Şimdi Ara

Sefer bizden , Zafer Allah'tan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PARAGRAF: NİYET-GAYRET-AMEL olarak ayrılmıştır

SELAMUN ALEYKÜM arkadaşlar öncelikle hepinize Allah'tan hayırlı günler diliyorum. 67 günümüz var peki bu 67 günde geçmişteki yaptığımız hatalardan ders çıkararak bugünümüz için neler yapabiliriz çünkü DÜNKÜ GÜN SENİN ELİNDEN ÇIKTI YARININ İSE SENİN ELİNDE SENET YOK Kİ ONA MALİKSİN. ÖYLE İSE HAKİKİ ÖMRÜNÜ BUGÜN BİL. Şimdi Ramazan ayındayız Ramazan ayının 1 günü ile diğer ayların bir günü eşit olduğunu düşünmüyorum. Ramazan ayında birimizi bin edebiliriz lakin bizlere büyük iş düşüyor tabi yola nasıl çıktığımız da önemli yani hangi amaçla eğer amacınız Hakkın yolunda yürümek, Başında tacı olana değil karnı aç olana yakın olmak, mazluma masuma yardım etmek, zalime zulmedene zulme göz yumana karşı koymaksa buyrun Bugünden itibaren hak yolunda yürüyelim istiyorum.

Öncelikle Niyetimizi belli edip nelere gayret edeceğimiz hakkında konuşmak istiyorum.

ilk olarak daha önce hiç denemediğiniz bir işi başarılı bir şekilde yapma şansınız eğer o işe yeteneğiniz varsa yüksektir ama yoksa düşüktür lakin o işe hiç yeteneğiniz olmasa bile alışkanlık kazanmak için 67 gün bize yeter de artar.

1-)ALIŞKANLIKLARIMIZ.

Alışkanlıklarımız sınavın yapı taşına göre şunlar olmalı. Paragraf, problem, geometri bu yüzden bir günümüz bu basamaklar ile başlayacak.

2-) DENEYİM.

İlk günler biraz zorlanacağız lakin yola çıktık bir kere dönmek bizim mayamızda yoktur. Deneyimin farkında olsak daha emin adımlarla yürüyebiliriz şöyle ifade edeyim. Bir oyuna yeni başladınız normal olarak alışma ısınma süreciniz olur o oyuna 1 hafta devam ederseniz Deneyim elde edersiniz deneyim ile de o oyunda yeteniğiniz ve algı kapasiteniz artar. Ders için konuşursak şuan 5 saatlik çalışmanız 1 hafta sonra 1 saat ile eş değer olacak.

3-) TEKRAR

Her şeyi tekrar etmek zorundayız tekrar tekrar tekrar... Günlük 3 günlük haftalık 2 haftalık aylık kesinlikle tekrarı atlamamız gerekir. Bu bize çok zaman kazandıracak.

4-) ARKAYI TOPLAYARAK GELECEĞİZ.

Şimdi örnek veriyorum Kimyadan Kimya biliminden mi başlayacağız? hayır sen Kimyasal Türler Arası etkileşimlerden başlayacaksın sonra Organiğe geçeceksin ama organik çalışırken de Kimya bilimine bakacaksın.

5-)SABIR

Her insanın elde edemediği bir takım şeyler var peki neden elde edemediğini sorsan potansiyelim mi yoktu der yoksa SABREDEMEDİM mi der? Sabır çok elzem(önemli) bu yüzden sabırlı olmamız lazım

sıra AMELde

bildiklerimizi kullanmazsak bilmenin ne manası var (bu söz hakkında düşünün istiyorum)

Bu yüzden bildiğimiz ile Amel edeceğiz onu kullanacağız.

Peki yetiştirip yetiştirememe gibi bir problemle karşılaşmamız

Arkadaşlar biz kendimizi farketmişiz bundan sonra hak yolunda yürüyeceğimizi masuma mazluma yardım edeceğimizi söylemişiz bunlar ne kadar değerli şeyler varsın yetiştiremeyelim varsın kazanamayalım kendimizi potansiyelimizi Emeğimizi,Gayretimizi farkedeceğiz bundan iyisi ne var bu hayatta?

Son saniyeye kadar emek verelim her gün Allah'a tevekkül edelim. Lakin bu kadar konuşmak yeter. HEDEFE KONUŞMAKLA DEĞİL KOŞTURMAKLA VARILIR.

Bu arada sistematik bir şekilde ilerlemek istiyorum,birbirimize destek çıkalım istiyorum bu yüzden bu yolda yürüyeceklerle bir whatsapp grubu kurmak istiyorum isterseniz özelden mesaj atarsınız. Allah'a emanet olun. düşüncelerinizi umursuyorum bu yüzden ister iyi şeyler ister kötü şeyler aşağı yazmanızı istiyorum. Hayırlı Çalışmalar

• Allah yok ki

• Ustad sen forumu surekli uhreviyata boguyorsun biliyor musun

• quote:

Orijinalden alıntı: Rogue One

Allah yok ki

.d gidip geldin galiba
  • Biliyorum.

• Nihat Hatipoğlu yks kasarsa
  • oturdum birilerinin hocam şakası yapmasını bekliyorum
  • Boş yapanlara aldırma gayet güzel ve mantıklı yazmışsın
  • Millet laf atacak ama iyi yazmışsın kardeşim💯
  • Ğ
  • Teşekkür ederim Furkan.

• böyle politik yazılar yazınca güçlü bir imaj çizmiş olmuyorsunuz sadece sıvacı gibi duruyorsunuz söylemiş olayım.
  • kırdan şehire K kullanıcısına yanıt
    Kirsehirli misin
  • hayır değilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.