Seiko saatimin değeri nedir?
-
-
https://www.ebay.com/itm/374506358127
bana kalırsa 106 doları baz al , kullanıcıya satacaksan bu fiyatlara alıcı bulabilirsin(belki daha fazlasına) ama saatçiye satacaksan belki daha ucuza gidebilir
-
Çok sağolun hocam ilgilendiğiniz için <3 lakin sitede 219 dolar artı 7 dolar ekstra alıyor. Tr de kur ve benzeri şeylerden mütevellit güzel bir fiyata gider. Ancak saatcilere kalsa 2 bin verim der.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülüncetipsizolanadam -- 8 Kasım 2023; 16:27:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
ya ben mayıs haziran gibi biraz sıkıştım elimde Seiko 5 7S26-03T0 modelli saat vardı onu satayım dedim, araştırırken benzer şekilde temizliğe göre 180-250 dolar arası fiyatlar kol geziyordu e-bay chrono 24 vb sitelerde satmak istediğimde 100 dolarlara alıcı bulamadım. Sonra zaten satmaktan vazgeçtim.
-
Hocam seiko 5 ikonik bir saattir. Maddi açıdan bilemem sizi lakin satılmaktan ziyade takılacak saattir. Zaten tr de max 8 bin seiko 5 (eski kasa) ler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zamanı öğrenmek için 250 liralık bir saat bile yeterliyken, neden daha fazlası...
-
USTA ZAMANI ÖĞRENMEK İÇİN SENCE SAATE İHİTYAÇ VAR MI GERÇEKTEN IT'S 2023
Usta aksesuar işte yani bunu kabullenmekte niye bu kadar zorlanıyosunuz anlamıyorum, günlük 2-3 tane takım elbiseyle, sportif falan derken almışım olmuş işte
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X