Şimdi Ara

Secret Level'ın 2. sezonu için beklenen haber geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Secret Level'ın 2. sezonu için beklenen haber geldi
    Özellikle oyunseverler tarafından heyecanla beklenen animasyon dizisi Secret Level, geçtiğimiz hafta Amazon Prime Video'da izleyici ile buluştu. Love, Death & Robots'un oyunlara odaklanan versiyonu olarak lanse edilen dizi, izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı. Dizinin gördüğü bu ilgi, 2. sezonun da önünü açmış oldu. Amazon, daha ilk sezonun ikinci yarısı bile yayınlanmadan diziye 2. sezon onayını verdi.

Amazon dizinin izlenme rakamlarına dair net bir sayı vermemiş olsa da Secret Level'ın bugüne kadar platformda en iyi açılışı yapan animasyon dizisi olduğunu açıkladı. Bu kadar kısa sürede 2. sezon onayı geldiğine göre izlenme rakamları gerçekten etkileyici olmalı.

Ayrıca Bkz.Aralık ayında başlayacak en dikkat çekici 10 dizi

Secret Levels 2. Sezon Onayını Aldı

Love, Death & Robots'un yaratıcı ekibi tarafından hazırlanan Secret Level, aynı Love, Death & Robots gibi her bölümünde farklı bir hikâye anlatıyor. Ancak bu kez hikâyeleri birbirine bağlayan ortak tema video oyunlardan uyarlanmış olmaları.

İlk sezonunda Mega Man, Armored Core, Dungeons & Dragons, Sifu gibi oyunları ele alan Secret Level'ın 2. sezonunda hangi oyunları işleyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor. Gerçi dizinin hayranları daha şimdiden Dark Souls ve BioShock gibi oyunların adını geçirmeye başladı bile.

Kaynak:https://variety.com/2024/tv/news/secret-level-season-2-amazon-prime-video-1236251726/

• Güzel bölümler de vardı, gereksiz bölümler de vardı. Ama süreler çok kısıtlı. Daha uzun süreli içerikler oluştursalar keşke

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şahsen her bölüm merak ile devamını talep ettim. yeni sezonda bölümlerde sürenin uzayacağını düşünüyorum, sonradan müşteri talebine göre uzun versiyonlu yeni seriler olabilir.

• 2 kısımdaki bölümler çok kötüydü. Özellikle concord :) hangi oyun rezil çıkınca reklamınıda yapamadılar tabi. Kratos üzerinden reklam yapıp 2 sn ye görünmeside ayrı bir saçmalık. Anlamsız bölüm sonları, megaman gibi gereksiz bölümler. Warhamer ve armored efsane bölümlerdi hiç olmazsa başı sonu vardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Warhammer bölümü çok tatlı olmuş beğendim. Megaman ise bir o kadar sevimsiz geldi. Heyecanla ilk sezonun ikinci yarısını bekliyorum.

• Hepsini bitirmedim henüz ama ilk 8 bölümünü izledim. Bölümler güzel, izletiyor. Yalnız bahsi geçen oyunların -Sifu ve Pac-man hariç- hiçbirini oynamadım. Bu iki oyunu bile az oynamışımdır. Bazılarının da bir şekilde adını sanını biliyorum, bazılarıyla ilgilş hiçbir şey bilmiyorum bile. Buna rağmen bölümler sarıyor ama tabii ilgili oyunun bilince insan uyarlama olarak kıyaslamasını ve yorumunu buna göre yapabiliyor. Oyunu bilip de izlemek başka şey, dümdüz izlemek başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 19 Aralık 2024; 16:57:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Warhammer çok iyiydi ama bölümler 5 dk olmasa daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.