benim hoşuma hb araçlar gidiyor sedana karşı antipatim var o yüzden ben olsam hb yi tercih ederdim ayrıca çarpışma testi sonuçları hb ye ait sedanın çarpışma testi yok bunuda gözden kaçırmayın
megane2hb 5 yıldız aldı sedanı ise 4 yıldız aldı
atmayalım forumda atıosakda destekli ltfnnnn sedan carpısma testı yok hb ler aynı platformu kullandıkları ıcın
ben çarpışma testleri konusunda birşey söylemedim yalnızca sedan 4 yıldız aldı. ben kendimde sedanını kullanıyorum
nası yani iice saçmaladın neden 4 yıldız aldı peki yani neyden nası bişeyden 4 yıldız aldı???
quote:
Orjinalden alıntı: kürsad
quote:
Orjinalden alıntı: delici ozy
quote:
Orjinalden alıntı: kürsad
quote:
Orjinalden alıntı: EXTREMETE
benim hoşuma hb araçlar gidiyor sedana karşı antipatim var o yüzden ben olsam hb yi tercih ederdim ayrıca çarpışma testi sonuçları hb ye ait sedanın çarpışma testi yok bunuda gözden kaçırmayın
megane2hb 5 yıldız aldı sedanı ise 4 yıldız aldı
atmayalım forumda atıosakda destekli ltfnnnn sedan carpısma testı yok hb ler aynı platformu kullandıkları ıcın
ben çarpışma testleri konusunda birşey söylemedim yalnızca sedan 4 yıldız aldı. ben kendimde sedanını kullanıyorum
1.4 motor sedanı kadırmaz ideali 1.6 dır yok ben 1.4 motor alcam derseniz HB derim
megane sedan ve opel astra gtc gibi sıra dışı tasarım yapmaya çalışanlar aracın işlevselliğinide kaybettiriyor özellikle bagaj kullanımları arka görüş ve arka çapraz görüşleri sırf bu tasarınlar yüzünden baltalanıyor..
ama şunuda itiraf edeyim benim hoşuma hb megane gidiyor fakat dediğim gibi bu tip eksiler aracın kullanışlığını etkiliyor ve ülkemizde sedan otomobil ülkesi olduğu için ilerde satmak açısından kolaylık sedanda olduğu için bütük oklar sedanı gösteriyor..
quote:
Orjinalden alıntı: karenin
bence hb. herkesten farklı sıra dışı tasarım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme