Şimdi Ara

Şeker beyazı polo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GTİ jant takarım yerinizde olsam hazır GTİ ızgaraları var.

Birde güzel bir egzoz çıkışı yaptırırım ama vanalı ya da ses çıkaran cinsten olması.

Chip güzel olur da motor ne?
  • Direksiyonda bir tuhaflık var tuşlar olmayınca çok garip gözüktü.Jant işi acilen halledilmeli o arkadaki tdi yazısı da söküldü mü tamamdır.
  • motor 1.6 tdi. gti jantları çok itici kaba geliyor bana o yüzden istemiyorumda sciroco r jantı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsmaster10 -- 5 Ağustos 2014; 12:17:58 >
  • Direksiyonda tuşlar yoktu bomboştu o kısımlar gözüme batıyodu bende o metal parçaları aldım taktım gayet hoşuma gidiyo stok pololara göre baya bi hava kattı binen herkesinde hoşuna gitti
  • Neden iğrenç durduğunu anlamadım jant kapakları sırıttığından mı :)
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    GTI yazısı hoşuma gidiyor orjinal ızgara o onu değiştirmek istemiyorum belki jantları taktıktan sonra tdi ı sildirebilirim
  • şu kücük arabalara keşke bende sığabilsem hblere bayılıyorum tabi ucuz olanlara
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Sirkeden diş macununa kadar değişik itemler var detaylı temizlikte tam olarak ne çıkarmak istediginizi söylerseniz yardımcı olmaya çalışırız
  • ufak tefek öğrenci arabası işte :D hb candır
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Resinol kullanıp sonuç alanlar var ama iyi araştır derim plastik parçalarda leke yapabiliyor . Gazyağı + basınçlı su işini görür diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.