Şimdi Ara

Şehirdışına gitmeden pişman olmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben İzmirdeyim, Ankara daha iyi bir şehir bence imkan daha çok. İzmir'de üniversite kütüphaneleri hariç 24 saat açık bir devlet kütüphanesinin olmadığını biliyor muydunuz? İzmir büyük bir köy gibi. Hayat tarzı olarak vs kıyaslayamam ama Bilkent, odtüde okuyan genclerin de çevreleri takıldıkları yerler İzmir'deki gibidir yani kast ettigim özgürlük, sekülerlik vb bakımından. Ankara daha iyidir hayırlı olsun İzmirde bi bok yoooookkk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmiri bilmiyorum ama ankara okumak icin guzel bir yer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasil ya hic oyle kutuphane yok mu bizim adnan otuken bile acik ki iyi ogrenci vardir calisirlar genellikle yatmaya gelenler azdir

• Maalesef Milli kütüphane akşam 17.00 da, bazı diğer küçük kütüphaneler akşam 9 da falan kapanıyor. Kültür sanat başkenti İzmir'e hoşgeldiniz))))

• Ben de tam tersi durumdayım Ankara gibi mükemmel bir şehri bırakıp İzmir'e gitmek :/

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangorunumlusahin -- 28 Ağustos 2020; 16:48:37 >
  • Bakalim hocam ne gelicek
    Tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogangorunumlusahin D kullanıcısına yanıt
    Oyle mi diyorsunuz hocam
    Ankaradakilerin cogu Izmir'i ovuyor bilemedim
    Ben sadece Anitkabire ve universite gezilerine gittigimden bilmiyorum Ankara'yi tam olarak
    Tesekkur ederim

• Alashas A kullanıcısına yanıt
    Tam ters durumdayiz gercekten de
    Benim tam olarak belli degil ama boyle bir olasilik var
    Izmir sevilir hocam iciniz rahat olsun cok guzel sehir

• Maalesef kutuphane konusunda ben de cok zorluk yasadim ama genclik merkezleri gayet iyi hocam 9-10'a kadar acik
    Ama onun haricinde kiyaslayacak kadar bilgim yok Ankara hakkinda

• Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    Ben de Azerbaycan yazip silmistim alisamam diye Kibris duruyor ama gelmicek
    Haklisiniz zamanla olur herhalde

• Emre Y. E kullanıcısına yanıt
    Tercih yaparken istedigim siralamanin gelmemesi huznuyle asla mantikli dusunmedim tercih bitiminden bir gun sonrasi dank etmeye basladi...
    En kotu yatay gecis yapariz hocam sıkmayın canınızı

• soajaxteller kullanıcısına yanıt
    Sag olun hocam bakalim neler olucak
    En kotusu yatay gecise calisicam

• lackoflife L kullanıcısına yanıt
    Hacettepe mis gibi okul kampüs vs olarak konumu da bilkent ve odtünün yanı hayırlısı olsun

• Ankara miss gibi bir şehir. Tüm suriler afganlar doğulular istanbula antalya ya göç ederken Ankara kendi sıcakkanlı insanını korumayı başarmış bir şehir.

Bunu bir kenara bırakırsak hayatının sonuna kadar ailen arkanı pohpohlayamaz tek yaşamayı öğrenmen gerekli olgunlaşmak için bu şart
  • lackoflife L kullanıcısına yanıt
    Hocam kütüphane havası vermiyor oralar pek bana:( Konak Milli Kütüphane'nin havası çok güzel ama her yıl tadilat nedeniyle 2-3 ay kapalı ve vakfın olduğu için 17.00 a kadar falan açık. Urfada bile 24 saat açık kütüphanede vardır ama İZMİR de yok şaka gibi..

Neyse İzmir'den hiç çıkmamışsın sanırım Ankara'nın içinde İzmir gibi yerler bulursun. Nerede okuyacaksin? Hacettepe ise eğer çok güzeldir kampüsü, bahsettiğim kampüste mi okuyacaksın bilmiyorum ama arkadaşım Psikoloji okuyor baya beğeniyor. Kızılay falan akarsın. İzmir büyük bir köy gibi gelecek. Ankara büyükşehir ismini daha çok hakediyor. Hem şanslısın Mansur Yavaş var artık))
  • Ankara'daki universiteler (istanbuldakiler haric) diger sehirlerden cok daha prestijlidir. Ayrica ankara ogrenci dostu bi şehir. Bi istanbul kadar kalabalik ya da masrafli da degil. Bu kadar on yargili olmayin bence hocam. Deniz olmadan yapamam falan gibi takintiniz yoksa (ki buyuk takintili olsaniz yazmazdiniz heralde) gayet alisirsiniz

• Sag olun hocam bakalim hayirlisiyla ne gelicek

• Evet hocam kutuphane konusunda sorun yasadim ben de
    Konak'a ne zaman gitsem tamirattaydi vs
    Hacettepe olmayacak gibi hocam
    Ogrenince uplarim

• CENGMORUQCENG C kullanıcısına yanıt
    izmirin bok koktuğunu biliyor muydunuz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.