Vuruşlar, efektler ve müzik harika olmuş :) Tebrikler :)
Uğraşılmış Belli ediyor kendini O yüzden nankör bi yorum yapılamaz Özetle Çok güzel
Başarılar Dilerim
Teşekkürler cici yorumlarınız için arkadaşlar
teşekkürler
yorumlar için teşekkürler
Video guzelde, herkesten bir ricada bulunacağım lütfen bir kişiyi vurup bunu videonuza eklemeyiniz. Her oyuncu hayatında bir kerede olsa uzak mesafeden tek mermide birisini muhakkak vurmustur. Ayrıca böyle görüntüler karsı tarafın size ates etmemesi sizin onu görüp tek mermide almanız FAKE izlemini uyandırıyor. En az 2 kişiye karşı, avantajsız takımda yapılan çatışmalar benim aradığım video özellikleridir. de_dust2 de terorist olup elinizde ak47 ile eco geçen ctleri vurup tk yaptım demek yani bunlara zaman ayırıp video yapıp internete atmak... Karar sizin
quote:
Orjinalden alıntı: RemagX
Video guzelde, herkesten bir ricada bulunacağım lütfen bir kişiyi vurup bunu videonuza eklemeyiniz. Her oyuncu hayatında bir kerede olsa uzak mesafeden tek mermide birisini muhakkak vurmustur. Ayrıca böyle görüntüler karsı tarafın size ates etmemesi sizin onu görüp tek mermide almanız FAKE izlemini uyandırıyor. En az 2 kişiye karşı, avantajsız takımda yapılan çatışmalar benim aradığım video özellikleridir. de_dust2 de terorist olup elinizde ak47 ile eco geçen ctleri vurup tk yaptım demek yani bunlara zaman ayırıp video yapıp internete atmak... Karar sizin
Aynı şeyleri düşünüyoruz...
@KolPaA
Lütfen ard arda mesaj yazmayınız, eklemeleriniz varsa, bir üstteki mesajı yeniden düzenleyerek ekleyiniz.
Teşekkürler ii kötü yorumlarınız için arkadaşlar .
efektler harika hangi programla düzenledin
KolpaA post kasılırda bu kadar mı 3 kere üst üste teşekkürler yazmışsın ayrıca adamlar teşekkür etmemiş konuşmuş kendi aralarında yine teşekkürler yazmışın yuh ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme