Şimdi Ara

selamlor adlı şahsiyetsizin gerçek yüzü. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benimde açtığım satış konusunda takas yapalım dedi kabul etmeyince bana dolandırıcı demişti şimdi herkes gördü kimin gerçek dolandırıcı olduğunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: lefkeliyim

quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

Ev Numarasını Denedinmi?
    Okuduğuma Göre Açıp Kapatmış Telefonu.
    Kendi Numarası Olmasa Bile Demekki Bir Tanıdığının Onunla İlişkisi Olan Bir Yerin Telefonu.
    Telefon Elindeki En iyi Koz.
    Bi Zorla İstersen.

evt tek kozum o kaldı annesini yada babasını veya bi akrabasını denk getirmeye calısıcam telefona.aileminde haberi var demisti eger ailesiyle birlikte bir suç şebekesi kurmadılarsa bir gelişme olur heralde

Ayrıca bu selamlor denilen çapsızın banlanmasını talep ediyorum enazından forumdaki diger iyiniyetli kişilerin başını yakmasın şerefsiz.

ya kardeşim ama hata sende
    1-) önce onun yollaması lazımdı
    2-) çocuk zaten dalga geçmiş ya salladığı o kadar belli oluyoki direk englelemen lazımdı
    Alan kodunu bilmiyor eminmisiniz bu çoğucun 8 yaşından fazla olduğuna

daha alan kodunu bilmeyen adama nasıl güvenirsin anlamadımki ßeße resmen

anneme sorıyım babama soruyum dio

ben olsam engellemiştim

Geçmiş olsun inşşallah tutturursun bi akrabasını

ama o çocuk azıcık zeki ise böyle başka bi numara vermiştir kendisiyle alakası olmayan bi numara
    yani kendisinin ev nosu değildir öyle olmasa aç kapa yapmaz konuşurdu

• Ahhh ah ben dedim sana ama sakalım yokki
    O şahıs beni de dolandırmaya çalışmıştı.53 Lv bir Blader satıyordum.O da MSN'e eklemişti.Ben char'a girip bakmak istiyorum dedi.Ben de olur dedim.Çünkü o sırada e-mail verification vardı ve eğer itemleri çalmaya kalkışırsa diye başka bir charlar onu izliyordum.İtemler dokunmadı.Ama 3 dk. sonra benim kayıtlı mail adresime şifre değiştirmek için onay mail'i geldi.O anda şahısı msn'de engelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanTnc -- 18 Temmuz 2008; 14:05:39 >
  • Gecmis olsun sen 1gün bekleyip zaman kaybetme eger vercek olsaydı ps2yi msnden silmezdiseni...neye yapcaksan neye basvuracaksan basvur zaman kaybetmeden.bu arada sndede suc war şıp die tanımadıgın etmedigin sadece bir evtelini bildigin birine nasıl hemen charının bilgilerini werirsin sndede suc war yani
  • quote:

işin parasında pulunda yada 3kuruşluk cihazın da deyilim benim yaşım 24 tum gun 3kuruş için ter dökuyorum kaynaktı sıvaydı evdekarasyonuydu koşuşturuyorum günlerce çalısıp aldıgımız 3kurusu da hobimize ayırıyoruz ancak bunun gibi insanlar adamgibi işiyle artan vaktinide hobisi olan oyunuyla ilgilenen insanları bezdiriyor.anlaşılan artık kimseye guvenilmeyecek.

++++++++++++++++++++++++ her yola basvur sana bunu yapanında adının onune hırsız damgası konulsunki 3 kurusluk seyin butun hayatına malolabilecegini anlasın
  • Lefkeliyim bence her şey senin iyi niyetli yaklaşmandan kaynaklanıyor ama şunu bil her insan bir değil. Bu adam benle konuşsaydı direk engellerdim meymelet yok konuşmalarında zaten.
  • quote:

aLi:
    babam imamatip mezunu kul hakkı yemwez

buyur işte..
  • o cocuk banada dedi 58 lvl oçuma girdi şifreyi deiştir dim ama itemleri alıp pk yapmış banada diyodu dolandırıcı dolandırıcı

• geçmiş olsun. ama keşke bi araştırsaydın
    güvenilir midir?
    tanınan birisi mi?
    daha önce char alım-satımı yapmış mı?
    millet sırf satacağı adamı sormak için konu açıyor. Neyse üzüldüm
  • Geçmiş olsun Diyorum bende.. ama Çok çabuk vermişsin Charın bilgilerini ve Msn konuşmalarını okudum sonuna kadar bunun konuşmalarından Belli iyi niyetli olmadıgı Anlaman lazımdı .. Hatta Bir yerde anlamışsın ama yinede Ps2 nin Aşkına Bilgileri vermeyi Göze almışsın..Neyse bu bilgileri , tel nosunu ve Kayıtları alarak Çok iyi etmişsin Bunların hepsi Senin için avantaj. Ama Umbaba Arkadaşımızın dedigi gibi dava açmakta kolay deil 1 günün Adliyede geçer oda Yetmezmiş gibi 100-150 ytl Arası Bir miktar Parada ödüyorsun Dava açmak için Neyse ben Canını Sıkmayayım daha fazla konuşarak Allah kolaylık versin sana ...

selamlor adlı şahsiyetsizin gerçek yüzü.

Bu arkadaş Halen forumda hatta Senin Topicinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royalty* -- 18 Temmuz 2008; 21:31:53 >

• Bu konudaki kullanıcılar: mahmutxxxxx, selamlor
  • aynanda yazmışız
  • kullandıgım bi char deyildi oyuzden ps2 yide hafta sonları arkadaşlarla iş yorgunlugu atar fakit gecirirz diyerek istemiştim.ayrıca mahmutxxxx isimli arkadaşımızada hırsız diyerek bir başlık açmıştı ona inanıp mahmut arkadaşım hakkında kötü şeyler dusunmustum ondan da bu arada özurdiliyorum gerçi bir yorum yazmamıştım onun topigine sanırım.ama yine de dusunmustum
  • bu şahıs kendi konusun da halen muşteri aramakta sakın inanmayın ayrıca benim elimden çaldıgı charın bilgilerini veriyorum buyrun. ıd muzduva07 gizli soru cevabı emine char saturn de ismi KeRaNeCi_TR charı alabilen alsın hakkımda alan kişiye helal olsun alabilirseniz bir pmatın enazın dan içim rahatlar.
  • bul adresini sar dayağı :D geçmiş olsun kardeşim
  • quote:

kullandıgım bi char deyildi oyuzden ps2 yide hafta sonları arkadaşlarla iş yorgunlugu atar fakit gecirirz diyerek istemiştim.ayrıca mahmutxxxx isimli arkadaşımızada hırsız diyerek bir başlık açmıştı ona inanıp mahmut arkadaşım hakkında kötü şeyler dusunmustum ondan da bu arada özurdiliyorum gerçi bir yorum yazmamıştım onun topigine sanırım.ama yine de dusunmustum

önemli değil önemli olan doğruyu anlaman
  • Konuşmaları okudum, adam 2dk oyuna girim demiş , daha sonra evde sro yüklü deil , internet cafeye gidim demiş arkadaş biliyorum aynı heves bendede oluyo ama kaçtane char kaptırdım artık yemem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.