Şimdi Ara

SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2.318
Cevap
92
Favori
301.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar bana seiko snq118p1 modelinin deri kayışı lazım nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.çelik kordonda olabilir deri kordon 2 sene zor dayanıyor
  • seiko otomatik snk modeli ve snzg modeli saat arayan arkdslara pm atarlarsa yardımcı olabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

quote:

Orijinalden alıntı: Walter_Sobchak

Uzun süredir Premier automatic kullanıyorum, 3 sefer servise yolladım ama günlük sapmasını 10 sn nin altına indiremediler. Yetkili servis`te ne yazıkki bu durumu normal kabul etti.. Ben mekanik saatte seiko`ya mesafeliyim.

Premier otomatik saatiniz sanıyorum 6Rxx kalibreli bir model. +/- 10 saniye evet kabul biraz fazla bir değer. Ancak unutulmamalı ki Seiko'nun verdiği resmi kullanım belgesinde ve yönergelerinde ki günlük sapma miktarı limitlerinin içerisinde kalıyor. COSC limitleri bile günde 4-6 saniyeye kadar imkan tanımaktadır. 10 saniyelik bir sapma sizi mekaniklerden soğutmamalı ya da onlarla aranıza mesafe koymanıza sebebiyet vermemeli.

Aynen. Ben artık rahatsız edici derecede olmayınca sapmayı kontrol etmiyorum.
    Premier otomatikte pek fazla bulunmayan nadide bir parça. Bugün kolunuzda hangi saat var bölümüne de bekleriz.

• Bugün bu saati sipariş ettim pişman olur muyum acaba?
    İlk Seiko saatim olacak. tecrübeli seiko kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum.

SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 29 Ocak 2013; 17:11:55 >
  • Gayet güzel. Seiko iyidir. Bunda da sanırım randımanlı 7T62 Quartz mekanizma vardır. 6 yönündeki 2.saat ve alarm saati olarak kullanılan bölümdeki kollar çok şıkmış.

Bu sistemdeki tek zorluk, o alt kadrandaki 2.saati alarm saati olarak ayarlamanın ve tekrar 2.saate geçmenin zor olması ve alarmı bir kere için ayarlayabilip ertesi gün için tekrar tepeyi çekip alarmı "on" konumuna getirmek gerekliliği oluyor. Bazı Casio analoglarda olduğu alarmı on/off yapan ayrı bir düğme yok.

Ama tabii o alt kadranı (bugün çoğumuzun alarm için cep telefonu kullandığı düşünülürse) alarm yerine sadece 2.saat olarak kullanacaksan o zaman keyifli olur. Görsel olarak hoş bir hava katıyor çünkü.
  • beyler ben fitness yapmaktaym ve spor giyiniyorum sürekli

seiko military mavi almayı düşünüyorum.
    bahsettigim saat cok mu çocukça duruyor yaşım 25 uygun mudur ?
  • Çocukça olmaz, gayet te uygun olur.
    Ancak eğer otomatik military modeli alacaksanz spor faaliyetleri esnasında takmamanızı öneririm.
  • Seiko velatura kinetic direkt drive srh005p1 bu modeli düşünüyorum almayı. Sahip olan arkadas var mı ? Cok büyük mebla bayilacam. Tam da casio ef 550D-1A yeni sipariş vermişken :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Velatura serisi gereğinden fazla pahalıya satılıyor Türkiye'de. Tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbank

Velatura serisi gereğinden fazla pahalıya satılıyor Türkiye'de. Tavsiye etmem.

Yurt dısı fiyatı nedir ? Amazonda 500£ gözüküyor .

• Baba yadigarı eski bi seiko saat var hocam saatten anlayan veya bilen varsa pmden ulaşabilir mi? Birkaç sorum olacak da Saygılar, iyi forumlar...

• Arkadaşlar Seiko ve Seiko 5 saatlerin farklılıkları nelerdir. Neden Seiko 5 ler otomatik olmasına rağmen daha ucuz? 200-250 tl ye otomatik saatleri var otomatik bir saat için bu bedel az değilmi.
  • arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. seiko 5 snzh51j1 model bir saatim var. bu saatin tepe noktası çekildiğinde saniyesi durmuyor. bu durum normal mi? bu konuda tecrübeli arkadaşlar cevap verebilirlerse çok memnun olurum? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: addall

arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. seiko 5 snzh51j1 model bir saatim var. bu saatin tepe noktası çekildiğinde saniyesi durmuyor. bu durum normal mi? bu konuda tecrübeli arkadaşlar cevap verebilirlerse çok memnun olurum? şimdiden teşekkürler

Seiko 5 ve türevi otomatik saatlere giriş sınıfı modellerde "second hacking" saniye durdurma özelliği yoktur. Aynı şekilde bu sınıfta tepeden el ile kurma özelliği de bulunmaz.
  • Ben de Seiko 5 kullanıyorum SKZ231K1

Geçenlerde SNKK65'i gördüm fiyatı uygun ve kadranı hoş sizce almaya değer mi?

