Şimdi Ara

Seiko Velatura orjinal 650 tl > 500 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Orjinal seiko sıfırdan farksız çok temiz kutısuyla 650 tl ben 1200 tl ye almıştım o zaman piyasada 2000 tl ye satılıyordu.foto istenirse whats app dan atarım. Buraya ekleyemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSAD -- 11 Nisan 2015; 23:16:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Foto

• Kodu nedir ?

• 7T62 OHDO
     Seiko Velatura orjinal 650 tl > 500 tl Seiko Velatura orjinal 650 tl > 500 tl Seiko Velatura orjinal 650 tl > 500 tl

• piyasada çok replika/sahtesi var bu saatin . hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mctolga- -- 22 Mart 2015; 17:49:00 >
  • Orjinal dostum sadece kordonu değişti.

• Orjinal kordon metaldi spor olsun diye deri kordon takılmış. Sitesinden orjinallik kontrolu yapıldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orijinal kordonu var mı?

• Orjinal kordonu yok ama isyenilirse bulunur. Kordon fiyatını düşerim. Metal kordon 50 tl falan vardı ben almadım. Ama alınabilir kolay saatin kod numarasına göre getiriyorlar

• Seiko'nun orjinal metal kordonu 50 TL öyle mi ? Bir yanlışlık olmasın o konuda..
  • Özellikle gidip sormadım ama telefon açtım 50 tl ye gönderelim dediler. Bende kalsın dedim kordon parasını satarken düşerim dedim.

• Size satan arkadaş orjinal demiş olabilir ancak, bu saat orjinal değil. Bilginize.
  • Sitesinden orjinallik kontrolü yapıldı

• Surekli saatleri takip eden, sik sik satin alan birisi olarak soyleyebilirim ki herhangi bir Seiko bayisi 2000 TL'lik saati 1200 TL'ye VERMEZ. Ayrica saatin kutusu da orijinal Seiko kutusu DEGİL. Seiko'nun deri kordonlari 150-200 TL arasinda bir fiyatta oynuyor. Dileyen Aydin Saati arayip sorabilir. Resmi saticisindan ve teknik servisinden orijinallik belgesi alinmadigi surece bu saatin edecegi fiyat 100 TL'dir EN FAZLA...
  • Ben saati bayiden almadımki yurtdışından arkadaşım aldı bende ondan aldım yani ikinciel 1200 tl verdim ve ayrıca orjinal dostum bütün kodları sitesinden kontrol edildi. Orjinal olmadığını ispatlayın ben size 100 tl den vereceğim.

• Kodların fotosunu cekin millet de baksın rahatlasın iddaa ediyorum orjinalse anında satarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten resmi büyütünce kodlar okunuyor

• Al bak kodu bu istediğin yere sor.
     Seiko Velatura orjinal 650 tl > 500 tl

• TaKip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.