Şimdi Ara

SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
24
Favori
122.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://drive.google.com/open?id=0Bwcs_Ki0i_RXc0hLYmV3Q3JQdjg

Bizim tvlerde seri no ile çıkan yazılım ben dahil çoğu kişi full şeklinde yükleyerek tvnin çökmesine sebep olmuştu. Yukarıda anlattığım yöntemle menü+1505 core şeklinde yüklerseniz uygulamalar güncellenmiş olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben tvden youtube uygulamasını açmak istiyorum ama hata veriyor. Youtube uygulaması artık bu cihazda kullanilamiyor diye bir hata veriyor. Bunu nasıl aşabiliriz? Linkini verdiğiniz şeyi yüklersek sıkıntı gider mi?

• Linkteki yazılımı mb90_en.bin dosyasının ismini upgrade_mb90.bin diye değiştirerek menü+1505 şeklinde kurun. Flash belleğin içinde sadece o dosya olacak mboot dosyası olmasın. Ayrıyetten size full yazılım da atmıştım değil mi hocam her ihtimale karşı elinizde bulunması için.

Evet hocam full yazılım var elimde. Şuanda iş yerindeyim eve gidince denerim inşAllah.

Ayrıca şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. Televizyona interneti kablo ile bağlıyorum. Ayarlardan baktığımda bağlı olarak gözüküyor ama internet tuşuna basınca "Ağ bağlantısı yok" gibisinden hata veriyor. Kablosuz bir şekilde bağlamaya çalışıyorum aynı hatayı alıyorum. Bazen 3-5 dakika bekliyorum sürekli internet tuşuna basıyorum en sonunda geçiyor smart tv ye. Bazende yarım saat bekliyorum geçmiyor...
  • Smart portala bağlanmıyor hemen v2.2.4t de öyle v3.6.6n de nasıldı hatırlamıyorum bunda dlna çalışmıyordu ondan v2.2.4t dönmüştüm bi de teması grili kırmızılı vestel olan yazılım değil de gold temaydı. Dikkatimi çeken şöyle mesela normal tv kanalı izlerken android youtube programı açtığımızda tvyi görüyordu videoyu direk oynat dediğimizde uygulamayı direk girip izleniyordu ama web video cast uygulamasında dlna gözükmüyordu ordan film dizi açabildiğimden pratik oluyordu. Bu yazılımı menü+1505 şeklinde yükleyeceksiniz direk indirip full şeklinde yüklerseniz tv çöküyordu mboot dosyasında hata olduğunu düşünüyorum dediğim gibi ismini değiştirip sadece o dosyayı atıp menü+1505 yüklendi mi açılıyordu tabi sadece uygulamalar güncelleniyor anlamadığınız yere sorun yine de bi de sizin seri no ile bu yazılım çıkıyordu değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

https://drive.google.com/open?id=0Bwcs_Ki0i_RXc0hLYmV3Q3JQdjg

Bizim tvlerde seri no ile çıkan yazılım ben dahil çoğu kişi full şeklinde yükleyerek tvnin çökmesine sebep olmuştu. Yukarıda anlattığım yöntemle menü+1505 core şeklinde yüklerseniz uygulamalar güncellenmiş olacaktır.

dostum bu dediğin anlatımla yüklersem uygulamalarım güncellenecek doğrumu?
  • K@R@DENİZ kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam da sizin seri no ile vesteldriverdan bu yazılım çıkmaması beni şüphelendirdi menü+ 4525den çıkan ekranda bizim tvlerle aynı mı olası bi durumda bizim tvlerde full yazılım var lakin sizin tvniz farklı ise sıkıntı olabilir.

Menü + 1505 yapıyorum. Yazılım yükseltilsin mi diyor. Evet diyorum ardından SOFTWARE UPDATE FAİLED hatası alıyorum ve yazılım yüklenmiyor. Şimdi ne yapmam gerekiyor ?
  • "mb90_en.bin" dosyasının ismini "upgrade_mb90.bin" diye yaptınız mı tırnaklar olmadan sadece o dosyayı atacaksınız mboot olmayacak.

Çok teşekkür ederim. Smart tv bölümü ne kadar değişti ve güzelleşti öyle :) Eski halinden eser kalmadı. Youtube de sorunsuz açılıyor . Diğerlerini deneme fırsatım olmadı henüz
  • quote:

Öyle hocam da sizin seri no ile vesteldriverdan bu yazılım çıkmaması beni şüphelendirdi menü+ 4525den çıkan ekranda bizim tvlerle aynı mı olası bi durumda bizim tvlerde full yazılım var lakin sizin tvniz farklı ise sıkıntı olabilir.

benim cihaz bu
    cihazda hbb tv özelliği açık
    yükseltebileceğim veya yükleyebileceğim güncel yazılım mevcut mu?
    olmadı youtube olayını çözebilirmiyiz?

SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B

upload pic

upload pic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@R@DENİZ -- 15 Temmuz 2017; 3:26:45 >

Vesteldriverda seri no ile aynı yazılım çıkıyor sizde arkadaşa dediğim yöntemle yapabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli değil hocam. Bu arada dlna çalışıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Önemli değil hocam. Bu arada dlna çalışıyor mu?

sağol dostum;
    seri no o fotolardankinde hangisi, vestel drivere ordaki rakamlardan yazarak aramadığım kalmadı.

bana linklerini atarsan daha makbul olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@R@DENİZ -- 15 Temmuz 2017; 13:24:41 >
    Barkodların olduğu yerde SN: yazan yerin karşısı ben baktım sizde bakabilirsiniz aynı yazılım çıkıyor zaten ama dediğim yöntemle yapın yoksa full şeklinde yüklenince çöküyor core şeklinde yüklemelisiniz.

Bu özelliği deneme fırsatım olmadı. Telefonumda o özellik yok malesef.

• quote:

Barkodların olduğu yerde SN: yazan yerin karşısı ben baktım sizde bakabilirsiniz aynı yazılım çıkıyor zaten ama dediğim yöntemle yapın yoksa full şeklinde yüklenince çöküyor core şeklinde yüklemelisiniz.

teşekkürler;
    dostum diyelim full yazılımı yükledim tv çöktü kurtarma işlemi nasıl oluyor onun hakkında bir bilgin varmı?

aslında dün gece core şeklinde yazılımı yüklemeyi denedim fakat SOFTWARE UPDATE FAİLED hatası verdi. yüklemeyi aynen anlattığın şekilde yaptım şimdi tekrar denedim aynı hatayı verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@R@DENİZ -- 15 Temmuz 2017; 23:7:15 >
    Elimizde full yazılım var hocam size de atarım yanlış tv modelinin yazılımını yüklemediğiniz sürece kurtarabiliyoruz. Linkteki yazılım bizim seri no ile çıkan yazılım full yazılım fakat full şeklinde yüklediğimizde ben dahil bu yazılımı kullanan herkeste çöktü. Bende elimde full yazılım olduğundan bu yazılımı core şeklinde denedim ve açıldı ama ben web video cast programından direk olarak sitedeki videoları tvde oynatma programı kulladığımdan bu yazılımı yükledikten sonra dlna'dan tvyi göremediğimden tekrar v2.2.4t yazılıma döndüm.(size konunun başında göndereceğim dediğim ve şu an tv de kullandığınız yazılım) Aslında çöken yazılımın mboot dosyasında sıkıntı olduğunu düşünüyorum v2.2.4tdeki mboot dosyasıyla v3.3.6n full şeklinde yüklemeyi denemeye fırsatım olmadı ki kesin bi şey olmadığından kimseye de yapması konusunda tavsiye etmedim belki daha stabil olabilme ihtimali de var çalışmama da. Size kendim de denediğim bu yazılımı core şeklinde dediğim şeklinde yüklemeniz ve uygulamalar güncellenecek ve youtube gibi uygulamaları kullanılanabileceksiniz. Dosyadaki içinden çıkan "mb90_en.bin" dosyasının ismini "upgrade_mb90.bin" tırnaklar olmadan değiştirip denerseniz hata almadan yükleyecekseniz.

Hocam dlna yı bugün deneme fırsatım oldu. Normal telefonda galeriden dlna ya yansıt deyince tv yi görmüyor. Tv den dlna kapalı mı açık mı diye baktım öyle bir ayar göremedim. Güncelleme yapmadan önce sanki o ayar vardı.

Ama telefondan dlna paylaşım ayarını açınca tv den telefonun içerisinde ki medya yı görüntüleyebiliyorum. İlginç..

• Hocam dediğiniz şekilde gösteremiyorim tvyi telefona ve web video cast programında da gözükmüyordu o zamanlar denediğimde. Mesela demin web video casten direk film açıp izledim tvde indirmeden yoksa indirmek izlemek vakit kaybı bu kadar uğraşmaya da üşeniyor inmesini beklemek filan kalıyor izlenmiyor film. Ayar>Diğer Ayarlar da DLNA-renderer diye bi seçenek var v3.6.6n de yok mu o seçenek?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.