Şimdi Ara

Şehir Bisikleti Tavsiye Max 1300 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    güzel bisiklet valla
  • sedonaya o parayı vereceğinize, Specialized Sirrus bakın.. Amortisör istiyorsanız, Focus Lost lagoon bakın, merida crossway bakın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaximo

sedonaya o parayı vereceğinize, Specialized Sirrus bakın.. Amortisör istiyorsanız, Focus Lost lagoon bakın, merida crossway bakın..

çok daha alt donanımlı olan modelleri sedona dan daha pahalı merida ve focusun spcialized zaten en pahalısı aralarında...

sadece kadro ve marka için daha düşük donanımlı bisiklete aynı parayı vermek bence gereksiz.

bugun bir slx donanımlı salcanoya vereceğiniz parayla acera donanımlı trek alamıyorsunuz nerdeyse...
  • Motorlu taşıtlara gelen zamlara saydıra saydıra alıştık ama bisiklet fiyatları da uçmuş. Bundan 10 sene önce 1000 TL'yi aşan bisikletlerden bahsedilse yurtdışından geldiğini sanardık heralde.
  • Geçen yıldan beri arıyordum sürekli ama tükenmişti.1-2 hafta önce geldi ve hemen aldım. Carraro Sportive 225 ,fiyatı ise 1035 tl
  • mtb ile trafiğe çıkılır :) neden çıkılmaz diyorsun bilmiyorum ama en fazla lastikleri daha düz bir şey yapabilirsin. gayet uygun. şöyle bir şey alabilirsin bene-cehttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-ktm-special-edition-ozel-uretim-bisiklet-fiyat-dustu-149832048/detay/
  • agonfighter kullanıcısına yanıt
    Bisikleti aldım gerek yok teşekkürler
  • cuma günü sedona 320 aldım. memnunum. MTBden geçmiştim. akıyor adeta. yağmurlar geçse de kullansam :))
  • cco C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah Sedona gibi bir marka asla pişman ettirmez geçen hafta da arkadaşıma 345 modeli aldık arada turluyoruz satış sonrası da çok ilgililer.
  • eyw kardeşim. daha önce arkadaşımdan (geçen yaz) 701 MD almıştım, çalınmıştı. şimdi kilide 150 lira saydım. eve çıkarıyorum bisikleti :)) gök gürlüyor, yağmur yağıyor hala :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsafan

Motorlu taşıtlara gelen zamlara saydıra saydıra alıştık ama bisiklet fiyatları da uçmuş. Bundan 10 sene önce 1000 TL'yi aşan bisikletlerden bahsedilse yurtdışından geldiğini sanardık heralde.

Bisiklet fiyatlarinin ucmasiyla alakasi yok donanimlar artiyor kaldi ki kac sene oncesindede araba fiyatina bisikletler vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedona 320.Tasarımı da donanımı da çok iyi.

Şehir Bisikleti Tavsiye Max 1300 TL
  • Kefalci kullanıcısına yanıt
    Sedona geçen yıla göre bisiklet kalitesinde bayağı ileri gitti ayrıca satış sonrası verdikleri destek çok iyi. Merida olmasaydı Sedona 345 almayı düşünürdüm :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.