Şimdi Ara

SELÇUK HUKUK anlatıldığı kadar iyi mi??lütfen bir bakın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://www.selcuk.edu.tr/hukuk/tr?h=20148 burdan geçen senenin kileri inceleyebilirsin .
  • Arkadaşım bu sene oradan mezun olacak büyük ihtimalle tek ders sınavına girecekti galiba.

Oğlan dert yanıp duruyor aşırı zorluyorlar diyor vizeler gelmeden 2 ay önceden derse başlıyorlarmış.

Yani Türkiye de hukukta zorluk açısından ilk 5 e girermiş rahat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bilgiyi forumdan öğrendim ben de, öğrenirseniz beni de aydınlatın lütfen :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,zorluğunu göze aldım artık yeter ki ilerde benim için bir artısı olsun.sadece diğer birçok birinci öğretim geliyorken onlardan önce yazmalı mıyım diye düşünüyorum.Arkadaşınız ikinci öğretim miydi acaba,ikinci öğretim olmanın zorlukları eksileri var mı onu merak ediyorum

not ortalaması kaç hocam arkadaşınızın bilginiz var mı
  • bu zorluk ankaradan yada ist hukukdan daha fazla bir zorluk mu dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimee

Teşekkür ederim,zorluğunu göze aldım artık yeter ki ilerde benim için bir artısı olsun.sadece diğer birçok birinci öğretim geliyorken onlardan önce yazmalı mıyım diye düşünüyorum.Arkadaşınız ikinci öğretim miydi acaba,ikinci öğretim olmanın zorlukları eksileri var mı onu merak ediyorum

Hocam ikinci öğretimin iki eksisi var biri harç parası yatırma o da sene de 1600 tl idi sanırsam.

İkincisi de derslere gidersen akşam gideceksin.

Devamsızlık sorunu falan yokmuş ister gider dersi dinlersin istersende sağlam arkadaşların olursa onlardan not alır kendin çalışırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: besatli

not ortalaması kaç hocam arkadaşınızın bilginiz var mı

2.10 gibi birşeydi hocam ganosu yanılmıyorsam.

Zorluğu onlarla yarışırmış hocam. Oğlanı çok iyi tanırım fazla abartmaz.

Çok sağolun hocam

gözümü korkuttu teşekkürler :)

• twitterda #AferinSÜHF tagine bir bakınız 900 kişiden 91 kişi mezun olmuş.
  • Mdcetin M kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım hocam gerçekten her sene böyle mi oluyormuş?ben zor olduğunu çok kişiden duydum ama genellikle övgü duyuyordum.çok kafam karıştı gerçekten😓

• Her sene olduğunu bilmiyorum ancak oradakilerin çoğunun hukuk 5 yıldır bazıları 4 yılda bitiriyor işte dediğini biliyorum. Bunu bilerek gidin diye sizi bu durumdan haberdar etmek istedim. Sinir ve strese dayanıklıysanız gidin. Zaten son sınıfta okuyan sayısı 900 bunların içinde geçmiş yıllarda kalanlarda vardır tahminimce ve bunların içinden 91 kişinin mezun olduğu söyleniyor.
  • Konyada yasiyordum bende universite icin istanbula geldim. Selcuk ogrencisi olarak sehrin merkezine pek gitmezsin zaten ogrencilerin mekanlari cok guzel buyuk avm ler var

• Mdcetin M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için bunları göz önünde bulunduracağım.

• Sıralamam 19.800 akdeniz veya çukurova gelir mi acaba ? Bunların arkasına antep mı konya ikinci öğretim mı yazmak daha mantıklı ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.