Şimdi Ara

ŞEHİT AİLELERİNE ÖTV'SİZ ARAÇ ALMA İMKANI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: arda_xl

O hak 15 Temmuz şehitlerinin ailelerinedir. Bu ülkede terör şehitlerine değer verilmiyor.

aynen,zaten diğer şehitlere kelle diyorlardı.
    hatta havaalanı patlamasınım ertesi günü osmangazide açılış yapıp halay çekenler bunlar değilmi.şehitliği bile ayrım yapıp kullanıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Sayın reisi cumhurumuz her hafta bir 15 temmuz şehidinin evinde kuran okuyor.

Acaba güney doğu şehitlerinin evinde de okuyor mu ? Belki de oralara da gitmiştir ama benim haberim yok.

Neyse şehitler üzerinden ayrım yapmak çok yanlış. Lakin bazı iş güzarlar 15 temmuz şehitleri diğer şehitlerden daha üstündür dereceleri 5 kat ilerdedir felan diye saçma sapan açıklamalar yapıyor.
    Bu hiç doğru bir yaklaşım değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Sayın reisi cumhurumuz her hafta bir 15 temmuz şehidinin evinde kuran okuyor.

Acaba güney doğu şehitlerinin evinde de okuyor mu ? Belki de oralara da gitmiştir ama benim haberim yok.

Neyse şehitler üzerinden ayrım yapmak çok yanlış. Lakin bazı iş güzarlar 15 temmuz şehitleri diğer şehitlerden daha üstündür dereceleri 5 kat ilerdedir felan diye saçma sapan açıklamalar yapıyor.
    Bu hiç doğru bir yaklaşım değil

en çokta cüppeli ahmet(hocanın)15 temmuzda demokrasi mitinglerine katılıp teşvik edici demokrasiyi öven sözlerine şaşırdım1 yıl önce demokrasiye söven konuşmaları var

• quote:

Orijinalden alıntı: dashuras

Ben alabiliyorum kardeşim

Arkadaşlar gördüğünüz gibi alınabiliyormus, daha neyin tartışması yapılıyor?

Hocam, öncelikle allah rahmet eylesin.
    Hangi araca karar verdiniz?

• mr.big kullanıcısına yanıt
    amin kardesim sagol. Butun sehitlerimiz nur icinde yatsin.
    Arac icin herhangi bir karar verebilmis degilim ama agir basan araclar octavia, quaskai ve suzuku vitara suanda bu ucu arasindayim. Otomatik ve benzinli olacak mecbur. Cunku gucum dizele yetmiyor malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: dashuras

amin kardesim sagol. Butun sehitlerimiz nur icinde yatsin.
    Arac icin herhangi bir karar verebilmis degilim ama agir basan araclar octavia, quaskai ve suzuku vitara suanda bu ucu arasindayim. Otomatik ve benzinli olacak mecbur. Cunku gucum dizele yetmiyor malesef.

Octavia 1.0 tsi düşünün derim, bütçeye göre en geniş Araç.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Böyle şeylere kimse oyunu satmaz kardeşim merak etme. Hele ki biz Şehit aileleri bu bayrağı hiç satmayız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.