Şimdi Ara

SEG 46'' 46125 HD UYDU ALICILI SMART LED TV İNCELEMEM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
5
Favori
47.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ((((( Akşama arkadaştan Wi-fi adaptörü alacağım. onunla deneyeceğim. Ancak bir de söylemeyi unuttum. Diğer Vestel tv leri incelerken bir arkadaşın access point ile bu sorunu hallettiğini yazmış. Ama nasıl yaptığını yazmamış...(((( Kablodan evvel son çarem o...
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    ALDIĞIN YERE UYUMSUZ OLURSA DEĞİŞTİREBİLİRMİYİZ DE
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

((((( Akşama arkadaştan Wi-fi adaptörü alacağım. onunla deneyeceğim. Ancak bir de söylemeyi unuttum. Diğer Vestel tv leri incelerken bir arkadaşın access point ile bu sorunu hallettiğini yazmış. Ama nasıl yaptığını yazmamış...(((( Kablodan evvel son çarem o...

bu adaptörü alırsanız kesin olur ben kullanıyorum çekim kaliteside çok güzel bir cihaz rj45 den bağlantı yaptığınız için uyumsuz olması imkansız.

http://www.aliexpress.com/item/Vonets-VAP11G-RJ45-WIFI-Wireless-Bridge-For-Dreambox-Xbox-PS3-PC-Camera-TV-Wifi-Adapter-Support/1254992576.html

• Adaptoru tv demi kullandiniz? Bir de eternet cikisi var? Yanlismi goruyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Hz sinin 50 olduğuna eminmiyiz,ben zannetmiyorum 46" tv yapıpta 50 hz yapacaklarını,;
    hatta aynı ürünü n11.com da satıyorlar ve orada 100 hz olduğu yazılı?
    http://www.n11.com/seg-46-117-ekran-led-tvhd-uydu-alicifull-hdusb-mkv4hdmismart-tv-P15747952
  • dahili uydu alıcı var mı?
  • Var...
  • arkadaşlar google girmenin yöntemini bulan varmı varsa yazabilirmi
  • arkadaşlar kampanya devam ediyor mu bilginiz var mı ?
    1- cerceve kalınlığı ne kadar diger led lere göre ?
    2-ethernet girisi mevcut mu smart uygulamalar icin ?
    3-smart uygulamarda digiturk play var mı calisiyor mu?
    4-kurulumunu kendimiz yapabilir miyiz masaustu ayak montajı vs kolay mıdır ? illa servis mi cagirmak lazım garanti disi kalmasın diye?
    5-son olarak binek otomobile sıgar mı 46 inc. yarın gidip bayrampasa carrefoura bakacagim hala kampanya devam ediyorsa lısmetse bayram oncesi şu işi bitireyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

Cerceve kalinligi gercekten de diğer ledlere gore bir hayli fazla... O açıdan kötü...
    Eternet girisi var. Tv nin smart ozelligini ilk denemek amaçlı kablo çekerek yaptık. Stabil çalışıyor.
    Vestel merkezi aradim almadan once...satis faturasini almaniz yeterli dedi. Kurulumda alttaki tablayi duzgun oturtarak vidalayarak yaptik. Kendiniz yapabilirsiniz. Kurulum icin para odemeyin. Ancak sakin faturayi kaybetmeyin. Cunku daha sonra servis cagirdimizda bu fatura ile sisteme tanitiyorlarmis.
    Ayrica wi-fi cihazima uzak oldugu icin bu aksam feezy 200 wifi adaptorunu aldim. 59 lira ama baska marka denedigim ucu olmayinca bu parayi bayildik. Wifi baglantisini sagladim. Ustelik cep ve tablete vestel media center programini indirerek wifi uzerinden dosya paylasimi yaptim . anxak nedense cepteki videolarimi oynatamadim.birde tv yi ayni anda cep ve tablet uzerinden izlemek icin olan follow me nedense baglanamadi.
    Evdeki atil duran flash bellekteki arabalar filmini sorunsuz izliyoruz.
    Yukarida bir arkadas accent ile tasidigini ifade etmisti.

Follow me fonksiyonu sadece digital alici devrede iken aktarim saglandigini yaziyormus kilavuzda, yeni farkettim.
    Digital alici da tlf ve tablet ile baglanti da sagladim. Follow me fonksiyonu ile goruntu aktarimi da guzel oldu...))))))

• gözümü kararttım alıyorum, görücez bakalım 50 hz mi 100 hz mi?
  • arkadaşlar bende aldım tv yi hayırlısıyla. birazdan gelecek tv. tasındıgım evde merkezi sistem var. merkezi sistemle tv arasındaki bağlantıyı nasıl yaptınız. nerden temin edebiliriz.
  • Zevk meselesi. Ben 3d yi çok severim. Çerçeve çok kalınsa full led değildir. Floresan da vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 12 Ekim 2013; 22:31:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcreis

arkadaşlar bende aldım tv yi hayırlısıyla. birazdan gelecek tv. tasındıgım evde merkezi sistem var. merkezi sistemle tv arasındaki bağlantıyı nasıl yaptınız. nerden temin edebiliriz.

elektrikçiye gidin size gerekli kabloyu verir ucuz 1-2 metre bir kablo zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölüdeniz1907

quote:

Orijinalden alıntı: tcreis

arkadaşlar bende aldım tv yi hayırlısıyla. birazdan gelecek tv. tasındıgım evde merkezi sistem var. merkezi sistemle tv arasındaki bağlantıyı nasıl yaptınız. nerden temin edebiliriz.

elektrikçiye gidin size gerekli kabloyu verir ucuz 1-2 metre bir kablo zaten

en son network bağlantısı yaptığımda 300mt cat5 kablo 30$ filandı... konektörler de 50 kuruş filan. ona göre hesaplayın. kazık yemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canciger

PANEL SAMSUNG DUR BİLGİNİZ OLSUN.

hocam vestel lg panelini kullanır. servis menüsüne girerel bakabilirsiniz. 4725 olması lazımdı şifresi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

hocam vestel lg panelini kullanır. servis menüsüne girerel bakabilirsiniz. 4725 olması lazımdı şifresi.

SEG 46'' 46125 HD UYDU ALICILI SMART LED TV İNCELEMEM
    diğer konuda ölüdeniz1907 nickli arkadaş paylaşmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Thema

quote:

quote:

vay arkadaş

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    EVET PANEL SAMSUNG :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thema

quote:

quote:

vay arkadaş

47 olanlar lg 46 olanlar samsung dur.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.