Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SEIKO 5 - SNZG15 - 3 tane Nato Kayış [ Peşin Fiyatına Taksit ] Satın Al 3 Ekim 2016 18:19 1 1 SEIKO 5 - SNZG15 - 3 tane Nato Kayış [ Peşin Fiyatına Taksit ] SEIKO 5 - SNZG15 Otomatik(pilsiz), Kasa çapı: 41mm Kasa Kalınlığı: 12mm Paslanmaz Çelik Kasa 100 mt suya dayanıklılık birkaç ay kullanıldı temiz, "sıfır gibi" olduğunda iddialıyım, garanti süresi doldu sadece Yanında 3 tane Nato kayış Siyah, turuncu, koyu petrol(fotosunu bulamadım, yeşilimsi gri diyebilirim ) Kayışların metal kısımları saatin dış kısmı gibi mattır, parlak değil. Fiyat 475 TL, Kargo alıcı öder... Sahibinden de ilan açabilirim, Kredi Kartına Peşin Fiyata 3,6,9 taksit seçenekleri mevcut Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 475 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] ***Chanel Allure Homme Edition Blanche Edp 150 ml ***2011*** Üretim YSL La Nuit De Lhomme EDT 100ml ***2011*** Üretim YSL La Nuit De Lhomme EDT 60ml La Nuit De L'homme Edt 200ml~ [KALICI***]
Arkadaştan Seiko saatı aldım..ismi her ne kadar artist ismine benzese de:) dürüst satıcı..tavsiye ederim....