Şimdi Ara

Şehit Haberleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
18.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RundeLL

Bence sınırlarımızın dışında ne işimiz var demek çok mantıksız. Sürekli sınır dışından sınırlarımıza füzeler roketler mermiler vs. düşüyor, taciz atışları oluyordu. Bunları önlemek için f16 lar ve diğer unsurlarımız yeterli olmadı sınır dışı operasyonlar yaptık ve yapıyoruz. O yüzden oradayız. Ama politikayı eleştiriyorsanız ona bir şey diyemem.

Bir de şu konu var, sınır komşusu olmadığı halde uzaktaki başka ülkelerden sınır komşusu olmayan yerlerden başka kıtalardan geliyorlar ve 'amaçları' da belli. Taa diğer kıtadan gelip buraya asker yığabiliyorlarken bizim de oralarda bulunmamız sözümüzü geçirmemiz lazım. Hiç değilse üzerimizde bir tehdit olduğu zaman bunu çözmek için operasyon yapabilmemiz lazım.
    Dur bakalım orada.

Şu anda Türkiye İdlib'den çekilip sadece barış pınarı bölgesinde mülteci kampı kursa, B.M barış gücünü davet etse sınırdan füzeler mi yağacak yani?

Ciddi ciddi bunu iddia mı ediyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Dur bakalım orada.

Şu anda Türkiye İdlib'den çekilip sadece barış pınarı bölgesinde mülteci kampı kursa, B.M barış gücünü davet etse sınırdan füzeler mi yağacak yani?

Ciddi ciddi bunu iddia mı ediyorsun.

Alıntıları Göster
    Öyle bir iddiam yok. Sınırlarımıza çekilip her şeye seyirci kalırsak zaten sınırlarımıza tacizler olacağı füze havan topu roket düşeceği kesin. Zaten daha önce de oldu ve yaptığımız operasyonların sebebi de genel olarak buydu.

Türkiye bu operasyonları yapmamak için ve Suriyeye müdahil olmamak için defalarca güvenli bölge kurulmasını bir çok tarafla görüşme yaptı, talep etti, önemi vurguladı vs. ama hiçbir sonuç alınamadı.

Durum böyle olunca da iş başa düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RundeLL -- 28 Şubat 2020; 21:20:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Yeter ya ona atar yap buna gider yap, olan fakir fukaranın çocuklarına olsun. Yine söylüyorum ne işimiz var Suriye bataklığında. Kendi topraklarımızı koruyalım yeter.

Yani çocuklar bile anladı bize pastadan kırıntı yok, koskoca amerika bile resmi olarak çekildiğini açıkladı bırakın araplar birbirini yesin.
    Şehit olanların arasında bulunan uzman onbaşı nihat kara'nın whatsapp konuşması :

Şehit Haberleri

Sizin gibilerin zihniyeti "bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın"
    Oysa ki gerçek bir müslümanın zihniyeti "komşusu açken tok yatan bizden değildir"
    Biz müslüman bir ülkeyiz, üstüne bomba yağdırılan masum kardeşlerimize yardım etmek görevimizdir.

Sadece kendi sınırlarımızı koruyalım yeter öyle mi?
    Onlar senin kara kaşını kara gözünü çok mu seviyor zannediyorsun.
    Nerede bir islam ülkesi var hepsini karıştırdılar sırada türkiye var.
    Sen kafanı kuma gömüp beklersen yarın bir bakmışsın seninde tepene binmişler.
    Allah herkese akıl fikir versin, uyanmak nasip etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: RundeLL

Öyle bir iddiam yok. Sınırlarımıza çekilip her şeye seyirci kalırsak zaten sınırlarımıza tacizler olacağı füze havan topu roket düşeceği kesin. Zaten daha önce de oldu ve yaptığımız operasyonların sebebi de genel olarak buydu.

Türkiye bu operasyonları yapmamak için ve Suriyeye müdahil olmamak için defalarca güvenli bölge kurulmasını bir çok tarafla görüşme yaptı, talep etti, önemi vurguladı vs. ama hiçbir sonuç alınamadı.

Durum böyle olunca da iş başa düştü.

Alıntıları Göster
    Bırak birader ya.

Şu İdlib operasyonunun elle tutulur hiçbir tarafı yok. Saldırı gelmedi bize o bölgeden. Masal anlatıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

Şehit olanların arasında bulunan uzman onbaşı nihat kara'nın whatsapp konuşması :

Sizin gibilerin zihniyeti "bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın"
    Oysa ki gerçek bir müslümanın zihniyeti "komşusu açken tok yatan bizden değildir"
    Biz müslüman bir ülkeyiz, üstüne bomba yağdırılan masum kardeşlerimize yardım etmek görevimizdir.

