Şimdi Ara

Şehiriçi inşaat malzemesi taşımak için en ideal aynı zamanda da yaşlı 'kurbağalarımı' taşıyacağım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neden özelikle güvenliği olmayan araçlar tercih ediliyor.
    Daha ucuz olsun diye mi?
    Sizin için çalışan, size para kazandıran insanlara verdiğiniz değer bu kadar mı?

Zihniyet en alt iş verenden, maden işletene kadar böyle olunca, hükümet buna çanak tutunca, devletin denetçisi pantolon üzerinden denetim yapınca...
    301 işçi de ölür, 1.301 işçi de ölür. Ölen öldüğüyle kalır. Mühürlenip üzerine beton dökümesi gereken maden 1 ay sonra yeniden açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Neden özelikle güvenliği olmayan araçlar tercih ediliyor.
    Daha ucuz olsun diye mi?
    Sizin için çalışan, size para kazandıran insanlara verdiğiniz değer bu kadar mı?

Zihniyet en alt iş verenden, maden işletene kadar böyle olunca, hükümet buna çanak tutunca, devletin denetçisi pantolon üzerinden denetim yapınca...
    301 işçi de ölür, 1.301 işçi de ölür. Ölen öldüğüyle kalır. Mühürlenip üzerine beton dökümesi gereken maden 1 ay sonra yeniden açılır.

maalesef daha şoför tutacak kadar para kazanmıyorum o seviyelere gelsem bu foruma konu açar mıyım o da şüpheli ama benim için her insanın fikri önemlidir.aracı yalnızca şehiriçi sakin bir tavırla ben kullanacağım.işçilerin kendi araçları var zaten taşeron yasasına lafın varsa bence de taşeron sistemi kalkmalı hem piyasadaki iş/fiyat oranını maliyet açısından olumsuz etkiliyor hemde taşeron firma çalışanlarını eziyor korumuyor suyunu çıkartıyor.Vahşi kapitalizm 19yy Avrupasında kaldı,inşallah akıllanırız halk olarak.

tekrarlıyım
    görüşlerinize katılıyorum ama şoför benim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

Orijinalden alıntı: BlizZard

quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

akrabağa mı

akraba doğrusu ! azcık bi dikkat ya daha yazamıyon olmaz ki böyle

Tek kelime olarak yazdığımızda elbette ki "akraba" ama "akrabalar" mı yoksa "akrabağalar" mı bilemiyorum.Ayrıca kan bağını vurgulayan bir kelimede "bağa" kelimesini kullanmam neden bu kadar garip geldi.Özünde Türkçe kullandım,hata bile olsa.Sen TDK'dansın heralde.En azından özentice ingilizce kelimeler eklemiyorum cümlelerime.

-ler -lar eki çoğul ekidir kelimeye getirilir türkçede getirildiği kelimede herhangi bir değişim yapmaz. Tdk' dan değilim

Resmi makamlara dilekçe yazarken aklımda olacak bunlar.teşekkür ederim.

• Yaşlı kurbağa??

İlginç bir üslup

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşa fazla sayısal yüklemişler, sözelden kaybetmiş
  • h100
    doblo
    kartal
    mazda minibüsler adını unuttum
    connect kango
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.