Kesinlikle Trek... Amortisörsüz bir model tercih edin
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
Kesinlikle Trek... Amortisörsüz bir model tercih edin
Tavsiyeniz için teşekkür ederim, ben şuan Trek 7.1 Fx modelini düşünüyorum fakat Trek'in fx ve ds olmak üzere farklı hybrid bisikletleri mevcut. Özellikle tavsiye ettiğiniz model var mı?
kesinlikle trek almayın,
sezon sonu indirimi ile kaçkarbsiklet den aşağıdaki iki bisiklet 650 lira civarlarına alınabilir;
bu iki bisiklet, vites sistemi, furç takımı gibi konularda trek 7.1 den 2 gömlek üstündür. hem de neredeyse yarı fiyatına satılıyor.
kaçkarlar bisiklette bu modeller gözükmüyor, sanırım kalmamış.
ve kesinlikle internetten almayın.
bisikletçiye gidip, ben bu modelden almak istiyorum diyerek meramınızı anlatın. giant, scoot gibi bisikletleri marintek getiriyor. gittiğiniz bisikletçi açar bilgisayarı, sisteme bakar, marintek stoklarında ürün kalmışsa sıfır açılmamış kutusundaki ürünü %25 ya da %30 indirimle 2 - 3 gün içerisinde bayiye çeker, siz de alırsınız.
bu tür sezon sonu dampingleri kasım sonu başlar. markasına göre bu tür kampanyalar şubat ayına kadar devam eder.
şubat ayında trekler sevgililer günü indirimine girer, trek alacak iki kişi bir araya gelerek ucuza trek alabilirsiniz. ama trek genel olarak tr de pahalıdır.
onun yerine scoot ya da giant ın distribütör indirimine girmesini beklemek daha akıl karı.
Bisiklet modelleri ne yazıkki tükenmiş. Türkiyede bayağı satış oluyor veya az getiriliyor. Özellikle 1000 tl civarında ki bisikletleri bulmak zor. Model bulunsa kadro boyu uymuyor. Sezonunda almak gerekiyor demek ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme