Şimdi Ara

Şehir efsanesini deniyorum(diş macunuyla kol kırmak)[Sonuçlar eklendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
8.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çoğunuzun bildiği üzere askere gidip gelenlerden duyduğumuz efsane niteliğinde bir şey var. Askerlikten kurtulmak isteyenlerin çoğunlukla kollarına diş macunu sürüp kırdıklarını söylüyorlar. Ben de buna inanmıyorum. Daha önce iki kolumu da kırıp nereden kırıldığını hatırlamadığım için bileğimin yan kısmına bolca macun sürdüm, şu an kurumasını bekliyorum. SS'ler ve sonuçlar editlenecek...

Şehir efsanesini deniyorum(diş macunuyla kol kırmak)[Sonuçlar eklendi] arkadaşlar kullandığım macun bu.

Şehir efsanesini deniyorum(diş macunuyla kol kırmak)[Sonuçlar eklendi] bu da uyguladığım bölge.

Biraz katılaştı ve serinlikle beraber yanma hissi vermeye başladı. Hala tam kurumadı. Beklemeye devam.

Edit2: Şu an tam anlamıyla kurudu ve hareket ettikçe inceden ağrımaya başladı. Sonuca yakınız.

Edit3: Deri yüzeyinde sertleşme ve katılaşma görülmesine karşın kemikte vurduğum zeminlerden(yumruk, ahşap, duvar) kaynaklı çizikler dışında herhangi bir zarar ortaya çıkmadı. Hatta bunu söyleyen abilerimiz hafifçe darbe aldığında tık diye kırılır diyorlardı. Bense önce yumruk attım. Sonra olanca gücümle tekrar yumruk attım. Bir sonuç alamayınca ahşap dolaba vurdum hızlıca bir kaç kez. Yine bir sonuç alamayınca fazlasıyla sert şekilde duvara vurdum. Hiç bir şekilde kemikte bir çatlak yahut kırıktan kaynaklı bir ağrı-acı hissetmedim.

Bu durum kullandığım diş macunundan kemiğimin sağlamlığına kadar farklılık gösterebilir. Denemeyiniz.

Şehir efsanesini deniyorum(diş macunuyla kol kırmak)[Sonuçlar eklendi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balgambaz -- 20 Haziran 2016; 2:03:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yerimizi alalım.
  • BUSTED

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manyak misin

• Hocam bari araştırın kolay iyilesecek bi kemiginizi kirin

• Kardeşim şakaklarına da sürüp kır bi zahmet beyne baskı yapıyo patlar matlar neme lazım

• Bekliyoruz. Ss alalım hocam

• Rahatsız mısın kardeşim?

• quote:

Orijinalden alıntı: adroid

Manyak misin

Hayır hocam buna inanmıyorum. Bir yandan da merak var cidden ne olacak diye. Eğer cidden kırılırsa liseli kardeşlerime yol göründü demektir...

• Bu foruma ne oluyor böyle?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesnek kullanıcısına yanıt
    Hocam vücudumun en zayıf yeri parmaklarım dışında bilek kemiklerim. Zayıf kemik=hızlı iyileşme...

• Rez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne? Dis macununu vucuduna surup bekleyince kemik mi kiriliyor anlamadım biri aydinlatsin

• Dis macunu kemigi yumusatiyo diye biliyom.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheManInTheSuit

Rez fakat anlamadım

Cidden anlamadım yahu bu nasıl bir cümle:

"Daha önce iki kolumu da kırıp nereden kırıldığını hatırlamadığım için bileğimin yan kısmına bolca macun sürdüm"

Nasıl yani

Hocam öyle değil diş macununu sürüp kuruyana kadar bekledikten sonra bir darbe aldığında kırıldığını anlatıyorlar.

• yerimizi alalım
  • Rez

• Kardeş sakın bileğini kırmma dirsek bilek arasında ortalardan bi yerden kır

• quote:

Orijinalden alıntı: TheManInTheSuit

Rez fakat anlamadım

Cidden anlamadım yahu bu nasıl bir cümle:

"Daha önce iki kolumu da kırıp nereden kırıldığını hatırlamadığım için bileğimin yan kısmına bolca macun sürdüm"

Nasıl yani

Kollarını kırmış ama nereden kırdığini hatırlamıyor. O yüzden bileğini kıracak.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.