 ve G4 çıktı bence o cihaza 1200 lira çok Lenovo P70 oldukça kafama yattı Halen tam karara varamadım ama ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historiyst_45 -- 28 Temmuz 2015; 22:57:23 >
  • yakında G5 de çıkar G6 da bunun sonu yok :)

G2 şu anda 1050 TL hocam, 1200 değil.
    G4 zaten çok pahalı olduğu için hiç bakmadım bile.
    G3 içinse olumsuz yorumlar var.

En iyi seçimi yapmanız dileğiyle
  • Misalen arkadaş tavsiye ettiği halde S4 veya minisi çok cazip gelmedi bana.Tabiki bu işin sonu yok.İnşallah hayırlısı olsun çok zor ...
  • Z1'i eleme. Git incele sağlam cihazdır. G2 de tercih edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İllaki samsung olsun diyosan grand prime olur a serisini tercih etme derim teknik ozellikleri asagi yukari ayni olan e serisi 700 kusurlerde e seriside fena degil nuda dusunbilirsin.

• E5-7 var hangisini tercih etmeli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historiyst_45 -- 29 Temmuz 2015; 0:19:00 >
  • A5 alırdım hocam. O ekranla falan z1 çekilmez ayrıca kimse kusura bakmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 29 Temmuz 2015; 0:41:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o güzel ama 1200 civarı fiyatı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Hocam o güzel ama 1200 civarı fiyatı ?

Paralel ithalatta 1000 lira civarı bulunuyordu birkaç ay önce. Ben kardeşime alacaktım z2 istedi onu aldım. Her mağazaya gittiğimde en az 5 dakika kurcalıyorum nerdeyse kullanması inanılmaz keyifli.

• Bazı sitelerde paralel ithalat olan var 900 küsur civarı nasıl alınabilirmi?
    Çift hatlı olanı varmış bilginiz var mı?
    Tavsiye edecek bir link filan verirmisin?
  • quote:

Bazı sitelerde paralel ithalat olan var 900 küsur civarı nasıl alınabilirmi?
    Çift hatlı olanı varmış bilginiz var mı?
    Tavsiye edecek bir link filan verirmisin?

Hocam çift hatlı olanda ikinci hattı kullanırsanız sd kart kullanamıyormuşsunuz. Kısacası ikisinden birini seçin demişler. 16gb yeterli olur mu bilemem tabiki.

Link elbette paylaşırım ama önce satıcıları incelemem lazım. Yarım akşam saatlerinde birkaç alternatifi link paylaşabilirim umarım :)

• Çok sağol misalen bak aynı site ama farklı iki fiyat :
    Burda 900 küsur diyor
    http://www.kliksa.com/u...tAodFcIEKg&gclsrc=aw.ds
    Burda ise 1.300
    http://www.kliksa.com/u...killi-telefon/902408466
    Nasıl iş anlamadım ???
    (Çift hat kullanma durumum yok zaten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historiyst_45 -- 29 Temmuz 2015; 0:57:03 >
  • historiyst_45 kullanıcısına yanıt
    Hocam linklerden biri ithalatçı firma, diğeri ise Samsung Türkiye garantili cihaz. Açıkçası kliksa üzerinden aldığım hiçbir cihazla problem yaşamadım ve problem oluşsa bile kliksa güvencesi ile halledileceğini düşünüyorum. (Galaxy s4 1.5 sene önce almıştık)

N11 üzerinden ve kliksa vs gibi siteleri araştırıp ona göre birkaç link atacaktım ama kliksa fiyat olarakta gayet uygun, ve güvence olarak n11 den çok daha sağlıklı gözüküyor.

Paralel ithalat olan ürünü tavsiye edebilirim 919 lira için gayet uygun. Hem daha hafif bir arayüz ve tema desteği, gayet hoş bir ön kamera, yeterli düzeyde arka kamera, mükemmel malzeme kalitesi ve günlük kullanım için yeterli işlemcisi ile kullanmaktan keyif alınan bir cihaz olmuş.

Eksi yönleri ise nispeten zayıf batarya (1 günü çıkarır gibi), bildirim ışığı olmayışı gibi şeyler de var tabi aklıma gelen.

Kliksa içinize sinmez ise alternatif siteleri de araştırabilirim.

• Çok sağol başka alternatifin veya örnek link gösterebilirseniz sevinirim ...
  • quote:

Çok sağol başka alternatifin veya örnek link gösterebilirseniz sevinirim ...

Tabiki hocam dersim biter bitmez araştırmaya başlarım.

• Allah razı olsun ...
  • İhtiyaçlarınıza göre tercih yapın.
    Bin lirayı giriş-orta seviye cihazlara vermek ne kadar mantıklı. A5 gibi.. E5 hakkını verir yine biraz..
    Ancak kamera çok önemli değilse diğer herşeyi ile Lenovo p70 iyidir, kullanıyorum memnunum.
    Kamera önemli ise Lenovo s60 çok iyi fotolar çekiyor.
    760 lira gibi fiyatını fazlasıyla hakeden telefonlar özellikle p70. mtk 6752 Islemci snapdragon 615 rakibi bir işlemcidir not düşelim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.