Şimdi Ara

Seiko saatimin değeri nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Saatlere merakım var az çok araştırırım lakin kullandığım saatin değerine ulaşamıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• https://www.ebay.com/itm/374506358127

https://www.buya.com/Item/Details/SEIKO-Gent-s-Wristwatch-7T92-0CC8-CJL042131/9eadff659d9440e3af2d4023fd16fe5b

bana kalırsa 106 doları baz al , kullanıcıya satacaksan bu fiyatlara alıcı bulabilirsin(belki daha fazlasına) ama saatçiye satacaksan belki daha ucuza gidebilir

• OdayıKarartanLamba kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam ilgilendiğiniz için <3 lakin sitede 219 dolar artı 7 dolar ekstra alıyor. Tr de kur ve benzeri şeylerden mütevellit güzel bir fiyata gider. Ancak saatcilere kalsa 2 bin verim der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülüncetipsizolanadam -- 8 Kasım 2023; 16:27:44 >
  • Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt

Seiko saatimin değeri nedir? 

• Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt

ya ben mayıs haziran gibi biraz sıkıştım elimde Seiko 5 7S26-03T0 modelli saat vardı onu satayım dedim, araştırırken benzer şekilde temizliğe göre 180-250 dolar arası fiyatlar kol geziyordu e-bay chrono 24 vb sitelerde satmak istediğimde 100 dolarlara alıcı bulamadım. Sonra zaten satmaktan vazgeçtim.

• OdayıKarartanLamba kullanıcısına yanıt
    Hocam seiko 5 ikonik bir saattir. Maddi açıdan bilemem sizi lakin satılmaktan ziyade takılacak saattir. Zaten tr de max 8 bin seiko 5 (eski kasa) ler.

• Zamanı öğrenmek için 250 liralık bir saat bile yeterliyken, neden daha fazlası...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seiko 5 vs Orient Otomatik
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Zamanı öğrenmek için 250 liralık bir saat bile yeterliyken, neden daha fazlası...

USTA ZAMANI ÖĞRENMEK İÇİN SENCE SAATE İHİTYAÇ VAR MI GERÇEKTEN IT'S 2023

Usta aksesuar işte yani bunu kabullenmekte niye bu kadar zorlanıyosunuz anlamıyorum, günlük 2-3 tane takım elbiseyle, sportif falan derken almışım olmuş işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.