Şimdi Ara

Seçiminiz IDE DVD-RW mı yoksa SATA DVD-RW mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Birdblade

Bunca yorumu okuduktan sonra
    Asus DRW-1814BLT üzerine hiçbir kötü yorum yapılmaması beni etkiledi.
    Bence risk alıp sırf IDE 'de NEC süperdi diye NEC almayın
    Asus gerçekten iyi bir iş çıkarmışa benziyor. Ben yeni makina alıyorum yakında ve Optik sürücü olarak Asus DRW-1814BLT alacağım

NEC'in IDE'de süper falan olduğu yok.. Bir sürü problem..

• Arkadaşım öncelikle kesinlikle Sata arabirimli bir DVD yazıcı al insan rahat ediyor neydi O İDE ler. Yuvarlak kablolar bile öyle çok iyi çözüm olmuyordu.

Sata kablolar hem hava akışını kolaylaştırıyor hem de IDE gibi takması çıkarması işkence olmuyor.

Bu arada ben Samsung un 20X Sata arabirimli modelini kullanıyorum tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 4 Eylül 2007; 23:24:37 >
  • A S U S u tek geçerim
  • Merhaba,
    Asus QuieTrack 1612BL Light Scribe Modelini Almıştım. 2007 Yılında O zaman Sata varmıydı bilmiyorum. En Dandik Altı Patlıcan Moru Cd ve DVDleri ve Hatta Bazen Eve Gelirken yola Atılmış Çizik Üzeri Tozlu DVDleri bile alıp Ev de Islak Bezle silip Koyuyordum. Banamısın Demiyordu Okuyordu. Sadece XP kurarken ilk Başta Önbellek Dosyalarını Alırken Küçük Ses Yapıyordu oda Çok Rahatsız Edici Değil.Okumasında ve Yazmasında Sorun Yoktu. Hala Kullanıyorum Hala Bir Sorunla Karşılaşmadım. DVD Yazarken Full Dolu DVDyi (Divx Film veya Normal DVDfilm). 16x de 4.5 Dakikada, 8 x de 8,5 bazen 9 a yakın. 4x de yazdırdım birkaç kez 16,5 dakikada yazıyor... Sonra,

Gittim ikinci bir IDE ASUS DVDRW Alıyım Dedim.

ASUS DRW-22B2S Modelini aldım. Yazmada 22x Olmasına Rağmen Eski 16x Asus a Göre Aynı. Üstelik Nero Açılır Kapatırken İçinde disk Olsun Olmasın.Lamba Yanıp Kontrol ediyor. Disk Varsa Kısa bir Okuma Yapıyor. Yani anlayacağınız ilk Asus Kaymak Gibi Şuan Bulsam İnanırmısınız 5 adet Daha alırım. Anakartımda Sata Girişi Olmasına Rağmen Yinede İde Olduğunu bile bile Alırım.

ASUS sata DVDRW hiç Denemedim Bilmiyorum. Ama Sata veide HDD lerin arasında hız Farkı Varsa illa Onda da Vardır. Kullanan Varsa Yazsın. DVDRW de ASUS veLG Öneririm. LG ucuz Asus Pahalı biraz Ama Asus LG ye göre Daha Uzun Ömürlü Bence.....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.