Şimdi Ara

selam bir bilen........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • akadaşlar bilgisayarımda bir sorun var bilgisayarımı açtığım zaman ekranda mavi bir yazı çıkıyor yazıda sistem ciddi bir hatayla karşılaştı ve windovs başlatılamadı diyor her seferinde bu yazı çıkıyor tabi yazı bu kadar değil bu aklımda kalanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comandokor -- 28 Mayıs 2005, 22:02:00 >

• donanımsal bi sorun war.ya bilg donanım çakışması war yada donanımlardan biri düzgün yuklenmemiş..format atıp tekrar kurmak en kolay yöntem..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_2985699/tm.htm
    burdada arkaşın aynı sorunu var bi bak istersen.
  • bunu bir çok kez yaptım bir süre çalıştıktan sonra ekran donuyor mecnur reset atmak zorunda kalıyorum ve sonra bir daha çalışmıyor
  • yüklemiş olduğun ve sorunlu çalışan bir program veya driver varsa onu kaldır düzelir...
  • bilgisayarım açılya bunu yapacağım fakat açılmıyor
  • ram hatası olabılır dostum...eger ımkanın varsa baska bı ram tak oyle ac makıneyı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Comandokor

bilgisayarım açılya bunu yapacağım fakat açılmıyor

F8 ile açmayı denedin mi,
  • f8 le aç günlüklü modu kullan ve en hayai açılış dosyalarını devreye son diğe açılış programlarını çalıştırma yada direk f8 kullanarak güvenli modda aç
  • Selam

Bilgisayarını başlattığın zaman çıkan mavi ekrandaki hata kodlarını yazarsan ona göre yardımcı olunur. Mavi ekran sadece ramlerden değildir.Ram bozuklukları veya uyuşmazlıklarının yanında işlemci ısınması,overclocklu işlemci,ekran kartı ısınması ve yazılımsal hatalar mavi ekran verme nedenidir.İşlemci ve ekran kartı ısılarını kontrol et. Ramlerden şüpheleniyorsan başka makinada test et.Eğer donanımında sorun yok ise.Format çek format çektikten sonra eğer yapabilirsen bilgisayarın elektiriğini tamamen kes ve anakart üzerindeki tüm donanımı (işlemci,ekran kartı,ramleri,ide kabloları ) çıkartıp anakarta yeniden tak. Biosu güncelle işlemcin overclocklu ise normal haline getir bunları yaptıktan sonra işletim sistemini kur. Son olarak bunları yapacak teknik bilgin yok ise teknik servise götürmende fayda var. Kolay gelsin
  • arkadaşlar iyi günler.benimde sorunum mavi ekrandan bilgisayar açılırken mavi ekran çıkıyor ve bilgisayar öyle kalıyor ekrandada kısaca şunlar yazıyor UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME diyor ve en altta
    TEKNİK BİLGİLER
    STOP:0X8179B8ED(0XC0000032,0X0000000,0X00000 diye yazıyor güvenli modda çalıştırmayı denedim fakat aynı hatayı verdi ve yine açılmadı format attım fakat atarken kur bilgilerini yüklerken hata verdi ve yeniden başlat uyarısı verdi başlatınca normal olarak yüklemeyi yaptı ve sorun hallaoldu fakat iki gün sonra yine aynı hatayı verdi ve yine açılmıyor bu acaba donanımdanmı kaynaklanıyor yoksa oyun ve benzeri birşey yüklerken yanlış bir şeylermi yapılıyor.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
  • bu gibi mavi hatalarda ben format atiyordum ve sorunum cizülüyordu hatalarin numaralarina felan bakmadim ama sorunum cözülüyodu yine de siz bilirsiniz
  • sornu hallettim bilgisayarımın içini açtım anakart üzerindeki bütün parçaları ve kabloları kontrol ettim( takılı olup olmadıklarını ) ve format attım sorun kalmadı...

• ok sevindim ama sanırım hdd badsector var ve 8 mblik önbellekte. eger tekrar böle bi sorunun olursa qquik fgomatı dene hddd den kendini bi düzeltmeye calıssın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.