Şimdi Ara

Şehir Turu Çektim(Mersin)(Yeni Videolar Geliyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
6
Favori
4.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videolar sıkıcı çok uzun ama logo fenalar fenası hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Aynen,çok dikkat çekiyor.Honda'yada ne yakışır hea.

Şehir Turu Çektim(Mersin)(Yeni Videolar Geliyor)

Bu aklımda dursun.

Mersin tatil köyü gibi yer vallahi. Şuan Sydney'de olduğum halde Mersin'i buraya tercih ederdim.
  • Videolar çok iyi eline sağlık Bu arada 1. videodaki 2. şarkının ismini bilen varmı ?
  • hava güneşli ne güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleleo

Videolar çok iyi eline sağlık Bu arada 1. videodaki 2. şarkının ismini bilen varmı ?

Maroon 5 One More Night.
  • 5-6 yıldır Susanoğlu'na tatile gidiyoruz... Bi Mersin'e gitmek nasip olmadı...
    Videolar çok güzel...
    Sanırım en güzel yer Mezitliymiş. doğrumu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

5-6 yıldır Susanoğlu'na tatile gidiyoruz... Bi Mersin'e gitmek nasip olmadı...
    Videolar çok güzel...

En yaşanacak yer Mezitli,zaten çıktığım AVM Kipa,Mezitli yani oralar.
  • Hocam telefonu sabitlemek için nasıl birşey kullandınız? Ben de bir tane alıcam size Edirne turu gösteririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: antuaRri

Hocam telefonu sabitlemek için nasıl birşey kullandınız? Ben de bir tane alıcam size Edirne turu gösteririm

Kipa'dan direk telefon sabitleyici aldım,bazı yerlerde tutucu diyede geçiyor heralde.Şöyle birşey.Sizdende video bekliyoruz.

Şehir Turu Çektim(Mersin)(Yeni Videolar Geliyor)

• quote:

Bu arada,meşhur logomu ekleyeyim.Arkada duranların çok hoşuna gidiyor.Geçen 2-3 kız birbirine gösterip gülüştüler filan.Ama sonra gittiler.

[imagtgue]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/542970_131008487059960_1788409283_n.jpg[/simage]
    [imagkgve]http://1.bp.blogspot.com/_0nbez6yiHpU/TSzARtgKDyI/AAAAAAAALtE/zMJA9LYJw4c/s1600/DSC07831.JPG[/simage]

Napcaklar abi "dur şunla bi öpüşelim bari" mi diyecekler :D

Bu arada 6:20den itibaren görünen yol harika ya yanda ağaçlar falan.Andre Moritz Mersin'i hep Brezilya'ya benzetiyordu haklıymış.

Beklediğimden daha güzelmiş Mersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

Bu arada,meşhur logomu ekleyeyim.Arkada duranların çok hoşuna gidiyor.Geçen 2-3 kız birbirine gösterip gülüştüler filan.Ama sonra gittiler.

[imagtgue]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/542970_131008487059960_1788409283_n.jpg[/simage]
    [imagkgve]http://1.bp.blogspot.com/_0nbez6yiHpU/TSzARtgKDyI/AAAAAAAALtE/zMJA9LYJw4c/s1600/DSC07831.JPG[/simage]

Napcaklar abi "dur şunla bi öpüşelim bari" mi diyecekler :D

Bu arada 6:20den itibaren görünen yol harika ya yanda ağaçlar falan.Andre Moritz Mersin'i hep Brezilya'ya benzetiyordu haklıymış.

Beklediğimden daha güzelmiş Mersin.

Valla deseler iyi olurdu,gösterirdim gerçek Devil'i.

• quote:

Videolar çok güzel...

Mersin'i bilirim az çok, mezitli en güzel yer derken nasıl baktığına bağlı.

