Şimdi Ara

Sekiro Shadows Die Twice Türkçe Yama İstek (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba size özel mesaj atmıştım mesajıma bakar mısın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oynun %50 sini çevirdiniz mi? Beta olarak paylaşabilirmisiniz?
  • Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çeviriyi hemen bitirebiliriz. Malesef paylaşabileceğim konumda değil. Doğru çeviri olması açısından oyunu baya oynadım. Ayrıca bu işi kendi başıma ilk defa yapıyorum. Bu konuda bilgisi olan ve iyi derecede ingilizce bilen arkadaşlar bana özel mesaj atsınlar lütfen. 4 5 kişi olursak 1 haftaya kamaz çıkarırız betayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmS Bilisim

Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çeviriyi hemen bitirebiliriz. Malesef paylaşabileceğim konumda değil. Doğru çeviri olması açısından oyunu baya oynadım. Ayrıca bu işi kendi başıma ilk defa yapıyorum. Bu konuda bilgisi olan ve iyi derecede ingilizce bilen arkadaşlar bana özel mesaj atsınlar lütfen. 4 5 kişi olursak 1 haftaya kamaz çıkarırız betayı.
    keşke ingilizcem olsa da yardım etsem umarım yardım edecek kişiler çıkar.
  • quote:

Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çeviriyi hemen bitirebiliriz. Malesef paylaşabileceğim konumda değil. Doğru çeviri olması açısından oyunu baya oynadım. Ayrıca bu işi kendi başıma ilk defa yapıyorum. Bu konuda bilgisi olan ve iyi derecede ingilizce bilen arkadaşlar bana özel mesaj atsınlar lütfen. 4 5 kişi olursak 1 haftaya kamaz çıkarırız betayı.
    Hocam bence şuanki çeviri yüzdesi ve durumu belirten yeni bir başlık açarsan yardım edebilecek arkadaşlara daha hızlı ulaşırsın. Şimdiden kolay gelsin.
  • Oyuna nasıl entegre edeceğimi bilemediğim için %50'lik kısmını youtube üzerinden altyazı olarak paylaşacağım. Az da olsa yine işinize yarar diye düşünüyorum
  • https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137632410

Mesajdaki çeviri formunu kendi drive'ınıza taşıyıp satırları o forma entegre edin ve formu benimle paylaşın. Oyunla uyumlu paketlenmiş dosyayı ben hazırlarım. celikeins'in verdiği araç oyuna sorunsuzca aktarabiliyor.
  • %50lik kısmı umarım tamamlayabilirsiniz. Tamamlanmazsa bu hali ile paylaşmanızı istemem.

Ortalıkta olan yarım yapılmış bir çeviri oyunu ileride çevirmek isteyenlerinde önünü tıkayabilir.

Yarım yamalak yapılmış ve translate ile çevrilmiş yamalar yüzünden düzgün çevirisi çıkmamış oyunlardan birininde Sekiro olmasını istemem. (Translate sözüm size değil yanlış anlaşılma olmasın.)
  • Evet arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu çeviriyi oyuna aktarabiliyorum. Şimdi bana yardımcı olacak arkadaşlar lazım..
  • Sekiro Shadows Die Twice Türkçe Yama İstek
  • quote:

Ellerine sağlım hocam sabırsızlıkla bekliyoruz. Daha önceki mesajda da belirttiğim gibi yeni bir başlık üzerinden (başlığı durumu belirten bir şekilde çeviri yüzdesi, yardım aranıyor vs vs gibi) ilerlersen daha çok kişiye ulaşabilirsin. Burada yazdıkların aralarda kalabilir. Şimdiden kolay gelsin emeğine sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: piratee

Ellerine sağlım hocam sabırsızlıkla bekliyoruz. Daha önceki mesajda da belirttiğim gibi yeni bir başlık üzerinden (başlığı durumu belirten bir şekilde çeviri yüzdesi, yardım aranıyor vs vs gibi) ilerlersen daha çok kişiye ulaşabilirsin. Burada yazdıkların aralarda kalabilir. Şimdiden kolay gelsin emeğine sağlık.

Alıntıları Göster
    Dostum sen yapar mısın bunu peki. Yardımın dokunur bana :)

• quote:

Dostum sen yapar mısın bunu peki. Yardımın dokunur bana :)

Alıntıları Göster
    Pm gönderdim hocam
  • Oyun Türkçe olsa bile japonca küfür ettirir öyle zor bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frankchestein ARKADASIMIZA yardım edecek arkadaslar bir el atın , birlikten kuvvet doğar Frankchestein ARKADASIMIZA destek olalım....
  • TAM DESTEK TÜRKÇE YAMA İLE ÇOK GÜZEL OLUR.ŞİMDİDEN ELİNİZE SAĞLIK.
  • beklediğim haber geldi..inşallah tez zamanda çıkar..kolay gelsin.
  • GodsClown kullanıcısına yanıt
    Hadi yine iyisin bu oyunu da baş göz ettin hocam.. Sırada Mad Max, Mafia 3, Vampire Bloodlines olsun lütfen. Totem yapayım.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Ben oyunun başlarındayım. Tr yamayı kurunca save dosyalarım silinmez değil mi ?
  • onur aydoğan O kullanıcısına yanıt
    Dil dosyasıyla save dosyası arasında bir bağlantı yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.