Sadece kendi sınırlarımızı koruyalım yeter öyle mi?
    Onlar senin kara kaşını kara gözünü çok mu seviyor zannediyorsun.
    Nerede bir islam ülkesi var hepsini karıştırdılar sırada türkiye var.
    Sen kafanı kuma gömüp beklersen yarın bir bakmışsın seninde tepene binmişler.
    Allah herkese akıl fikir versin, uyanmak nasip etsin.

Alıntıları Göster
    Ya hala müslümalık diyorsun, ne müslümanlığı tarihi aç bak bakalım kaç kare müslüman kardeşlerin seni sırtından bıçaklamış hemde müslüman olmayan emperyalist güçlerin gazına gelerek. Daha tarihten haberin yok kalkmışsın bana uyanıklıktan bahsediyorsun.

Farkında değilsin ama orada Türk evlatlarının kanı dökülüyor, o çok sevdiğin mazlum müslüman kardeşlerin vatanını savunmak yerine boğazda nargile keyfi yapıyor.Bu adamlar amip gibi çoğalıyor, bu adamların burada işi ne diyecek uyanıklık sahibi değilsin anlaşılan.Neymiş müslüman kardeşlerimize yardım edecekmişiz, yahu adam sınır kapısında ülkeden kaçarken diyor ki " Burada karın tokluğuna çalışıyoruz, Avrupa daha iyi" bu adamlar mı yardımı hak ediyor.

Müslüman kardeşlerin 33 tane müslüman çocuğunun, ortodoks rusların emir kulu olmuş müslümanlar tarafından vurulmasına neden ses çıkartmıyor, coğrafyanın bir enayisi biziz demi ?

Sizin gibi ümmetçiler bu ülkenin başındaki en büyük sorun malesef ki, RTE'nin yaptığı onca hata "müslüman komşusu açken tok uyumaz" ile mi geçiştirilecek? Git bakalım orada feci şekilde can veren Türk evladının anasına söyle bunları ne diyecek? İşiniz gücünüz müslümalık üzerinden siyaset yapmak.

Sen bir olursan birlik olursan kimse gelipte ülkeni işgal edemez. Bu ülke 2.ci dünya savaşında milyonlar ölürken, kendi sınırlarını koruyarak bir tane askerinin burnunu kanatmadı, bir tane şehit vermedi. Yapılacak iş basitti, ne yaparlarsa yapsınlar birbirlerini yesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 28 Şubat 2020; 21:56:32 >

• sssemih24 kullanıcısına yanıt
    A benim canım a benim safım Suriye ordusunun yarısı Sünni zaten.

Hangi Müslümanı hangi Müslümana karşı savunuyorsunuz bi anlasam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 28 Şubat 2020; 21:54:45 >
  • Yalama olmuş kanallara cikarmislar 2 tane kaşari idlib konusturuyorlar.
    Yayin bitince starbucksa yiyişmeye
    Simdi de gelip burda komsusu acken tok yatan bizden degildir diye zirvalayip durun bakalim
    Hasstirin ömrunuzde kac defa fakir doyurdunuz kac kisiye is bulmasinda yardim ettiniz.
    Heeyy gidim heyy
    Torpille işe girip kendi götünü saglama alanlardan muslumanlik da ögrenir olduk
    Hayatiniz hikaye olmuş anasini satim

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    İnternette kısa bir arama yaparak türkiyeye yapılan tacizleri, kilise düşen katyuşa roletlerini ve havanları bulabilirsin.
    Direkt olarak idlibi söylemedim ben genel konuştum

• 50'nin üzeri şehit verdiğimiz zaman hükümet düşüyormuş galiba bugün öğrendim bende.
    Koltuk sevdasındandır o.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başımız sağolsun 😔

• ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    Hocam megri megriyide chp söyledi zaten havalimanına o paçavra kürdistan bayrağınıda chp astı zaten
  • Burda Orduyla ilişiği olmayan ılık arkadaşlar konuşup duruyor. Askerimizin ne işi var ıdlıb'de diye. Şahsın adına sana ne ulan diyorum. Seni ıdlıbe götürdük mü? Yok. Gel dedik mi? Yine yok. Senden dua bile beklemiyoruz, gölge etme yeter. Idlıb'e gelenler neden ıdlıbte olduğunu çok iyi biliyor. Türkiye'nin güvenliğinin buralardan geçtiğini biliyor. Suriye'de rejimin bölgeyi pkk örgütüne Türkiye'ye karşı nasıl karargah olarak kullandırdığını biliyor. Terör ele başlarının şu anda ve imralı canisinin ise yakalanmadan önce Şamda nasıl korunduğunu da biliyor. Idlıb'e görev çıktığında gelmeyi düşünmeyenler ya bir bahane buldu yada istifa edip döndü. Şu anda hala ıdlıb'te askerimizin ne işi var diyenler kesinlikle dürüst ve masum insanlar değiller.

• Gardaş, tamam, şehadet olayı dinde var, lakin bal börek olsa sana bana kalmaz, dörder beşer maaş bağlatanlar en önde cepheye giderdi, bakıyorsun alayı ya bedelli, ya çürük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.