Şimdi Ara

sedanmı hacbekmi..? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer megane ise hiç düşünmeden sedan derim.
  • HB tasarımını bayan vücudundan esinlenerek yapıldığını duymuştum.
    Ancak aracı görünce bayanlardan tiksindim
    Tabiki sedan
  • Sedan HB rükuş güzeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Sırf tipi yüzünden sedan diyorum.

bence de sedan

hatcbacki aydemir akbaşın yürüme stiline benziyo...
    (kıç dışarda)

tuttum bu benzetmeyi

sakın bırakma

• quote:

Orjinalden alıntı: delici ozy

quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

Orjinalden alıntı: EXTREMETE

benim hoşuma hb araçlar gidiyor sedana karşı antipatim var o yüzden ben olsam hb yi tercih ederdim
    ayrıca çarpışma testi sonuçları hb ye ait sedanın çarpışma testi yok bunuda gözden kaçırmayın

megane2hb 5 yıldız aldı sedanı ise 4 yıldız aldı

atmayalım forumda atıosakda destekli ltfnnnn sedan carpısma testı yok hb ler aynı platformu kullandıkları ıcın

ben çarpışma testleri konusunda birşey söylemedim yalnızca sedan 4 yıldız aldı. ben kendimde sedanını kullanıyorum

• nası yani iice saçmaladın neden 4 yıldız aldı peki yani neyden nası bişeyden 4 yıldız aldı???
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: delici ozy

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EXTREMETE

benim hoşuma hb araçlar gidiyor sedana karşı antipatim var o yüzden ben olsam hb yi tercih ederdim
    ayrıca çarpışma testi sonuçları hb ye ait sedanın çarpışma testi yok bunuda gözden kaçırmayın

megane2hb 5 yıldız aldı sedanı ise 4 yıldız aldı

atmayalım forumda atıosakda destekli ltfnnnn sedan carpısma testı yok hb ler aynı platformu kullandıkları ıcın

ben çarpışma testleri konusunda birşey söylemedim yalnızca sedan 4 yıldız aldı. ben kendimde sedanını kullanıyorum

• 1.4 motor sedanı kadırmaz ideali 1.6 dır yok ben 1.4 motor alcam derseniz HB derim
  • megane sedan ve opel astra gtc gibi sıra dışı tasarım yapmaya çalışanlar aracın işlevselliğinide kaybettiriyor özellikle bagaj kullanımları arka görüş ve arka çapraz görüşleri sırf bu tasarınlar yüzünden baltalanıyor..

ama şunuda itiraf edeyim benim hoşuma hb megane gidiyor fakat dediğim gibi bu tip eksiler aracın kullanışlığını etkiliyor ve ülkemizde sedan otomobil ülkesi olduğu için ilerde satmak açısından kolaylık sedanda olduğu için bütük oklar sedanı gösteriyor..

quote:

Orjinalden alıntı: karenin

bence hb. herkesten farklı sıra dışı tasarım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.