Şimdi Ara

Şehirfirsati suspus.com.tr 40 tl yerine geçen groupon 5 tl ALT LİMİT 40 TL+ kargo ÜCRETSİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şahsen bende neden bu kadar kötülendiğini anlamadim.beğenmezsen almazsin. Burada yazan en kötü ihtimalde bile ürünler toplam 10-15 tl ye gelmiş oluyor. Ben eşime gösterip ondan yorum alacagim sahsen. Burada yorum yapanlar nedense hep erkek ama sitede erkeklere pek fazla ürün yok gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cealy

şahsen bende neden bu kadar kötülendiğini anlamadim.beğenmezsen almazsin. Burada yazan en kötü ihtimalde bile ürünler toplam 10-15 tl ye gelmiş oluyor. Ben eşime gösterip ondan yorum alacagim sahsen. Burada yorum yapanlar nedense hep erkek ama sitede erkeklere pek fazla ürün yok gibi :)

Aslında ben ondan kötüledim. Bize çeşit yok, biraz acımasız davranayım dedim.
  • bunlar kendini cin sanıyor. bugün site açlımıyordu. şimdi bi baktım ki. bütün gözlükler 24,9 tl olmuş. bütün kol düğmeleri 19,9 olmuş. oysa dün 19 a gözlük 15 e düğme vardı. çakallar. bukafayla iş yapamazsınız benden söylemesi. ben alacaktım ama bu hareketlerinden sonra vazgeçtim.
  • altlimit olmadan bedavaya alışveriş yapılabiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ywz10

altlimit olmadan bedavaya alışveriş yapılabiliyor...

tecrübe ettin sanırım, çek kullanınca kargoda olmadıgına göre ödeme ekranında nasıl bir işleyiş oluyor?
  • 34,9 lık bi ürün aldım, kodu yazmadan kargo ücteri yazıyordu, kodu yazdıktan sonra kargo ücreti sıfırlandı, sonra onay dedim,siparişiniz gerçekleşmiştir dedi...

bakalım gönderecekler mi?
  • Ben iki kupon almıştım. Az evvel kullandım her ikisini de .
    Siparişlerin biri 45 lira diğeri 43 liraydı ama kodları girince sipariş tutarı 0.00 a düştü.
    kargo da bedava oldu. Yalnız ödeme metodu olarak Teslimatta ödeme olarak seçtim. Kredi kartı ile vermek istediğimde hata oluştu. Galiba tutar 0.00 olduğu için.
    Bakalım yollaycaklar mı. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ywz10

34,9 lık bi ürün aldım, kodu yazmadan kargo ücteri yazıyordu, kodu yazdıktan sonra kargo ücreti sıfırlandı, sonra onay dedim,siparişiniz gerçekleşmiştir dedi...

bakalım gönderecekler mi?

sia ödemeyi ne şekilde yaptınız. gerçi bi öeme gözükmüyor dediğinize göre ama yine de hangi seçenepği seçtiğinizi görmek açısından sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schauder

Ben iki kupon almıştım. Az evvel kullandım her ikisini de .
    Siparişlerin biri 45 lira diğeri 43 liraydı ama kodları girince sipariş tutarı 0.00 a düştü.
    kargo da bedava oldu. Yalnız ödeme metodu olarak Teslimatta ödeme olarak seçtim. Kredi kartı ile vermek istediğimde hata oluştu. Galiba tutar 0.00 olduğu için.
    Bakalım yollaycaklar mı. ?

bu işte bir gariplik var, demekki sepetin değeri ne olursa olsun kupon kullanınca sistemleri ERROR vriyor ve sepet sıfır oluyor, ee ürün gönderimi yapılacak mı... onuda bekleyip görücez

bende şu an bir tane kupon aldım, kod yarın gelicek, bakalım yarın 12.00 da durum ne olacak
  • siparişim bugun ulaştı,sadece kodla alışveriş yapmış oldum
  • 4 mayıs son gün çek kullanacaklar için hatırlatma yapalım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.