Şimdi Ara

şehri keyif güvenilirmi değilmi bilen varmı acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şehrikeyif markapon gibi fırsat siteleri var şu aralar çok inceliyorum bu fırsat sitelerini ama şehri keyif daha cazip geldi müşteri hizmetlerini aradım bide bugün yani bildiğimz avea veya turkcelli aradığımız zaman çıkan sistemin aynısı sorum şu bu siteler dolandırıcılık falan mı yani gerçekmi sahtemi mesela turizm fırsatı buldum gerçekten çok uygun fiyata yani alsammı almasammı kullanan varmı bu siteleri?

• bilen yokmu arkadaşlar
  • bnde bgn inceledim siteyi baya bi uygun tatil fırsatları war bnde onlardan yararlanmak istiyorum ama cesaret edemedim açıkçası daha önce giden birileri warsa bi an önce aydınlatırsa sewinirim
  • KAÇTANE OTELDE KALDIM HESABI YOK İL İL BİLE SAY SAY BİTMEZ OTEL ADINI VE LİNK YADA SS ALIRSANIZ CVP VERİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 26 Ağustos 2011; 1:15:41 >
  • şehrikeyif.com'a sonuna kadar güvenebilirsiniz.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=%C5%9Fehrikeyif

Facebook;

www.facebook.com/appsehrikeyif

Bu yorumlarda destek olacaktır. sorunsuz bir web sitesi.
  • anladım bende bir fırsat satın alıcam fakat bugün atmye gittim verdikleri hesap numarası 1 no eksik nasıl yapıcam bu sorunu
  • evet arkadaşlar başka fikir verebilecek olan...
  • Bu tür yerlerden alışveriş yapmayın.
    İki ay önce alış veriş yaptım. Ürün gelmedi.

Geçen hafta bana gelen mesajı yazıyorum.

Özellikle bu senkronpazarlama.com sitesinden hiç bir şey almayın.

Değerli Müşterimiz;

www.sehirfirsati.com ile USB FAN , S BOX SAKLAMA KABI , 1 RB SAMSUNG HARDİSK, TV ,SPEDD SLİDER , IRON GYM ürünlerimize ait ürün gönderimlerimizde yaşanan gecikme nedeni ile açıklama yapmamız zorunlu hale gelmiş bulunmaktadır;

www.sehirfirsati.com internet sitesi üzerinden yapılan satın almalarınızın ödemelerini kredi kartlarınızdanwww.sehirfirsati.com tarafından tahsil edilmektedir. Senkron Pazarlama olarak sehirfirsatı ile yapılan sözleşmemizde açıkça yazıldığı üzere sizlerden tahsil edilen ürünlere ait ödemelerin 3 iş günü içerisinde tarafımıza yapılması gerektiği açıkça yazılı olmasına rağmen yaklaşık 15 iş günü boyunca sürekli ödemeler yapılmayarak ertelenmiş ve ertelenmeye devam edilmektedir.

Bizlerwww.senkronpazarlama.com olarak ödemesini almadığımız ürünü tarafınıza göndermemiz mümkün değildir. Bu güne kadar sürekli olarak ötelenen ödememiz nedeni ile de sizlere gönderilecek olan ürünler de gecikmeye uğramış bulunmaktadır.

Ödemenin yapılmaması sebebi ile su an ürün gönderimlerinde hala sorunların devam ettiğini ve ödememizin yapılması durumunda ivedilikle ürünlerinizin gönderileceğini bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla

Senkon Pazarlama.

• senkron pazarlama göndermiyor.
  • Valla şöyle söyliyim ben geçen hafta kıbrıs fırsatı satın aldım. inanılmaz güzel ilgilendiler. rezervasyondan tutun en ince detaya kadar müşteri hizmetleri sürekli ilgilendiler... ben normalde internetten alışveriş yapmam fakat denemek için alışveriş yaptım.şuan ciddi anlamda çok memnunum. ilgi ve alakaları için şehrikeyif ailesine teşekkür ederim. herhangi bir korkunuz olmasın güvenilir bir site...
  • Ben tatil için kullandım , bir sıkıntı çıkmadı.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 13 Ağustos 2015; 13:32:35 >
  • Ben defalarca sehrikeyif le tatile gittim. çok memnun kaldım. özellike kıbrıs fiyatları rakipsiz ve hizmet süper. benim en başında baktığım şey türsab üyeliğiydi. sitelerinde türsab logosu var. kontrol ettim,zaten kayıtlı seyahat acentesi.yani seyahat acentelri birliği denetiminde. öyle olunca güvenebilirsiniz. ama türsaba kayıtlı olmayan tatil sitelerine güvenmeyin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.