Açıklama yapacaktık ama silmişsiniz mesajı, ben görüyorum mesajı ama sen sildiğin için gerek kalmadı. Hem bu imzan daha güzel
İyi sayılırız bu arada sağol.
Ayrıca başlığı muhabbet konusu falan diye değiştir istersen de şikayet edilince başka bir yönetici konunu gereksiz mesajlara taşımasın.
quote:
Orijinalden alıntı: Duratorq
Açıklama yapacaktık ama silmişsiniz mesajı, ben görüyorum mesajı ama sen sildiğin için gerek kalmadı. Hem bu imzan daha güzel
Ayrıca başlığı muhabbet konusu falan diye değiştir istersen de şikayet edilince başka bir yönetici konunu gereksiz mesajlara taşımasın.
ben silmedim o mesajı
quote:
Orijinalden alıntı: Sodömizer
quote:
ben silmedim o mesajı
''Lan'' mesajından bahsetmiyorum, o forumun her bölümünde,her konusunda siliniyor zaten. Ben imzayla ilgili olan mesajdan bahsetmiştim ki sen silmişsin onu.
Neyse, sorun kalmadı.
İmzayıda ben silmedim kural dışı nanesini eklediler saniyede
ooof of beynim ağrıyor dayı
hamd olsun sen nasılsın toprak
aksaraydan çevirdiler yoluumuuu yolumuu beş on poliiiis bağladılar kooolumuu balat uğramaaz, doooğru fenerr on paraya nane şeker a a a a a a a aah ahhh aaah ah dale ah dale dale ah dale aksaray'ın paket paket taşlarıııı hilal olmuş o yarimin kaşlarııııı
Aleykum selam iyiyiz sen?
iyi sayılırız sen ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sodömizer
quote:
ben silmedim o mesajı
''Lan'' mesajından bahsetmiyorum, o forumun her bölümünde,her konusunda siliniyor zaten. Ben imzayla ilgili olan mesajdan bahsetmiştim ki sen silmişsin onu.
Neyse, sorun kalmadı.
Kullanıcı dostu yönetici
Her foruma lazım.
İyiyiz paşa...Senden n'aber?
Hepiniz teker teker sağolun iyi diyelim iyi olalım şu durumda olabileceğimiz en yüksek kapasiteye varmamız uzun sürecek olsa dahi olmaya çalışıyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme