YA BURAYA ÜYE OLALI 1 GÜN OLDU AMA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SİZLERDE BİR KADIN DÜŞMANLIĞIDIR GİDİYO.ÇOK ÇEKTİNİZ ANLAŞILAN.
quote:Orjinalden alıntı: gülgüzeli YA BURAYA ÜYE OLALI 1 GÜN OLDU AMA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SİZLERDE BİR KADIN DÜŞMANLIĞIDIR GİDİYO.ÇOK ÇEKTİNİZ ANLAŞILAN.
quote:Orjinalden alıntı: gülgüzeli BAYANLAR O KADARDA KÖTÜ DEĞİLDİR.EN AZINDAN ONLARI KÖTÜ EDEN ŞEY YİNE ERKEKLERDİR. BEN SADECE
quote:Orjinalden alıntı: MERKAN Lütfen!Arkadaşlar,daha ilk günden pişman etmeyin kardeşimizi. Adam Az önce çok cazip örneklerle Kanıtladı Bunları Ben Ordan Şeetmiştim Tabi yine Her koyun kendi Bacağından
kardeşim sen bu konuya hiç girme bence hoşgeldin sefa geldin aramıza :) iki gündür kadınları tefe koydular ama boşverrrrrrrrrr
quote:Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant hoş geldin vede hoşçakal? Avatarın Ve Sözün Çok Yakışmış
quote:Orjinalden alıntı: gülgüzeli BAYANLAR O KADARDA KÖTÜ DEĞİLDİR.EN AZINDAN ONLARI KÖTÜ EDEN ŞEY YİNE ERKEKLERDİR. koptum ya. Yorum yok...
quote:Orjinalden alıntı: kastalia korkacak ne var gel başka forum konularına bak sen Kadın Dayanışması
Hiyeeeeeeyyyyytttt!!! Neler oluyor bakalım burada???? Forumdan bir gün ayrı kaldık, kızlar egemenlik ilan etmişler.