Bildirim
Şehir İnşaa Etme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sim City 5 ( 2013), Cities XL Platinum aradığınız oyunlar. Lakin ben Sim City 5 yerine 4 Deluxe Edition öneririm. Oynayış olarak daha zevklidir. Binlerce bina ve harita indirebilirsiniz ve 5'ten farklı olarak haritanızı siz tasarlayabilirsiniz. -
Cities XL Platinum -
SimCity 5'i kuramadım zaten bir türlü. Bu arada yorumlarınız için teşekkürler, ikisinden birini indireceğim. -
Cities XL oynanmaz optimizasyon sorunu var SimCity deneyebilirsin . -
SimCity kurdum ancak hata alıyorum. Baktım çoğu kişide bu hatadan mağdur. Başka var mı acaba ? -
bende de olmuştu bi ara -
Tropico 5 oyna derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes - SP
Cities XL Platinum
cities xl'nin eski versiyonlarında şehir büyüyünce kasma sorunu vardı hala devam ediyor mu o sorun? -
kardeş minecraft sonucta onda vadi vr istedigini insaat edersin icine villager doldur al sana sehir :D
-
Evet bende var 2 miliyonluk şehir kasma oluyo -
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
quote:
Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes - SP
Cities XL Platinum
cities xl'nin eski versiyonlarında şehir büyüyünce kasma sorunu vardı hala devam ediyor mu o sorun?
Bilemiyorum uzun süredir oynamadım -
cıtıes xl guzel ama kasma sorununa cozum var mı -
SimCity'i kuramadım bir türlü. Tropico 4'ü indirdim oynuyorum. Muazzam zevkli. Çok teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X