Şimdi Ara

SEG 46'' 46125 HD UYDU ALICILI SMART LED TV İNCELEMEM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
5
Favori
47.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: impressM

arkadaşlar seg 46 inc led tv de görüntü ayarında gelişmiş ayarlar zoom da 16:9 da mı seyrediyorsunuz yoksa orda full seçeneği var onu mu seçiyorsunuz aynı seçenek kumandada da var burdan da ayarlanabiliyor seçenek full da durunca ekran daha derli toplu duruyor 16:9 da sanki logolar vs biraz daha buyuk duruyor gibi..

16:9 da izliyorum hocam.
  • teşekkürler hocam. ben de 16:9 da bıraktım tv nin orjinal ayarlarını bozmayalım 16:9 da dursun dedim ben de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitoz

quote:

Orijinalden alıntı: mertkucukuncu

Arkadaşlar pek yeri değil ama sormak istiyorum bende 26 inç seg tv var hdmi cihazların hiçbirini görmüyor (uydu alıcısı,pc,dvd playervs.) garanti için kayıt bıraktım bozuldumu 2 aylık cihaz :(

belki unutmuşundur..hdm ye bağladığın cihazı direk görmez kumandadan hanki girişe bağladığını göstermen lazım.

servis geldi bugun.aynı durumları yaşayan arkadaşların haberi olsun.sürümü 0.7.0 mı neymiş tvnin daha uzundu başında sonunda bi harf vardı sanki 7 liydi ama tam hatırlamıyom onu bırakın neyse ya giriş yerleri şase yapmış yada yazılım bozukmuş yazılım güncellenecekmiş sonucu yazacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

Carrefour kampanyasi sonra erdi degil mi arkadaslar? Yakin fiyata baska bir yerde satisa girdi mi urun? Bayramdan dolayi firsati kacirdim baska yerden bakacagim.

CARREFOUR 22 ekim 4 kasım insertinde ürünü yine 1,149 tl fiyat ile inserte almış. alacak arkadaşların bilgisine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canciger

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: Thema

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: canciger

PANEL SAMSUNG DUR BİLGİNİZ OLSUN.

hocam vestel lg panelini kullanır. servis menüsüne girerel bakabilirsiniz. 4725 olması lazımdı şifresi.

SEG 46'' 46125 HD UYDU ALICILI SMART LED TV İNCELEMEM
    diğer konuda ölüdeniz1907 nickli arkadaş paylaşmış

vay arkadaş

47 olanlar lg 46 olanlar samsung dur.

burada borwser versiyon OPERA
    yazıyor.

inertnet tarayıcı varmı acaba ?

• Ürün kampanyası halen devam ediyormu birde kaç hz teknik özellikleri nerde yzıyor ?
  • fiyat konusunu bir mesaj üste yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 22 Ekim 2013; 17:30:44 >
  • Televizyonu bugün Bayrampaşa şubesinden aldım 6 taksit alarak daha kurulumu yapmadım ama iyi oldu işimi görür evlenene kadar ondan sonra Allah kerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

Televizyonu bugün Bayrampaşa şubesinden aldım 6 taksit alarak daha kurulumu yapmadım ama iyi oldu işimi görür evlenene kadar ondan sonra Allah kerim.

hayırlı olsun
  • Sağolasın.
  • Duvar aparatını nasıl taktınız ben vidaları tv ye takamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcifci34

Duvar aparatını nasıl taktınız ben vidaları tv ye takamadım

hayırlı olsun.tv nin arkasında 4 tane vida var onları söküp aparatla beraber vidaları takacan..(APARATIN İÇİNDEN ÇIKAN UZUN VİDALARI TAKACAN).benim tv farklı model ama vesteller hep aynı biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitoz -- 23 Ekim 2013; 13:23:54 >
  • Bende bugün CarrefourSA dan aldım televizyonu. Çarşamba olması munasebeti ile %5 puanda kazanarak televizyon 1100 TL civarı bir fiyata gelmiş oldu. Kurulumu kendim yaptım faturası zaten garantisi oluyormuş. Servisin kurmasına gerek yokmuş. İçerisinden duvar askı aparatı çıkıyor. Montaj zor gibi ama duvarda yerlerini bilmeniz için şemasınıda vermişler. Vestel servisi kurulum için ücret alıyormuş. Televizyona gelecek olursak panel denildiği gibi değil 100Hz lik bir panel ve görüntü kalitesi renk canlılığı Dinamik Kontrast falan fiyatına göre oldukça iyi. Kasası bence çok kalın değil yandan inceliğinede diyecek yok gayet kibar ve ince bir televizyon. Kesinlikle florasan değil LED bir televizyon. Enerji tüketimi A Sınıfı arkadaşlar. Kanal geçişleri ve kullanımı sonderece hoş. Desteklemediği birtek dts ses formatı var. Onun dışında 1 tb lık NTFS harddiskimdeki bütün filmleri gayet rahat açabildim. Müzik ve ses formatını zaten açmayan yok. Smart özelliğinde birçok uygulama var. Bunlara birkaç örnek Skype YouTube Facebook Kanalların uygulamaları Bonus İşbankası falan. Dahili Wifi yok Ethernetten bağlanıyorsunuz. USB ile de wirless bağlantısı desteği var. Çok performanslı bir smart özelliği beklemeyin ama televizyon olarak bence harika. Fiyatınıda düşündüğünüz zaman dahili uyduya sahip kaliteli görüntülü bir Smart TV alıyorsunuz. Bence parasını sonuna kadar hak ediyor. Tabiki paranız varsa kesinlikle daha iyisini alabilirsiniz. Ama benden bu kadar para anca çıkar diyorsanız düşünmeyin. 46'' in film zevki bile bence gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaT -- 23 Ekim 2013; 23:00:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaT

Bende bugün CarrefourSA dan aldım televizyonu. Çarşamba olması munasebeti ile %5 puanda kazanarak televizyon 1100 TL civarı bir fiyata gelmiş oldu. Kurulumu kendim yaptım faturası zaten garantisi oluyormuş. Servisin kurmasına gerek yokmuş. Vestel servisi kurulum için ücret alıyormuş. Televizyona gelecek olursak panel denildiği gibi değil 100Hz lik bir panel ve görüntü kalitesi renk canlılığı Dinamik Kontrast falan fiyatına göre oldukça iyi. Kasası bence çok kalın değil yandan inceliğinede diyecek yok gayet kibar ve ince bir televizyon. Kesinlikle florasan değil LED bir televizyon. Enerji tüketimi A Sınıfı arkadaşlar. Kanal geçişleri ve kullanımı sondere hoş. Desteklemediği birtek dts ses formatı var. Onun dışında 1 tb lık NTFS harddiskimdeki bütün filmleri gayet rahat açabildim. Müzik ve ses formatını zaten açmayan yok. Smart özelliğinde birçok uygulama var. Bunlara birkaç örnek Skype YouTube Facebook Kanalların uygulamaları Bonus İşbankası falan. Dahili Wifi yok Ethernetten bağlanıyorsunuz. USB ile de wirless bağlantısı desteği var. Çok performanslı bir smart özelliği beklemeyin ama televizyon olarak bence harika. Fiyatınıda düşündüğünüz zaman dahili uyduya sahip kaliteli görüntülü bir Smart TV alıyorsunuz. Bence parasını sonuna kadar hak ediyor. Tabiki paranız varsa kesinlikle daha iyisini alabilirsiniz. Ama benden bu kadar para anca çıkar diyorsanız düşünmeyin. 46'' in film zevki bile bence gayet güzel.

hayırlı olsun , aynen katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ölüdeniz1907

quote:

Bende bugün CarrefourSA dan aldım televizyonu. Çarşamba olması munasebeti ile %5 puanda kazanarak televizyon 1100 TL civarı bir fiyata gelmiş oldu. Kurulumu kendim yaptım faturası zaten garantisi oluyormuş. Servisin kurmasına gerek yokmuş. Vestel servisi kurulum için ücret alıyormuş. Televizyona gelecek olursak panel denildiği gibi değil 100Hz lik bir panel ve görüntü kalitesi renk canlılığı Dinamik Kontrast falan fiyatına göre oldukça iyi. Kasası bence çok kalın değil yandan inceliğinede diyecek yok gayet kibar ve ince bir televizyon. Kesinlikle florasan değil LED bir televizyon. Enerji tüketimi A Sınıfı arkadaşlar. Kanal geçişleri ve kullanımı sondere hoş. Desteklemediği birtek dts ses formatı var. Onun dışında 1 tb lık NTFS harddiskimdeki bütün filmleri gayet rahat açabildim. Müzik ve ses formatını zaten açmayan yok. Smart özelliğinde birçok uygulama var. Bunlara birkaç örnek Skype YouTube Facebook Kanalların uygulamaları Bonus İşbankası falan. Dahili Wifi yok Ethernetten bağlanıyorsunuz. USB ile de wirless bağlantısı desteği var. Çok performanslı bir smart özelliği beklemeyin ama televizyon olarak bence harika. Fiyatınıda düşündüğünüz zaman dahili uyduya sahip kaliteli görüntülü bir Smart TV alıyorsunuz. Bence parasını sonuna kadar hak ediyor. Tabiki paranız varsa kesinlikle daha iyisini alabilirsiniz. Ama benden bu kadar para anca çıkar diyorsanız düşünmeyin. 46'' in film zevki bile bence gayet güzel.

hayırlı olsun , aynen katılıyorum

Teşekkürler.

• halitoz kullanıcısına yanıt
    Problem ilave gelen uzun vidalar yanlışmış nalburdan muadil vida alıp kullandım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv kurdum kurmasınada türksat var hotbirt yok ilk kurulumda söylenenleri yaptım ama ne sinyal geldi nede kanal listesi 2 çanak var ve haliyle diseqc üzerinden yayın geliyor seçeneklerdede soruyor ama karıştım kaldım izleyeceğimden değil ama neden olmadı?

Bir yerde sıkıntımı var yoksa eksiğimmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emo5313 -- 26 Ekim 2013; 0:56:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

Tv kurdum kurmasınada türksat var hotbirt yok ilk kurulumda söylenenleri yaptım ama ne sinyal geldi nede kanal listesi 2 çanak var ve haliyle diseqc üzerinden yayın geliyor seçeneklerdede soruyor ama karıştım kaldım izleyeceğimden değil ama neden olmadı?

Bir yerde sıkıntımı var yoksa eksiğimmi?

BENDE UYDUYU AYARLARKEN BİRAZ ZORLANDIM AMA KURCALAYINCA BULDUM NASIL OLDU ANLATAMAMDA KARIŞIK BİŞİ KURCALA BULURSUN AYARINI :)
  • Dediğim gibi türksatta sıkıntı yok gayet güzel izleyebildim ama hotbirt hiç gözükmedi bile dediğin gibi kurcalaya kurcalaya bulacaz yoruldum yarın devam artık.
  • quote:

Bende bugün CarrefourSA dan aldım televizyonu. Çarşamba olması munasebeti ile %5 puanda kazanarak televizyon 1100 TL civarı bir fiyata gelmiş oldu. Kurulumu kendim yaptım faturası zaten garantisi oluyormuş. Servisin kurmasına gerek yokmuş. İçerisinden duvar askı aparatı çıkıyor. Montaj zor gibi ama duvarda yerlerini bilmeniz için şemasınıda vermişler. Vestel servisi kurulum için ücret alıyormuş. Televizyona gelecek olursak panel denildiği gibi değil 100Hz lik bir panel ve görüntü kalitesi renk canlılığı Dinamik Kontrast falan fiyatına göre oldukça iyi. Kasası bence çok kalın değil yandan inceliğinede diyecek yok gayet kibar ve ince bir televizyon. Kesinlikle florasan değil LED bir televizyon. Enerji tüketimi A Sınıfı arkadaşlar. Kanal geçişleri ve kullanımı sonderece hoş. Desteklemediği birtek dts ses formatı var. Onun dışında 1 tb lık NTFS harddiskimdeki bütün filmleri gayet rahat açabildim. Müzik ve ses formatını zaten açmayan yok. Smart özelliğinde birçok uygulama var. Bunlara birkaç örnek Skype YouTube Facebook Kanalların uygulamaları Bonus İşbankası falan. Dahili Wifi yok Ethernetten bağlanıyorsunuz. USB ile de wirless bağlantısı desteği var. Çok performanslı bir smart özelliği beklemeyin ama televizyon olarak bence harika. Fiyatınıda düşündüğünüz zaman dahili uyduya sahip kaliteli görüntülü bir Smart TV alıyorsunuz. Bence parasını sonuna kadar hak ediyor. Tabiki paranız varsa kesinlikle daha iyisini alabilirsiniz. Ama benden bu kadar para anca çıkar diyorsanız düşünmeyin. 46'' in film zevki bile bence gayet güzel.

Hocam demek panel 100 hz. hemde cmr pmr gibi safsatalar olmadan, bende acaba 50 hz sıkıntı olur mu ilerde diye kutuyu açmadan bekletiyordum.
    Çok sevindim valla. eve gider gitmez açıcam keyifle pc ye bağlayıp 1080 100Hz görüntüyü vericem ekrana :)
    Çok sağolun tekrardan, kaç gündür 1 tek Allah'ın kulu şunu bi laptopa yada pc ye takıp bi deneme yapmıyodu,millet bi tutturmuş 50 Hz diye gidiyodu.
    Valla çok mutlu oldum iyi günlerde kullanırız inşallah

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.