PENKALA SEDAT ABİYE ÖZRÜMÜ İLETTİĞİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.. SANA DA MİNNETARIM, UMARIM BU SICAK, ESPRİLİ VE ANLAMLI MESAJIN SEDAT ABİNİN ÖZÜRÜMÜ KABUL ETTİĞİNİN GÖSTERGESİDİR.. ŞİMDİ UZUN UZUN SEDAT ABİNİN FOTOGRAFLARINA BAKIYORUM VE HAYATA TEKRAR BAGLANMAYA ÇALIŞIYORUM.. SEDAT ABİSİZ KALMAMANIZ DİLEKLERİMLE..
Penkala
OOOOOOFff OFfffffffff
quote:
Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|
OOOOOOFff OFfffffffff
BU KONUDA SEDAT ABİDEN BAŞKA KONULARIN KONUŞULMASINI, İMA EDİLMESİNİ İSTEMİYORUM, İLK MSJINA SESİMİ ÇIKARMADIM AMA YETER.. BANA SAYGISIZLIGINA BİŞEY DEMİYORUM AMA SEDAT ABİYE DAHA FAZLA SAYGISIZLIK YAPILMASINI İSTEMİYORUM.. FAKE OLDUGUMU İMA ETMİŞSİN AMA OLMADIGIMI GÖSTERMEM İÇİN GİDİP SENİN GİBİ BİKAÇ YÜZ GEREKSİZ MSJ MI ATMAM LAZIM!!
Helal be kim tutar seni adamım ver coşkuyu ver coşkuyu nasıl olsa fake üyelikle gerçek kimliğini göstermeden milletle t aşak geçmesi kolay zaten memleketi sizin gibiler sardı hepinizle uğraşmaya kalksak kafayı tırlatırız sen takıl kafana göre
quote:
Orjinalden alıntı: darbeli.matkap
GÜLMEYİN SEDAT ABİSİZ YAŞAMANIN ACISINI BEN BİLİRİM, SİZ NERDEN BİLECEKSİNİZ Kİ SİZ HİÇ SEDAT ABİSİZ KALMADINIZ.. ŞUAN RÜZGARDA DÜMENİ KOPMUŞ BİR GEMİ GİBİ ORAYA BURAYA SAVRULMAKTAYIM.. HAYATA BAGLANABİLMEM İÇİN SEDAT ABİNİN DESTEĞİNİN TEKRAR ARKAMDA OLDUGUNU BİLMEK İSTİYORUM..
doğru yolu buldun sedat abi bir yasam tarzıdır
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: NakkrazeN
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: NakkrazeN
Fotoğrafını koy affedelim.
FOTOGRAFIMI KOYARAK SEDAT ABİNİN ÖNÜNE GEÇMEK İSTEMİYORUM!! BU OLAY MAGAZİNEL BOYUTUNDAN ÇOK BİR SOSYO-EKONOMİK SINIF ÇATIŞMASIDIR,BİR POLİTİK GÖRÜŞTÜR, BİR HAYAT FELSEFESİDİR.. KONUYU MAGAZİNEL BOYUTLARA TAŞIYARAK, SEDAT ABİYE VE ONUN YETİŞTİRDİĞİ GENÇ NESİLE HAKSIZLIK ETMİŞ OLUYORSUNUZ!!
Vah vah vah durum vahim
EVT MAALESEF ÖYLE, SEDAT ABİSİZ KALMAK BENİ BİTİRDİ, HAYATA YAŞAMA SEVİNCİM KALMADI, SOKAKTA OYANAYAN ÇOCUKLARI GÖRÜNCE KENDİMDEN NEFRET EDER HALE GELDİM,MUTLU İNSANLARI GÖRÜNCE ONLARIN MUTLULUĞUNU PAYLAŞMAK YERİNE KISKANDIM, SEVGİMİ BELLİ ETMEK YERİNE ÖFKEMİ BELLİ EDER OLDUM.. SEDAT ABİMİN BENİ AFFETMESİNİ, GEÇMİŞİ BİR DAHA HİÇ AÇMAMAK ŞARIYLA BİR SANDIGA KİLİTLEMEK VE YEPYENİ ,TIPKI SEDAT ABİNİN İÇİ GİBİ TERTEMİZ BİR SAYFA AÇMAK İSTİYORUM..ESKİSİ GİBİ BANA FARKLIFOTOGRAF KARELERİNDEN BAKIP GÜLÜMSEMESİNİ İSTİYORUM..AMA YANLIZCA BANA!! ÇÜNKÜ O GÜLÜMSEME BENİM İÇİN SİZLERDEN DAHA FARKLI BİR ANLAM TAŞIYACAK!!
Yalnız.
sen üzülme adamım, hepimizi bir gün sedat abi tadında olacağız
quote:
Orjinalden alıntı: penkala
sende sonunda o derin gerçeği kabul ettin....
aynennnn penkala..
TEŞEKKÜRLER..
tek gercek sedat abi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme