Şimdi Ara

SEG 48SNB8500 48' 122 Ekran 3D Smart Slim Led Tv Hakkında Bilgiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
4
Favori
10.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferfecir06

quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

quote:

Merhaba. Bende bugün teknosadan 1300 e aldım. Bu dinamik görüntü ayarları nasıl yaptınız. SD yayınlarda çok iyi değil görüntü. Parlama yapıyor, ışık yansıması var gibi sanki.

Hangi teknosa hocam.
    İnternette 1500 görünüyor

Ankara forum teknosa. Etiket 1500 gözüküyor ama kasada 1300 e düşüyor. Fiyatı iyi gibi geldi aldım. Bilmiyorum iyimi yaptım.

Bende yarın teknosa ya bakayım aynı fiyata bulursam alırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: AydiN_8520

Cl+ Modul Gırısı Var 4K Yayın Turkıyede Hayata Gecınce Cl+HD Modul Gıbı Cl+4K Modul Takabılırsın Arka Tarafta Yerı Var Sıkıntı Yok Yani. Eksıgı Cl+ Modulu Ile Kapatmıslar

modül önemli değil, TV nin panelinin max çözünürlüğü 1920x1080 pixsel ama 4K nın çözünürlüğü ise 3840 × 2160 pixsel, yani sen TV ye 4K kaynak versen sana gösterebilecegi maksimum full hd çözünürlük. Yani 3480x2160 ı sana 1920x1080 e dusurup vericek ki 4K nın anlamı kalmdı seyrettigin full hd oldu

4k/4 1080p eder.

1080I ye göre fazlasıyla fark oluşacaktır.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba. Bende bugün teknosadan 1300 e aldım. Bu dinamik görüntü ayarları nasıl yaptınız. SD yayınlarda çok iyi değil görüntü. Parlama yapıyor, ışık yansıması var gibi sanki.

Hangi teknosa hocam.

Ankara forum teknosa. Etiket 1500 gözüküyor ama kasada 1300 e düşüyor. Fiyatı iyi gibi geldi aldım. Bilmiyorum iyimi yaptım.

Burdaki teknosa hiç bir indirim olmadığını söyledi. Kasa bilgisayarından baktı.
    1499 tl

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi teknosa hocam.

1499 tl

neresi orası? Ankara Forum teknosada 1300 tl. Mağzaya göre fiyatlar değişyormu acaba? kapalı 0 kutu cihaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi teknosa hocam.

1499 tl

neresi orası? Ankara Forum teknosada 1300 tl. Mağzaya göre fiyatlar değişyormu acaba? kapalı 0 kutu cihaz.

Ümraniye modern East ve canpark teknosa.
    İnternete baktım 150 TL çek veriyor ama oda işime gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: AydiN_8520

Cl+ Modul Gırısı Var 4K Yayın Turkıyede Hayata Gecınce Cl+HD Modul Gıbı Cl+4K Modul Takabılırsın Arka Tarafta Yerı Var Sıkıntı Yok Yani. Eksıgı Cl+ Modulu Ile Kapatmıslar

modül önemli değil, TV nin panelinin max çözünürlüğü 1920x1080 pixsel ama 4K nın çözünürlüğü ise 3840 × 2160 pixsel, yani sen TV ye 4K kaynak versen sana gösterebilecegi maksimum full hd çözünürlük. Yani 3480x2160 ı sana 1920x1080 e dusurup vericek ki 4K nın anlamı kalmdı seyrettigin full hd oldu

4k/4 1080p eder.

1080I ye göre fazlasıyla fark oluşacaktır.

1080P izleyeceksen 1080P kaynak indir. 1080P izlemek için 80GB lık 4K kaynak download etmek mi mantıklı 20Gb lik 1080 p mi ?

• ferfecir06 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba SD Yayınlarda Görüntü Kalitesi Normal Belirttim Yani İzlenebilecek Düzeyde Ama Dinamik Hoş Değilse OYUN Modu Biraz Daha İyileştiriyor. Çözüm Olarak HD Kanalların Tümünü Öne Çektim SD'ler Sonlar'da Ama OYUN Modunda Net Ufak Renk Ve Kontrast Ayarlaması Yapabilirsin :)
  • nasıl alanlar memnun mu ?
  • 1 ay önce aldım 2.kez servise gidecek.1.de olu piksel zannettim servis çağırdım,çapak kalmis panelde temizleyip gönderdiler,değişim istedim,yapmadı servis,2.sorun plastik genleşme sesleri var çat çat ses yapıyor yine servis yolu gözüktü bir de servis çıkardığı anormal catirti seslerini kaydedin dedi,vestelden aldığım her üründe en az 1 kez servis çağırdım gururla yerli ya ondan her halde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 49sc7600 mu daha iyi 48snb8500 mu ?
  • 49SC7600'da 3D Yok Bıldıgım Kadarı
  • hocam bir sıkıntım var cevap verirseniz cok sevinirim. bende 3 gün önce 48SNB8500 model televizyonu aldım ancak. Ses sistemini bağladığımda (hoparlör çıkışına) televizyondan da ses gelmeye devam ediyor. ses sisteminden de ses geliyor. TElevizyondan gelen ses gürültü kirliliği yapıyor. Normal de hoparlör çıkışına bir jag takıldımı Tv nin kendi hoparlörünün sesinin kapanması lazım. Rica etsem benim için deneyebilir misiniz? Sizin televizyonunuz hoparlör takıldığında kendi hoparlörünün sesini kapatıyor mu diye. cok teşekkür ederim şimdiden
  • Merhaba arkadaşlar cihazı yeni aldım Screen Mirroring özelliği varmı yokmu çözemedim. Teşekkürler

• Arkadaşlar seg tv de usb den film izliyorum fakat 40. Dk dan sonra film kapanıyor aynı filmi usb ile bilgisarda açıyorum herhangi bir sorun olmuyor sizce neden olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre07ak

Merhaba arkadaşlar cihazı yeni aldım Screen Mirroring özelliği varmı yokmu çözemedim. Teşekkürler

evet bunu bende merak ediyorum yok mu bilen
  • İyi Günler arkadaşlar , bu cihazdaki wifi durumu harici apart mı almak gerekiyor ? ve garantisi vestel bununda doğrumudur ? ve 3d gözlükleri aktif mi pasif mi ?
    VESTEL 48FA8200 mi SEG 48SNB8500 hangisi daha mantıklıdır.
    https://static.vestel.com.tr/kullanimkilavuzlari/48FA8200.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end.xyz -- 21 Eylül 2016; 13:24:32 >
  • Merhaba arkadaşlar, ben de tavsiye ve mağazada kısa süreli izleme deneyimleri üzerine bu tv'yi aldım, başlığı açan arkadaşımızın görüşleri de etkili oldu çok teşekkür ediyorum kendisine. Kısaca fikirlerim:

*Görüntü keskinliği gayet yeterli, renk ayarlarını doğal modda kullanıyorum, bu şekilde aşırı pastel ve koyu değil, natural. özellikle hd yayınlar çok keskin ve net. Ayarlarda gürültü azaltma özelliğini çok abartınca panel tepkisi verimsizleşiyor minik bulutlanma oluyor, bu ayarı ben düşük yani seviye 1 olarak ayarladım yeterli geldi bana, öbür türlü keskinlik azalıyor ve bulutlanma oluşuyor.
    >Teknosa'da yan yana vestel, seg, axen ılgaz ve philips vardı, seg ile vestel birebir aynı geldi bana, philips'in renkleri daha canlı ama abartılı bence, örneğin kırmızı renk seg'de tam kan kırmızı iken philips'te daha pembemsi görünüyordu, stok ayarlarla da alakalı olabilir tabi, ama axen bildiğiniz sarımtırak, seg de yan ürün ama hiç alakaları yok :) kesinlikle axen'e verilecek paraya biraz daha ekleme yapıp seg almanızı tavsiye ederim.

*Panelde abartılı bir ışık sızması, parlama, ölü pixel vs. rahatsız edici durumlar çıkmadı, burada bazen aşırı didikleniyor herşey, öyle olunca da normalde dikkat bile etmeyeceğiniz birşey sizi kıllandırıyor ve şüpheye düşüyorsunuz, bu fiyata daha iyi bi tv olamazdı, iyiki almışım dedirtti bana, akıllı telefon parasına 48" 3d led tv alıyoruz :)

*Kanal geçişleri normal, harici uydular daha hızlı evet ama dahili uyduların genelinde 2-3 saniye sürüyor hd yayınların açılması.

*Tasarımı çok güzel, ince bir kasası ve kenar çerçevesi var, kutu içerisinden duvar askı aparatı da çıkıyor.

*uydu ayarlarını yapmak biraz uğraştırdı,şebeke arama frekansını değiştirmeden sinyal bulunamıyordu, ama müşteri hizmetlerini arayınca birkaç adımda kolayca halloldu, kanal düzenlemek harici uydular gibi pratik olabilirdi, tek tek taşıma yaptım, toplu taşıma yok :)

*vestel wifi adaptor de sipariş verdim, şansımı denedim ama normal tp-link usb wifi alıcı çalışmadı :) smart ile ilgili o zaman tekrar yorum yazarım.

* 3D'sini henüz denemedim, kutusundan 2 adet aktif gözlük çıkıyor, gayet şık ve kibar, ilerleyen günlerde hem 3d performansını hem de ps3 deneyimlerimi tekrar paylaşırım, sorularınız olursa cevaplarım.

