Şimdi Ara

SEİKO SSA213J2 görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar öncelikle. Uzun zamandır donanım haberde çeşitli konuları takip etmekteyim.

Son birkaç aydır saatlere kafayı takmış durumdayım ve kendime güzel bir saat almayı dusunuyorum. birçok saat firmasına baktıktan sonra marka olarak SEİKO'da karar kıldım. benim için saatin kalitesi oldugu kadar saat firmalarının tarihçeside Seiko tercih etmemde önemli bir rol sahibi oldu.

İlk olarak Seiko Ananta spring drive moon phase'i almayı dusundum. fiyat olarak 8 ila 9 binden başlaması beni biraz dusunduruyor.
    ilk kez kendime alacağım saat olacağı için öncelikle çok yüksek olmayan bir modelle başlamak istedim ve SSA213J2 modelini beğendim.
    Saat hakkındaki düşüncelerinizi mekanizmasının günlük kullanım açısından ne kadar rahat olduğunu vb. dusuncelerinizi paylasırsanız sevinirim.
    https://store.donanimhaber.com/e7/d3/70/e7d3704652d6bba74bd4043a3bd45f58.png SEİKO SSA213J2 görüşleriniz SEİKO SSA213J2 görüşleriniz
     SEİKO SSA213J2 görüşleriniz

Edit: saatin mekanizmasının güvenirliği ve kullanılabilirliği hakkında bir cevap aldım arkadaşlar. sadece sorunum ürünün yalnızca global sitede gözüktüğü. Türkiyede aydınsaatte ve benzeri sitelerde maalesef bulamadım saatin aynı modelini. Bu konudada yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLLiD@n -- 1 Haziran 2014; 19:42:40 >

• bu saat yeni üretilen bir model.. bildiğim kadarı ile dünya pazarına henüz sunulmadı .. fakat bende uzun zamandır saat alma peşindeyim... senin gibi nedense bende de seiko dışında hiçbir saat markası etki bırakmıyor.. he bazı isviçre saatleri 10 basar hem kalite hem mekanizma ama ben YİNE YENİDEN SEİKO DERİM .. VARSIN BENİM SAAT DE JAPON OLSUN. neyse konuyu uzatmadan buna benzer bir önceki modelleri tavsiye ederim..
    1-SSA021J1
    2-SSA021J2
    3-SSA023J1
    4-SSA023J2
    5-SSA024J

farklı ama benzer model olsun diyorsan

6-sary023
    7-sary024
    8-ssa135j1

farklı otomatik olsun diyosan

9-sarw003
    10-Sarc0X X=13,15,17

yanlız kardeşim seiko çılgınlıktır... kararını ver hemen al yoksa benim gibi kararsız kalıp 2 sene hala karar vermessin... versen bulamazsın... inşallah sen bulursun.. selametle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.