slmlar herkese arkadaşlar dediğiniz gibi tipo macerası bayağı bir heyecenlı olmuştu aracı en son yüceler ses sistemlerine werdik. bıraktık italyancılığı M/// ci olmuştuk onunlada ufak bır talıhsızlık sonucu pert oldu araç.. yeni projeler war yakında denk geliriz herkese iyi forumlar slmlar tekrardan
Geçmiş olsun Oktay kardeş. Özlettin kendini...Sedicivalvole maceran gerçekten de ilgiyle takip ettiğimiz o dönemin en popüler konusuydu...Yeni maceralarını bekleriz...
vay ve adamı buldunuz çıkartınız en sonunda (6.5 ay sonra)
geçmiş olsun diyelim ama güzel araçtı gerçekten
quote:
Orjinalden alıntı: sedicivalvole
slmlar herkese arkadaşlar dediğiniz gibi tipo macerası bayağı bir heyecenlı olmuştu aracı en son yüceler ses sistemlerine werdik. bıraktık italyancılığı M/// ci olmuştuk onunlada ufak bır talıhsızlık sonucu pert oldu araç.. yeni projeler war yakında denk geliriz herkese iyi forumlar slmlar tekrardan
birde doğan slx modlasan tam süper olacak
Fiat konuma tipo olarak o aracı koydum.İsteyen bakabilir.
Oktay ii hamd olsun tipo satıldı çoktaan şimdi sıra Sti da bekleyin
Bu akşamda Çamlıcada bi tipo gördüm mavi arkasında sedicivalvole yazıyordu dedim acaba bu tipo o tipomu sonra aklıma geldi mavi değildi o
quote:
Orjinalden alıntı: Method Man
quote:
deli olur
quote:
Orjinalden alıntı: excerius
quote:
quote:
deli olur
Walla benımde hayalım gereklı ekıpman da bılıosunz tipodan kalma war ama bıktırıyor bu ısler artık adamı warsa dusunen turbo şahın doğan wereyım lancıa motorunu yurusun arabayı ortadan ıkıye koparsın
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: excerius
quote:
quote:
deli olur
Walla benımde hayalım gereklı ekıpman da bılıosunz tipodan kalma war ama bıktırıyor bu ısler artık adamı warsa dusunen turbo şahın doğan wereyım lancıa motorunu yurusun arabayı ortadan ıkıye koparsın
benim scenic e takalım araba gitmiyo ya 0-100 14.3 sn
Oktay abi bagaja ve ya ön kaputa sığdırır mıyız bisin
oktay usta birgün de imkanların el verirse bir dizel makinaya el at allah bilir torku beygiri nerelere uçurursun
yeni arkadaşlar için de öğrenmek ve takip etmek güzel oldu. tekrar gündeme getiren arkadaşlara teşekkür...
Geçen yıl tuning fuarında bir ses sistemi firmasının standında sergileniyordu araç.Ki sahibi de söylemiş satılmış zaten.Keşke satılmayıp devam edilseydi.
ey gidi eyyy... sedici hocanın arabası olmasa bile bu topik 3 sayfa gider...
quote:
Orjinalden alıntı: serkes
ey gidi eyyy... sedici hocanın arabası olmasa bile bu topik 3 sayfa gider...
aynen baba zaman geçiyor o zamanlar gene 1 senelik toplu mucadelemizle değişik bir marka olmuştuk sadece italyan hastalıgımdan halen de hastayım ama artık turbo olmadan boostu bastırmadan güç olmuyor görüyoruz kimileride swap işlemi yapıp arabasının yuruyenını 4x4 e çewirip farklı makınalar koyarak ya da ne ısterse yolun sonuna geliyorlar Tabi burdaki mantık sadece zewk hobi amaçlı, yapılan motorla 5.000km 10.000km gidip motoru açmak zorunda kalıyorlar kırılmadan olmuyor ammavelakin yürümeye geldiğinde maglubiyet almadan efsane isim olaraktan değişik projelerle fantastik arabalar yapılıyor. Tabi Hastalık işte Falan filan hepimiz de biliyoruz hasta arkadaş çok bu konuda aramızda
İşin kötü durumu zewk ile başlayıp araba yapmaya başladığınızda en önemli seçimimiz aracı yaptırdıgımız usta yoksa alıcamız parçanın markası değil Ben bu dertten hep muzdarip oldum işlerimde yara aldım malesef o yüzden ustanızın usta olması illaki önemlide birde 3 kağıtçı sahtekar olmaması gerekli.yada en güzeli Hard tuning yapmadan soft soft ıncıtmeden kırmadan jant, lastik, amortisör ,eksoz ,filtre, yeter ama bu işin sonu da yok donu da yok...
sen sattın, bende sattım tipoyu
gerçi benimki sütçü beygiri sayılırdı senin aygırın yanında ama...
ama italyana devam 120hplik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme