Şimdi Ara

SEGA OYUN SEKTÖRÜNDEN ELİNİ ÇEKSİN Mİ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla Kung Fu Panda diye bir çizgi film var bilirsiniz.

Bir oyunu yapıldı Activision tarasfından.

Site testleri fena değil. Allah allah film oyunu değil mi? Hemde çocuklara daha çok hitap edebilecek bir film oyununun sallama olma ihtimali çok fazla.

İndirdim deneyim dedim. AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH süper oyun çıktı.

Uzun süredir böyle eğlencelik oyun arıyormuşum yahu. Oyunu mükemmel yapmışlar o kontroller detaylı kung fu komboları. İnanılmaz.

Herkese tavsiye ederim.

Not: Neden bunu anlattım. Kung Fu Panda gibi bir filmden böyle oyun çıkaran bir firma Ionman veya Hulk dan neler çıkarırdı. Bu bağlamda başlığı açan arkadaşı tespitinden dolayı kutluyorum.

Sega da batacak bu gidişle. Sega Rally öldü, Virtua Tennis iyi gibi, Condemned2 çıktı en son güzel oyunu (oda hala yıllar önce ki Fear motorunu kullanıyor), Sonic li monicli oyunlar çıkaracak bu ara onlarda tutmazsa işi zor.

Ki batmasını istiyorum. Sırf filmlerin adını kullanarak satış yapmaya çalışmak , insanları salak yerine koyma denir buna.

Bir çocuklar memnun olabilir diyecem onlar bile olmuyor. Biz bu oyunlara yine çok para vermiyoruz allahtan. Birde şu Ironman'a 35 Euro verdiğinizi düşününsenize ne hissedersiniz. İşte müşterilerinin güvenini kaybediyor bakalım sonu ne olacak.

• ya ark. düşünsenize hulk oynuyorsunuz adam kasları zor belli oluyor..oyunu yüklerken içimden diyiyordum acaba hulk ın o meşhur yeşil damarları gözükücek mi?veya yapmışlarmıdır bırak onu hulkın saçını ortadan ikiye ayırmışlarr
    iron man de de aynı iron man çapraz lazer atıyor oyunu oynadım bitirdim bir kere ölmedim
    sırf crayz taxi yüzünden sega yı tutçak deilim?

sega ps2 ve ps1 e yönlen PC GAME DÜNYASINDAN ÇEK ELİNİ !!!

• Sega hiç çekilir mi Allahını seversen..
  • direk çeksin...
    seganın yaptığı oyunları hayatta almam...
  • Marvel karakterlerinin oyunlarindan birsey beklememek lazim, ayrica sega yillarin frmasi ve Medieval 2 onlar yapmisti.
  • Şimdiye kadar çekilmemesi ayıp.
  • seganın yaptığı çok müthiş bi oyun var.medieval 2 total war.bu oyun seganın uğraşınca neler yapabileceğini gösterdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

Bizim facilitiyler bile Segadan Daha güsel oyun yapar bee.

quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

sega çekilsin facility gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

seganın yaptığı çok müthiş bi oyun var.medieval 2 total war.bu oyun seganın uğraşınca neler yapabileceğini gösterdi

Medieval 2'yi SEGA mı yaptı
    Sakın dağıtımını SEGA yapımını Creative Assembly yapmış olmasın
    Total War serisinin Medieval 2 den önceki oyunu Rome:Total War'ın dağıtımcısı Activision'du yani iş Creative Assembly'de bitiyor.
    SEGA bence PS ve Xbox'a rakip bir konsol çıkarsın şöyle SEGA MEGA DRIVE gibi Ondan sonra da tutunamasın diğer konsollar karşısında batsın herkes rahat etsin...

• consol da kalsın pc ye pek bulaşmasada olur...
  • ben de elini eteğini çeksin diye düşünüyordum bir süreye kadar ancak şu anda condemned oynuyorum ve bir süre daha kalabilirler bu oyun uğruna ancak lego oyunları fena değil bence oynamayanlara tavsiye ederim demolarını oynadım sadece ama içindeki mizah ögeleri çok hoş
  • olumsuz yorum yazanlar bakin buraya bi iyide sega o oyunlarin yapimcisi deilki bi arkadasin dedigi gibi o sadece dagitimci bu konu bi kere bastan sacma crysis in basinda ea games logosu cikiyo diye o mu yapmis oluyo ??????????? birakin yani 2 sey gorupte arastirip etmeden konu aciyosunuz elestirdiginiz seylerden bile haberiniz yok seganin en son yaptigi oyunlardan biri galiba adindanda anlasilabilecegi gibi sega rally revo ki cokta guzel bi oyundur kendisi.
  • mega drive zamanında çok güzel oyunlarını oynadım, oyunlarını bulabilsem dreamcast bile alırım. 1-2 oyun yüzüden satmam SEGA' yı.
  • Bahsettiğiniz oyunlar konsolda gıcır gıcır. PC ye dandik kalitede çıkıyor EA de dahil artık PC yi takan pek yok.

Ironman, Hulk'ın PC deki oyunları old-gen falan değil ciddi kasıt var bunlarda yani tamamen 3 yaşındaki çocuklara hitap eden grafiklerle oyun yapıyorlar bilerek yapıyorlar 2002-2003 ün grafik düzeyinde oyun yapıyorlar.

FIFA'da öyle PC de. FIFA bu sene konsoldaki müthiş oyunuyla PES'i geçince oyun pazarının tamamına hakim olmak için PC yede next-gen çıkarıyor oyunu. Onun dışında NBA Live falanda çıkmayacak artık PC'ye.

Büyük firmalar büyük kazanç ister, PC de kazanç olmadığı için ben olsam bende yatırım yapmam. Son olarak oyun konsolda oynanır diyorum bu jenerasyonun kazanan platformu belli, bir tane Crysis, konsollardaki exclusivelerle ve oyun kalitesiyle başa çıkamaz.

Ama tabi ki firmaların PC ye artık önem vermemelerinin sebebi para. Kimse orjinal almıyor ki internet hızları almış başını gitmiş adam 10 dakikada oyun indiriyor. Siz orjinal oyun alıyor musunuz? - Hayır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 28 Temmuz 2008; 16:40:25 >

• fm oyunları çok güzel mesela
  • iron man' ın yeni nesil halini de gördüm, sadece grafikleri iyi diyecem ama oyunda grafik yok iron man biraz parlıyor o kadar, gerisi boş bir oyun zaten hem pc de hem konsolda.
  • ulan çekilse ne olur çekilmese ne olur sanki orjinal oyun alıyorsunuz da içinize oturuyor.çekilsinmiş,peeh.oyunlarını almayın,uzak durun yetmiyor mu.nasıl bir fetiştir bu be..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

ulan çekilse ne olur çekilmese ne olur sanki orjinal oyun alıyorsunuz da içinize oturuyor.çekilsinmiş,peeh.oyunlarını almayın,uzak durun yetmiyor mu.nasıl bir fetiştir bu be..

• quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

ulan çekilse ne olur çekilmese ne olur sanki orjinal oyun alıyorsunuz da içinize oturuyor.çekilsinmiş,peeh.oyunlarını almayın,uzak durun yetmiyor mu.nasıl bir fetiştir bu be..

Sonunda patladı.
  • filmden çizgi romandan yapılan oyunlar pek tutmuyo zaten
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.