Seiko SNKK65

• SRP005K1 modeli çok güzel görünüyor bulma imkanımız var mı acaba? yada benzer model tavsiyeniz olabilirse sevinirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 20 Şubat 2013; 22:23:23 >

• break99
    bu model benimde çok istediğim bir saatti.kolumda çok iri durduğu için elendi.denemeden almayın derim. içinize sinerse güzel bir tercih olur.

ten_don

sizin modelde oldukça iyi.bulunurmu bilemiyorum ama gözüme yabancı gelmedi.istanbuldaysanız sirkeci turu diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsar

quote:

Orijinalden alıntı: ozkankut

Merhaba,
    bu tarz saatler için Ø42mm en ideal boyuttur
    Bej rengi Olarak :
    Seiko 5 Automatic SNZG07 Superb Khaki Military "eWoTime"'dan Mly
    olarak ilan detaylarından inceleyebilirsin,

Eğer İlgilenirseniz "eWoTime" olarak arattırabilir yada
    aşağıdaki linki komple kopyalayarak Diğer İlanlarıma da bakabilirsin..

http://www.sahibinden.com/arama?userId=3128171&language=tr&hasSecureTrade=true&viewType=Gallery

2.el Kendi kullandığım saatlerim için ise
    http://www.sahibinden.com/arama?userId=964974&language=tr&hasSecureTrade=false&viewType=Gallery

ilanların çoğunda zararına yazıyor ????kamu hizmetimi ???

Sevgili kardeşim
    yalnızca başlıklara takılmayıp ilan detaylarını da okursaydın neden zararına sattığımı anlardın..

"zararına" kelimesi yalnızca çok uygun verdiğimi belirtmek için,
    aynı zamanda cidden saat almayı düşünenlere makul fiyatlara iyi bir alternatif olacaktır.

Bu gibi mesajları bir çok kişiden alıyorum "neden bu kadar uygun satıyorsun sahte mi? bir kusurumu var" diye ,
    Kalitesi veya fiyatından dolayı bir şüphen olmuş olabilir ,ama bunu açıkça sorabilirdin,
    Mesajların hepsini cevaplıyorum ve bana güvenip ürün alan herkes yaptığı alışverişten 'memnuniyetini' fazlası ile ifade ediyor ..

Forumlarda paylaştığımız çevremizden duyduğumuz örneklerden pay çıkarıp bulduğumuz ürün hakkında şüphelerimize istinaden tedirgin olmamız da gayet doğal ..

Benim amacım yalnızca ,
    bir an önce elimdeki ürünleri aldığım fiyatın altına satmak ve kart borçlarımı ödemekten başka bir şey değil ,
    hatta Kendi kullandığım saatlerimi bile hiç fiyatlara satıyorum ,

Yazdıklarıma inanmayan ve birebir aynı saatleri gidip fahiş fiyatlara satan diğer satıcılardan alsın istemem..

Hepimiz bir ürün almayı düşündüğümüzde sitelerde laiki ile ticaret yapan satıcılar arıyoruz ,
    bazen 3 kuruş indirimli alalım diye haftalarca indirimleri bekliyoruz, gece gündüz takip ediyoruz ..
    Ben İsterim ki ,yaptığı alışverişten pişman olmamak adına
    önce sorup bilgi alsınlar, iyice anlasınlar, içlerine sinsin gönül rahatlığı ile sahip olsunlar..

İlanlarımdaki açıklamalarda Kimseyi yanıltır ,yalan yanlış ibareler kullanmam ne ise odur.
    Saatlerimin tümü orjinal ve maliyetinin altında,
    ister" kamu hizmeti" desinler ister "amme hizmeti "..

Şimdiye kadar 160 'ın üzerinde saatimi satmışımdır birçok arkadaşta yaptığı alışverişten çok memnun kalmıştır
    bu sitedeki arkadaşlar da dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkankut -- 22 Şubat 2013; 11:49:11 >

• Selamlar;
    Bu sayfayı görmeden başka bir yere sormuşum. Birde size sorayım...

Arkadaşlar, resimdeki saatten (Seiko SNDY35P2) eşime hediye olarak aldım. Ancak ayarları konusunda biraz aklım karıştı. Bu saat normal çalışırken saniye olarak bildiğimiz, normal ibre dönmüyor. Saniye olarak, soldaki küçük dairenin içindeki küçük ibre dönüyor. Büyük saniye kolu ancak kronograf etkin olduğunda çalışıyor. Bu saati normal saatler gibi, Büyük saniye kolunu, normal saniye olarak çalıştırmak mümkünmüdür. Tüm seiko kronograflar bu şekildemi oluyor. Saniye ilerlemeyince makine durdu zannediyoruz.
    Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: carenfly

Selamlar;
    Bu sayfayı görmeden başka bir yere sormuşum. Birde size sorayım...

Arkadaşlar, resimdeki saatten (Seiko SNDY35P2) eşime hediye olarak aldım. Ancak ayarları konusunda biraz aklım karıştı. Bu saat normal çalışırken saniye olarak bildiğimiz, normal ibre dönmüyor. Saniye olarak, soldaki küçük dairenin içindeki küçük ibre dönüyor. Büyük saniye kolu ancak kronograf etkin olduğunda çalışıyor. Bu saati normal saatler gibi, Büyük saniye kolunu, normal saniye olarak çalıştırmak mümkünmüdür. Tüm seiko kronograflar bu şekildemi oluyor. Saniye ilerlemeyince makine durdu zannediyoruz.
    Şimdiden teşekkürler.

böyle çaılşması çok normalde.birçok kronolu saat böyle çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.