Şimdi Ara

SEIKO ARCTURA KINETIC AUTO-RELAY -750 tl-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Karaman İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    KUTUSU YOKTUR.

2005 Yılında bayiden almıştım. Aradan geçen 11 yılda kolumda durduğu süre 6 ayı bulmamıştır.
    Çizilmez safir camlı, paslanmaz çelik kordonlu,10 bar su geçirmez özelliğe sahip ve auto-relay özelliğine sahiptir.
    Belli bi süre kullanılmadığında bekleme moduna geçer, tekrar hareket ettirildiğinde otomatik olarak o anki saati gösterir.
    Kasasında Gözünüze 20 cm yaklaştımadıkça göremeyeceğiniz kullanıma bağlı kılcal çizikler var, resimlerde bile zor görünüyor.
    Bunun dışında hatası yoktur.Geçen sene Aydın saatte 170 liralık bakımı yapılmıştır.Yapılan işlemler Garantili ve faturası mevcuttur.
    Haricinde KESİNLİKLE kasası açılmamıştır.10 sene bakım gerektirmez.SevenFriday Saatler ile takas düşünülür.( Orijinal Kutulu ve Faturası olmak kaydı ile)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     SEIKO ARCTURA KINETIC AUTO-RELAY -750 tl- SEIKO ARCTURA KINETIC AUTO-RELAY -750 tl- SEIKO ARCTURA KINETIC AUTO-RELAY -750 tl- SEIKO ARCTURA KINETIC AUTO-RELAY -750 tl-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selchooq -- 13 Mayıs 2016; 13:35:16 >

• Seiko'nun Arctura serisinin piyasadan çekildiğini ve benzer Seiko Kinetic'lere göre kıyasladığımızda 11 senelik ve yıpranmalar olan saat için 750 TL çok fazla.

https://www.konyalisaat.com.tr/kategori/cinsiyet-kadin_saatleri-erkek_saatleri-kadin_saatleri-erkek_saatleri/marka-seiko-seiko/seri-163-154-154/fiyat-0-15672?sort=recdate&size=15&page=1

Buradan fiyatlara göz atıp, fiyatı şişirmemekte fayda var.

• Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Fiyat epey bir araştırmadan sonra belirlenmiştir.Seiko gibi bir markanın seçkin bir koleksiyonuna ait bir saatinin 11 yıllık olması; fiyat üzerinde, fiyatın aşağı yönde belirleyici bir etkeni değildir kanımca. Fiyat üzerinde belirleyici etkenler kutusunun olmaması ve üzerindeki çiziklerdir.
    Bunlar da mesajda belirtilmiştir. Linkte gösterdiğinizin muadili saatler 175-200 dolar iken 410 dolara alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selchooq -- 13 Mayıs 2016; 18:15:55 >
  • Seiko Arctura serisi kasa olarak diğer serilerden kesinlikle çok farklıdır. Aynı kasanın chronograph versiyonunu kullanıyorum, bu saatin ağırlığı ve duruşu kesinlikle çok farklı.

Fiyat için link veren arkadaş Kinetic saatlerin fiyatlarına bakmış ama Arctura olunca illa Kinetic olması gerekmiyo, Kinetic olmayan Arctura'lar da mevcut, Arctura ayrı bir seridir, o yüzden fiyat karşılaştırmasını yaparken de Arctura fiyatları ile karşılştırmak doğru olacaktır.

Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Seiko'nun Arctura serisinin piyasadan çekildiğini ve benzer Seiko Kinetic'lere göre kıyasladığımızda 11 senelik ve yıpranmalar olan saat için 750 TL çok fazla.

https://www.konyalisaat.com.tr/kategori/cinsiyet-kadin_saatleri-erkek_saatleri-kadin_saatleri-erkek_saatleri/marka-seiko-seiko/seri-163-154-154/fiyat-0-15672?sort=recdate&size=15&page=1

Buradan fiyatlara göz atıp, fiyatı şişirmemekte fayda var.

Bu arkadaşa katılıyorum. Ki adam tevazuh yapmış, rencide etmemek adına saatin ne kadar çirkin olduğundan hiç bahsetmemiş bile

• Neye göre çirkin? Hangi kıstasa göre? Eleştiri sınırını aşmadan yorum yapın lütfen. Rencide etmekten bahsedip rencide edici yorum yazıyorsun.Saati beğenmediysen ben şahsen beğenmedim dersin.Genellemeyle çirkin diyerek forumdaki insanları Yönlendiremessin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UML

Seiko Arctura serisi kasa olarak diğer serilerden kesinlikle çok farklıdır. Aynı kasanın chronograph versiyonunu kullanıyorum, bu saatin ağırlığı ve duruşu kesinlikle çok farklı.

Fiyat için link veren arkadaş Kinetic saatlerin fiyatlarına bakmış ama Arctura olunca illa Kinetic olması gerekmiyo, Kinetic olmayan Arctura'lar da mevcut, Arctura ayrı bir seridir, o yüzden fiyat karşılaştırmasını yaparken de Arctura fiyatları ile karşılştırmak doğru olacaktır.

Hayırlı satışlar

Arctura serisi diğer serilere göre çok daha ağır bir yapıya sahip. Eski yıllarda Premier, Arctura ve Sportura serileri altında Kinetic saat çıkartıyorlardı. Arctura serisini piyasadan çekerek Kinetic ve Premier serileri üzerinde yoğunlaştılar. Zira bu saatin içindeki mekanizma ile Kinetic saatlerin içindeki mekanizmalar aynı. Hepsinde 6 ay uyuyup / uyanma özellikleri mevcut. Aynı serilerinin satışı yoksa piyasadaki başka muadil saatlere göre bir araştırma yaptım. Keza Aydın Saate sorduğunuzda da artık Arctura serisinin üretilmediğinin sonucunu alabilirsiniz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.