quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: beckhir Ve aleyküm selam. /> Tanıyor musun? Hayır. Verilen selamı aldım, benim yerimde kim olsa ayı şeyi yapardı.
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: beckhir Ve aleyküm selam. /> Tanıyor musun? Hayır. Verilen selamı aldım, benim yerimde kim olsa ayı şeyi yapardı. Aleyküm selam öyleyse.
quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: beckhir Ve aleyküm selam. /> Tanıyor musun? Hayır. Verilen selamı aldım, benim yerimde kim olsa ayı şeyi yapardı. Aleyküm selam öyleyse.
quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: beckhir Ve aleyküm selam. /> Tanıyor musun? Hayır. Verilen selamı aldım, benim yerimde kim olsa ayı şeyi yapardı. Aleyküm selam öyleyse. a.s hocam...
bir kişi selamı alınca farz olayı kalkar diye bilirim ama yine de a.s ... ne de gereksiz forumu. başka ne yapcaz ki