Suan elit kesim Yenişehir in üst kısımlarında Carrefour civarına kaydı lokasyon olarak. Ciddi lüks konutlar mevcut. Daha sakin, rahat bir bölge. Bilmiyorum yanlis mı biliyorum sayın vu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing

quote:

Videolar çok güzel...

Suan elit kesim Yenişehir in üst kısımlarında Carrefour civarına kaydı lokasyon olarak. Ciddi lüks konutlar mevcut. Daha sakin, rahat bir bölge. Bilmiyorum yanlis mı biliyorum sayın vu

Haklısın.Ama Mezitli yer olarak filan bence daha güzel.Ve Mezitli diğer yerlere göre gerçekten daha yaşanılır.Ama senin dediği yerlerde şuan çok revaçta.Yalnız Mezitli'de öyle kolay kolay sönecek bir yer değil.Hala Mezitliye yatırımlar yapılıyor.Yani daha Nirvanaya ulaşmadı Mezitli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing

quote:

Videolar çok güzel...

Haklısın.Ama Mezitli yer olarak filan bence daha güzel.Ve Mezitli diğer yerlere göre gerçekten daha yaşanılır.Ama senin dediği yerlerde şuan çok revaçta.Yalnız Mezitli'de öyle kolay kolay sönecek bir yer değil.Hala Mezitliye yatırımlar yapılıyor.Yani daha Nirvanaya ulaşmadı Mezitli.

Doğrudur, çamlıbel vardi ünlü, son geldigimde sonu gelmis gibiydi. Forum açılınca esnaf kapatmış sanırım eski canlılıktan eser yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Güzel videolar. Mersin'de sadece benim bildiğin 4-5 kişiyiz hatta organize olursak 10a kadar kişi çıkar diye tahmin ediyorum. Bişeyler yapabiliriz bence.

Abi dedik geçen kimse çıkmadı.5 kişi bile olsak yeter.Yemek yeriz,1-2 fotoğraf çekeriz.Logom nasıl bu arada.

Yapalım bir hafta sonu buluşma. Murat kardeşimin dediği gibi 4 kişi garanti oluruz.

• quote:

quote:

quote:

Güzel videolar. Mersin'de sadece benim bildiğin 4-5 kişiyiz hatta organize olursak 10a kadar kişi çıkar diye tahmin ediyorum. Bişeyler yapabiliriz bence.

Abi dedik geçen kimse çıkmadı.5 kişi bile olsak yeter.Yemek yeriz,1-2 fotoğraf çekeriz.Logom nasıl bu arada.

Logo çok orjinal zekice beğendim ben de Passanger nickli Necati kardeşimle biz buluşup araba incelemesi yapıyoruz, bana yakın oturan bir arkadaş daha var ettik 3 sen de olsan 4 kişi de olsa bulşsak güzel olur.

Bunu bir hafta sonu ayarlayalım olmazsa Murat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

quote:

Yapalım bir hafta sonu buluşma. Murat kardeşimin dediği gibi 4 kişi garanti oluruz.

Emret ölelim abi.

• Gerçekten video çok iyi olmuş, hem Mersin hakkında baya fikir sahibi oldum denilebilir.(Seneye Mersin'e geleceğim) Ben bu kadar iyi bir yer olacağını beklemiyordum.
  • Yaşadığım yerleri bir başka gözle görmek güzel oldu, videolar için teşekkürler. İkinci videoda bize çok yakın geçmişsin, Liparis 1'in biraz yukarısındayım bende. Mezitli gerçekten de benim vazgeçilmezim, huzur buluyorum burada.

Plakan aklımda olsun, yolda denk gelirsem bi selam çakarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vigilant

Yaşadığım yerleri bir başka gözle görmek güzel oldu, videolar için teşekkürler. İkinci videoda bize çok yakın geçmişsin, Liparis 1'in biraz yukarısındayım bende. Mezitli gerçekten de benim vazgeçilmezim, huzur buluyorum burada.

Plakan aklımda olsun, yolda denk gelirsem bi selam çakarım.

PM atıldı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.