heeeyyy ahaliii ben geldiiiimmmm duyduğuma göre 400.00 kişiymişsiniz çift sayıları hiç sevmem tek yapim dedim geldim nabersiniz
Hoşgeldin.İyi vakit geçirirsin umarım.Yanlız dikkat et bu aralar fake üye kaynıyor ortalık.Gereksiz şeyler yazmamaya çalış.
quote:Orjinalden alıntı: .::nUr::. çok kibarsınız lan quote:Orjinalden alıntı: Çağdaş nbr lan Gülücük lan deme lan babam kızar lan
quote:Orjinalden alıntı: Çağdaş lan deme lan babam kızar lan sen niye lan diyon o zaman lan seninki baba da bizimki iskele babası mı yarın babalar günü læ
quote:Orjinalden alıntı: .::nUr::. quote:Orjinalden alıntı: Çağdaş lan deme lan babam kızar lan sen niye lan diyon o zaman lan seninki baba da bizimki iskele babası mı yarın babalar günü læ İyi tamam be,ben babama parfüm aldım sen ne aldın?
quote:Orjinalden alıntı: Gülücükk heeeyyy ahaliii ben geldiiiimmmm duyduğuma göre 400.00 kişiymişsiniz çift sayıları hiç sevmem tek yapim dedim geldim nabersiniz tüh yaw..16. fake almak gerecek çifte çevirmem için.. hoşgeldin bu arada
ön sezgilerin çok kuvvetli mi demem gerekiyor burda hehe quote:Orjinalden alıntı: SynFx bayan olduğunu hisseder gibi oldum.