Şimdi Ara

Seiko SKX007, SKX009, SKX011 için Jubilee Çelik Kordon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Harun Öztürk 9FJud Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşımdan aldığım saatin üzerindeki orjinal Jubilee kordon.
    Kayış sıfır kullanılmamış orjinal Seiko kayıştır. Baklaları bile ellenmemiş, sıfır saatle beraber geldiği gibi çıkartılıp kenara ayrılmıştır.

SKX007
    SKX009
    SKX011

modellerinin orjinal Jubilee kordonudur. Bu model saat sahipleri için fırsattır.

Fiyat 50 TL'dir ve çok makuldür. Arasanız bulamazsınız bu kayışı zaten :)

Kayış sıfır olduğu için temsili fotolar aşağıdadır.
    Saatler satışa dahil değildir. Sadece orjinal sıfır jubilee çelik kayış satılmaktadır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• merhaba iyi satıişlar fiyat gayet makul denılebilir.. türkiye temsilcisi aydın saat leventte yeri var servisi 80 tl gibi bir rakama seiko orjinal kayıs takıyolar ben taktırdım pilot chronmgraf saatim vardı.. motoz kazası gecirdim celik kopmustu yenısını taktırdım 80 tl ye.. fiyat aslında orjinal için iyi bir fiyat.. bulunmaz deme :) var yani.. iyi satıslar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

merhaba iyi satıişlar fiyat gayet makul denılebilir.. türkiye temsilcisi aydın saat leventte yeri var servisi 80 tl gibi bir rakama seiko orjinal kayıs takıyolar ben taktırdım pilot chronmgraf saatim vardı.. motoz kazası gecirdim celik kopmustu yenısını taktırdım 80 tl ye.. fiyat aslında orjinal için iyi bir fiyat.. bulunmaz deme :) var yani.. iyi satıslar..

Hocam var elbette Aydın Saat.. Lakin her çelik kayış aynı değil ki.. Seiko'nun yüzlercemodeli var çelik kayışlı.
    Bu benim sattığım kayış belirttiğim modellerin kordonudur. Bu modellerde Seiko'nun yurt dışında en çok tutulan otomatik modelleri arasında Aydın saat sağolsun otomatik Seiko'ları çok az getiriyor Türkiye'ye.. SKX007 mesela hiç görmedim Türkiye'de.. Olsa bile Aydın Saat'in saat politikası ile herhalde saatin fiyatı 600-700 civarı oluyordur :) Kendisini getirtmiyorsa kayışını hiç getirtmez ydın saat diye düşünüyorum ben de..

Siz 80 TL'ye orjinal kayışı bu saatlerden biri için mi aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCEO -- 21 Mart 2011; 18:11:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

merhaba iyi satıişlar fiyat gayet makul denılebilir.. türkiye temsilcisi aydın saat leventte yeri var servisi 80 tl gibi bir rakama seiko orjinal kayıs takıyolar ben taktırdım pilot chronmgraf saatim vardı.. motoz kazası gecirdim celik kopmustu yenısını taktırdım 80 tl ye.. fiyat aslında orjinal için iyi bir fiyat.. bulunmaz deme :) var yani.. iyi satıslar..

Hocam var elbette Aydın Saat.. Lakin her çelik kayış aynı değil ki.. Seiko'nun yüzlercemodeli var çelik kayışlı.
    Bu benim sattığım kayış belirttiğim modellerin kordonudur. Bu modellerde Seiko'nun yurt dışında en çok tutulan otomatik modelleri arasında Aydın saat sağolsun otomatik Seiko'ları çok az getiriyor..

Siz 80 TL'ye orjinal kayışı bu saatlerden biri için mi aldınız?

evet hyocam faturasıda duruyor print edebilirim samimiyim yanii tek yetkılı aydın saat heryerde dedigin gibi bulamaz kımse ama orda 80tl artı 6.90 kargo ile degısım oldu ups kargo ıle calısıyolar.. snd900 kusur modelı bnm kının pilot chrongraf.. tam otomatık.. yuksek bir modeldı bnmkı yanı.. orjinal kayıs orjinal olmayana fatura kesemezler.

• telefonla sorgulayabılırsın.. servis nosunu verebilirim. istersen dedıgın gibi bnm saatte 550tl civarıydı zaten arkadasım. ama dedıgım gibi alan senınkını alır ugrasmaya degmez.. hem uygun fiyat
  • Ben fiyatta değilim yahu..
    Türkiye'ye getirtip satmadıkları bir saatin kayışını getirip satıyor olduklarını hiç sanmıyorum ben sadece :)
    Sizin saatiniz zaten Aydın Saat'in getirip sattığı saatlerden biri, elbette kayışı da satacaklar. Ama bu benim modeller için kayış olduğunu hiç sanmam

Fiyat zaten iyi.. Yurt dışında bile 40 usd altında satan görmedim. Ben uğraşmak istemedim ama herhalde eBay'den satacağım ben de..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6R24 mekanizmalı SEIKO Ananta?
    12 yıl önce açıldı
    TAG Heuer Deri Kordon hakk..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.