Şimdi Ara

selam arakdaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMINALEYKUM KARDEŞLER ACİL YARDIM VE BİLGİLİ OLAN ARKADAŞLARIMIN BİLGİSİNE İHTİYACIM VAR ŞİMDİ SORUM ŞU BENIM ANAKARTIM ASUS Crosshair 4 ve pci 2.1 olamsı lazım ben asus 7970 almak istiyorum ama pci 3.0 şimdi ekran kartı bunu desteklermi yoksa destekler hiç bir problem çıkmadan çalıştırırmı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

• destekler benim anakart 2.0 7950 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_1990

SELAMINALEYKUM KARDEŞLER ACİL YARDIM VE BİLGİLİ OLAN ARKADAŞLARIMIN BİLGİSİNE İHTİYACIM VAR ŞİMDİ SORUM ŞU BENIM ANAKARTIM ASUS Crosshair 4 ve pci 2.1 olamsı lazım ben asus 7970 almak istiyorum ama pci 3.0 şimdi ekran kartı bunu desteklermi yoksa destekler hiç bir problem çıkmadan çalıştırırmı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

O anakartın destekleyebileceği max değerdir.Siz sorunsuz kullanabilirsiniz,bir sorun teşkil etmez.
  • peki arkadaşlar tam verim alamam ama değil mi yani 7970 gibi bir verim alabilir miyim yada kısıntı olursada ne kadar kısıntı olur ?
  • fatih_1990 F kullanıcısına yanıt
    suankı ekran kartlarının gucuyle psı 2.0 ve 3.0 arasındakı performas farkı %1 takmaya deymez bosverın alın ve keyfınıze bakın.

Ayrıca ust sevıye bır ekran kartı alacaksınız işlemciniz yeterlimi?

Modelini yazarsanız kontrol edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 23 Temmuz 2013; 16:11:38 >
  • işlemcim amd phenom 2 x6 1100T bakabilrsem sevinirim arkadaşım teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_1990 -- 23 Temmuz 2013; 16:16:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.