Selam arkadaşlar bundan sonra bende knight online ve donanım haber üyesiyim yeni başladım cyperda wariorum var şimdiden herkese hayırlı olsun dileğiyle saygılar...
Hoşgeldin iyi oyunlar
Şimdiden adamın lvl i ne göre itemlerim nasıl
+7 chitin takıma +7 glave +9 str takılar +8 bill.. daha ne yapmalıyım
Donanım habere takıl ama sakın knight a başlama sigara gibi bişey bu bağımlılık yapıo benden sölemesi sonra başladıgına pişman olursun
quote:
Orjinalden alıntı: Steave
Hoşgeldin iyi oyunlar
Saol arkadaşım..
quote:
Orjinalden alıntı: Tityos
Şimdiden adamın lvl i ne göre itemlerim nasıl
Lvl kaçtı yahu onu söylememişsin..
43 lvl im ama beni korkutuyorsunuz bu oyun çok mu bağımlılık yapıyor...
Yapar tabiki Knight Online bu burdakilerin hepsi psikomanyak oldu bu oyun sayesinde ama leveline göre itemlerin güzel..
quote:
Yapar tabiki Knight Online bu burdakilerin hepsi psikomanyak oldu bu oyun sayesinde ama leveline göre itemlerin güzel..
Heheh peki daha fala ne yapmalıyım bu oyunda başarıyı yakalamak için
bu oyun sigaradan daha beterdir
quote:
Orjinalden alıntı: Tityos
quote:
Heheh peki daha fala ne yapmalıyım bu oyunda başarıyı yakalamak için
Saatlerce pc basinda kal, lvl kas, durma kas, devam et kasmaya, kasabildigin kadar kas,çıldırcaksın delirceksin ama kasacaksın fıttıracaksın, yatacaksın 'agaa rezzz plss agaa rezz plss' diceksinn.. ama yinede kasmaya devam..
Ben daha yeniyim beni kaçırmak için yapıyorsanız Ama benim öğrenmek isteğim savaşlarla iş yapmak için ne yapmalıyım bi de bu koxpçular yüzünden görev yapamaz oldum üstelik biri bana gıcıklığına report attı bunu kafamdan nasıl sılerim bunun bi sorunu olurmu arkadaşlar..
Onun bi sorunu yok 5-6 gün geçtikten sonra kendisi silinir merak etme.. savaşlarda iyi olmak icin sen andreama takılcaksın ztn sakın Ronak'a gitme harcarlar seni orada Andream'da iyi iş yapmak istiyorsan 55lvl+ ol bence..
quote:
Onun bi sorunu yok 5-6 gün geçtikten sonra kendisi silinir merak etme.. savaşlarda iyi olmak icin sen andreama takılcaksın ztn sakın Ronak'a gitme harcarlar seni orada Andream'da iyi iş yapmak istiyorsan 55lvl+ ol bence..
Teşekkür ederim arkadaşım....
quote:
57+
quote:
Orjinalden alıntı: 4Revenge
quote:
57+
Bu adama lvl atlatmak çok zor yahuu 3 gündür anca 43 olabildim siz nasıl atladınız o lvl leri :)))