Bildirim
[SeFiLLeR_TR] killed Tiger Gril From Jangan =)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nie böle bişey yaptınızki orda kesseydiniz olmuyomuydu xD -
çokkk güzel:D gz -
Helal olsun çok zevkli olsa gerek -
Güzel fantazi -
vay canına..
ben olsam o kadar sabredemez dalardım..
tebrikler -
@_SouL_
Baya zevkli
@__deadmaster
-
Keşke Jangan kapısına kadar götürseymişsiniz -
jangana kadar getirip ibrete alem olsun diye sallandırmışsınız kızı
bu arada tiger grill kaplan ızgarası anlamına geliyor.
tiger girl olması lazım. bazen bunun ismi tiger woman oluyor. neden bu şekilde değiştiğini bilmiyorum. ne yapmışlarda girlden womana dönüşmüş olabilir düşünmeden edemiyorum.
Not: uzun zamandır tg beklemiyorum hala tiger woman diyede çıkıyormu bilmiyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: Canhatti
Keşke Jangan kapısına kadar götürseymişsiniz
Hemen hemen kapı işte -
quote:
Orjinalden alıntı: Canhatti
Keşke Jangan kapısına kadar götürseymişsiniz
Eldorado açıldığı gün Uruchi yi Donwhang ' a sokarak kaybettirmişlerdi :D -
Tgye Yazık oLmuŞ -
bende ivy yi lure yapmıştım constantinople ye geçiş teleportunun üst tarafına kadar teleporttan geçmiyo meret -
oha!! 94 de Nasıl Kestin Tg Yi Tebrikler.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Ophiafagus
jangana kadar getirip ibrete alem olsun diye sallandırmışsınız kızı
bu arada tiger grill kaplan ızgarası anlamına geliyor.
tiger girl olması lazım. bazen bunun ismi tiger woman oluyor. neden bu şekilde değiştiğini bilmiyorum. ne yapmışlarda girlden womana dönüşmüş olabilir düşünmeden edemiyorum.
Not: uzun zamandır tg beklemiyorum hala tiger woman diyede çıkıyormu bilmiyorum.
-
quote:
Orjinalden alıntı: *d0g1c4n*
Dimi bana yazınca adeta şok oldum Lütfen saçma saçma yorumlarınızı kendinize saklayın illa yorum yapmak zorunda değilsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapped Under Ice -- 24 Haziran 2009; 23:43:35 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Brachiapod
quote:
Dimi bana yazınca adeta şok oldum Lütfen saçma saçma yorumlarınızı kendinize saklayın illa yorum yapmak zorunda değilsiniz
Snn Yaptığın Saçmalık 94 de Oyunun En Düşük Uniq'ini Kesiosn Marifetmiş Gibide Ss Koyuosn. Demekki Snn İçin Tg Yi Kesmek Bi marifet Bizede Tebrik Etmek Düşer.
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Brachiapod
quote:
Snn Yaptığın Saçmalık 94 de Oyunun En Düşük Uniq'ini Kesiosn Marifetmiş Gibide Ss Koyuosn. Demekki Snn İçin Tg Yi Kesmek Bi marifet Bizede Tebrik Etmek Düşer.
Biraz daha dikkatli bakarsan konuyu açma nedenimin jangana kadar lure yapmam olduğunu anlarsın
-
Batuhan Ben Başar..Olm Siz Ne zaman Değişceksiniz :D yada Değişcekmisiniz :D:D:D -
Hayatımda unique kesmedim daha doğrusu kesmek istemedim. Ama karşıma çıksaydı lure olayını yapmadan keserdim. Sabredemezdim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X