Şimdi Ara

selamunaleykum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biz 3 katlı binamıza 3 adet 2000cısplus alıcı birlikte komple bir sistem kurmak istiyoruz bu sistemi montaj dahil kaça kurdurabiliriz ve kime yaptırabiliriz bize bilgivererek yardımcı olursanız çok seviniriz şimdiden çok teşekkürler

• Aleyküm selm

Uyducular yapar
  • aleykm slm
    arkadaşım başlığı açıklayıcı bi şekilde yazsan soruna daha hızlı cevap alırsın.

http://www.betasat.net/ bu adrese mail at yada gidip görüş.biz buraya yaptırdık ve çokta memnun kaldık.kolay gelsin
  • aleykümselam gardaş nasılsın biz çok iyiyiz Allah iyilikler versin......
  • birincisi arkadaş selamun aleyküm diye bir başlık açılmaz başlık konu hakkında bilgi vermeli. neyse soruna gelelim 90 lık çanak taktırırsanız cihaz 3*180 çanaklar artı montaj 180-200 ytl fazla kablo gidecek çünki bide çok çıkışlı diseq ler biraz daha pahalı neyse toplam 740-750 ytl ye mal olur sana.
  • üstad forumun acemisiyim kusura bakmayın ben bu arada sistemi kurdurmuş bulundum.şimdi doğrumu düşündüm bilmiyorum amma diğer bir çok cihazın teknolojisinin conax tarafından üretildiğini düşünerekve conax bayisi olan arkadaşımın (ki next inde bayii ve servisidir)tavsiyesi ile son anda 2000x cıs plus yerine conax 7000 cı modelini[3 adet) 2 adet 90 lık çanak 4 lü lnb ve komple sistemi 800 ytl ye kurdurduk (2000cısplus ilede aynı fiyat idi) sizce doğru bi iş yaptıkmı acep yoksa istersem cihazları değiştirtebilirim bi yardımcı olursanız sevinirim .bu conax 7000 cı nasıldır aceba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: komplocu

aleykümselam gardaş nasılsın biz çok iyiyiz Allah iyilikler versin......

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Selamlar
    11 ay önce açıldı
    Herkese merhaba
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7000 serisi hakkkında bir bilgim yok ancak 2000 xcı plus garanti makinedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sufi1969

üstad forumun acemisiyim kusura bakmayın ben bu arada sistemi kurdurmuş bulundum.şimdi doğrumu düşündüm bilmiyorum amma diğer bir çok cihazın teknolojisinin conax tarafından üretildiğini düşünerekve conax bayisi olan arkadaşımın (ki next inde bayii ve servisidir)tavsiyesi ile son anda 2000x cıs plus yerine conax 7000 cı modelini[3 adet) 2 adet 90 lık çanak 4 lü lnb ve komple sistemi 800 ytl ye kurdurduk (2000cısplus ilede aynı fiyat idi) sizce doğru bi iş yaptıkmı acep yoksa istersem cihazları değiştirtebilirim bi yardımcı olursanız sevinirim .bu conax 7000 cı nasıldır aceba?

doğru bir iş yapmışsınız..hayırlı olsun..çok üstün bir cihazdır..
    http://www.conaxclup.com/ sitesinden daha fazla bilgiye ulaşırsınız..

• Ve aleyküm selam

yaw kardes yapmayin yaw nedir bu Allah aşkina herkes sapitti. (söyledigim yanliş anlasilmasin)

Selamun aleykumu başlikta deil, mesaja başlarken yazmalisin.

başlikta : Sorununla ilgili yazi yazmalisin dikkat çekici şeyler yazilmaz. sözüm geneldir. bugun 10-15 tane başlik var forumda sacma sapan
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehman

quote:

Orjinalden alıntı: komplocu

aleykümselam gardaş nasılsın biz çok iyiyiz Allah iyilikler versin......

:)))))))))))))))))
  • yetkili servislere danış en iyi cözüm
  • aleykumselam
  • Topic hortlamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanweb

yetkili servislere danış en iyi cözüm

kardesim sen iyimisin Allah aşkına eski çöplukte duran mesaji ne canlandiriyosun.
    olmus bitmiş olay.

aradan okadar vakit gecmişki ilk mesaji acan HD yayınlari bile izliyodur simdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

quote:

Orjinalden alıntı: okanweb

yetkili servislere danış en iyi cözüm

kardesim sen iyimisin Allah aşkına eski çöplukte duran mesaji ne canlandiriyosun.
    olmus bitmiş olay.

aradan okadar vakit gecmişki ilk mesaji acan HD yayınlari bile izliyodur simdi

Konuyu hortlatan arkadaş, mesajını sildiğim başka birisi.

Sonrasında, tartışma yaşanmasın diye açıklıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 19 Haziran 2006; 16:12:21 >

• hadi ya tüh cocugun boşuna günahini aldik
    kardes pardon ya afedersin
  • belki konu hortlamış belki up yapmamak gerekiyor ama selam vermiş.
    almadan olmaz.
    ve aleykum selam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.