Edit:

*Bugün itibari ile vestel wifi alıcım da geldi, smart ve 3d deneyimleme şansı da buldum.
    >3d genel olarak iyi, ilk birkaç dakika gözlerde hafif bir yorulma-ağrı hissi oluyor ama sonradan alışıyorsunuz ve rahatsız etmiyor, derinlik hissi çok güzel. Her videoda aynı derinlik olmuyor elbette, izlediğiniz videonun kalitesi 3d performansını doğrudan etkiliyor, ben gayet yeterli ve eğlenceli buldum diyebilirim.
    >Smart fena değil, sadece SEG'e özel değil genel olarak geliştirilmesi gereken bir arayüz bence, flash player desteklemediği için kendi tarayıcısı üzerinde film izleyemedim, klavye mouse da bağladım sorunsuz şekilde çalışıyor.
    >wifi aparatını takıp internete bağlayınca trt'de gezinirken doğrudan smart uygulamasına götüren bir kısa yol beliriyor, trt arşivindeki klip, video, belgesel ne ararsanız burada bütün bölümlerini bulup hızlıca ulaşarak izleyebilirsiniz, güzel düşünülmüş.
    >Bilgisayar'dan hdmi ile bağlayınca 1080p'de görüntü önce taştı; görüntü ayarlarından ekran modunu otomatik'ten tam ekran'a çevirmeniz yeterli.

*Genel değerlendirmem oldukça olumlu, bu fiyat aralığında daha iyi bir alternatif de yok sanırım, almak isteyenlere tavsiye ediyorum.

Ekleme: Arkadaşlar tv ile harddiskten film izleme deneyimim oldu, ilk başlarda notebook'tan hdmi ile görüntü alıp online izliyordum, ama hdd'den yüksek çözürüklükteki filmler çok daha net ve akıcı sonuç veriyor. 500 gb'lık ntfs formatında usb3.0 harddiski sorunsuz çalıştırdı, üstelik dts ses codec'li filmleri de sorunsuz açtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_86 -- 30 Ekim 2016; 22:54:41 >

• ürünü 1 hafta önce inceleme sonucu Kipa HİPERMARKETTEN 1400 tlye 9 taksitle aldım.. gerçekten memnun kaldım fiyatına göre kalitesi iyi vestel wifi dongle ile internet tarayıcısını ve smart tv uygulamasını test ettim onlarda biraz ağırlık var ama çok az hissedilecek düzeyde ürünü alacak arkadaşlara tavsiyem ekran ayarlarını doğalda izleyin 3d konusun gelecek olursam 600 hz görüntüye göre gerçekten göze hitap eden bir 3dsi mevcut elbette 1000 hz olsa daha gerçekçi olur du lakin fiyatıda yükselirdi.BİSS KEY GİRME ÖZELLİĞİNİN OLMASI cabası . 2+1 SES SİSTEMİYLEDE DÜN UFAK BİR TEST YAPTIM KENDİMİ SİNEMADA GİBİ HİSETTİM.SD KANALLARDA GÖRÜNTÜ BİRAZ KÖTÜ DURUYOR AMA O HER LED TV DE MEVCUT ÇÜNKÜ YAYINLARIN KALİTESİ 420P TV 1080P ZORLAMA GİBİ OLUYOR.

SEG 48SNB8500 48' 122 Ekran 3D Smart Slim Led Tv Hakkında Bilgiler SEG 48SNB8500 48' 122 Ekran 3D Smart Slim Led Tv Hakkında Bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetakif123ts61 -- 5 Ekim 2016; 14:13:03 >

• mehmetakif123ts61 kullanıcısına yanıt
    seg 48snb8500 paket içeriğini yazabilir misiniz acaba?
    özellikle wifi kendi içinde var mı yoksa wifi dungle mı gerekli? gerekli ise paket içinden çıkıyor mu? bir de duvara askı aparatı söz konusu. açıklamalarınız için şimdiden teşekkür ederim.

edit: bir de kullanıcı yorumlarınızı merak ediyorum. geçen bir ayda fazla süre içinde alınmasına engel bir durum var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdempal -- 3 Kasım 2016; 14:30:44 >
  • Ürünü gittigidiyor üzerinden satış yapan Teknosa resmi satış mağazasından 02.11.2016 tarihinde satın aldım fakat hala kargolanmadı.teknosa mağazasına özel %7 indirim ile tv 1299 TL geldi.Ayrıca wordpuanıda sayarsak 1199 TL geliyor.Fakat ürün kargolanmadı.Ben alış yaparken stokta hala 4 tane gözüküyordu.Böyle birşey başına gelen var mı?Ürünü göndermeme gibi bir şansları var mı.Farklı kullanıcı adları altında teknosa hala bu ürünün satışını yapıyor.Ürünü bana göndermemeleri durumunda ne yapmam gerekiyor.Ürünü iptal ederlerse hep indirimden hemde wordpuandan olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 5 Kasım 2016; 14:34:54 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.