|
Sektörde ilk: Samsung, 24Gbps GDDR6 belleklerini tanıttı
-
-
Bizi ilgilendiren bir dünya değil...Bir öğünle gün geçirtecek ,yüksek dozda vitamin ve protein aşırtılmış Pirinç , makarna ,un , sıvıyağ , ekmek ,simit poğaça ,yapay et varmı ? ondan haber verin...Belki saray da vardır...
-
Haber için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbronline -- 14 Temmuz 2022; 22:50:51 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burada ne işin var o zaman? Memurlar.net'te takıl. Teknoloji forumuna girip teknoloji haberleri bölümünde böyle yorum yapmak garip cidden.
-
Sendeki aklı kuşa taksan ters uçar , balığa taksan karaya çıkar ...Ne yaparsan yap ....Ben memur değil işçiyim , yani üretenim...Sen anlamak istediğini anlamışsın..Ama Teknoloji forumunda takılsan da nasibini alamamışsın belli ki..Direkt engelliyorum cevabı sana değil okuyan masumlar etkilenip yozlaşmasınlar diye ...Yoksa buna harcayacağım enerji israf olurdu...
-
gel artık abd borsasına be
-
Bellek haberine girip ekmek, un alakasız bir şeyler yazmışsın. Üstteki arkadaş da bunu belirtince hakaret etmeye başlamışsın durduk yere.
Paylaşmaya değer bir yorumunuz yoksa boş yere yazmayın şu konulara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru demiş, memurlar gibi siteler paklar donanım forumunda işin ne senin ekmek makarna devam…
-
biliyor musun seni şikayet ettim ve senin gibi biri düşünce kıtlığı bile ile muhatap olmamak için bastım bloğu.
notumu da belirledim söylersem senin gibi için ceza yemeğe gelmez.
-
üreticiymiş dostum .
sanki mühendis
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 15 Temmuz 2022; 7:0:57 > -
apple yeni işlemcisi M2 rami içinde ram dahil 100Gbps miy di !?
-
Belirttiğin başlıklara git bak bakalım Samsung bellekle ilgili bir şey yazmışlar mı senin gibi...
kapasitesi aşırı düşük olmuş...
-
Forumda siyasi mesaj vermek yasaktır.
Dh forum kuralları madde 9:
9.) Bölüm içinde dini ve siyasi içerikli ya da bu tür bir tartışmaya açıkça sebebiyet verecek türden konu açmak veya başka bir konuyu bu platforma çekmek yasaktır. Bu tür konu ve mesajlar silinecek, üyelere 15 gün bölüm kısıtlaması verilecektir.
Sizi kuraldışı yazınız nedeniyle şikayet ettim.
Burada ne işin var o zaman? Memurlar.net'te takıl. Teknoloji forumuna girip teknoloji haberleri bölümünde böyle yorum yapmak garip cidden. |
Bellek haberine girip ekmek, un alakasız bir şeyler yazmışsın. Üstteki arkadaş da bunu belirtince hakaret etmeye başlamışsın durduk yere. Paylaşmaya değer bir yorumunuz yoksa boş yere yazmayın şu konulara. |
Bizi ilgilendiren bir dünya değil...Bir öğünle gün geçirtecek ,yüksek dozda vitamin ve protein aşırtılmış Pirinç , makarna ,un , sıvıyağ , ekmek ,simit poğaça ,yapay et varmı ? ondan haber verin...Belki saray da vardır...
|
biliyor musun seni şikayet ettim ve senin gibi biri düşünce kıtlığı bile ile muhatap olmamak için bastım bloğu. notumu da belirledim söylersem senin gibi için ceza yemeğe gelmez. |
Belirttiğin başlıklara git bak bakalım Samsung bellekle ilgili bir şey yazmışlar mı senin gibi... |
Sendeki aklı kuşa taksan ters uçar , balığa taksan karaya çıkar ...Ne yaparsan yap ....Ben memur değil işçiyim , yani üretenim...Sen anlamak istediğini anlamışsın..Ama Teknoloji forumunda takılsan da nasibini alamamışsın belli ki..Direkt engelliyorum cevabı sana değil okuyan masumlar etkilenip yozlaşmasınlar diye ...Yoksa buna harcayacağım enerji israf olurdu... |
Benzer içerikler
- bina yıkım kararı sorgulama
- instagram hikaye süresi
- instagram gizli hesap görme
- vodafone mobil imza
- autocad sistem gereksinimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X