Şimdi Ara

SELÇUK HUKUKDAN 900 KİŞİDEN 70 KİŞİ MEZUN OLMUŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SELÇUK HUKUKDAN 900 KİŞİDEN 70 KİŞİ MEZUN OLMUŞ
    :DDDD ikinci öğretime zor giren öğrencinin dramı. Yazık molla beyin haline bakın, sırf kendin sınırdasın diye milleti yanlış yönlendirmeye utanmıyor musun
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    Hocam naptiniz sonuc ne bir de basliktaki yazim yanlisini fark etmissinizdir diye dusunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam molla kardeşimize göre bir yermiş ama bu kadar reklamını yaptıktan sonra sıralaması yetmeyebilir.
  • Selçuk Üni çan sistemine geçti diye duydum.Eskiden mezun olması cidden zordu hatta hakimlik savcılık sınavındaki başarısında burdan geliyodu.Artık mezun olması daha kolay forumda bir arkadaş yazmıştı sınıf ortalamasının 46 olduğu dersten 47 alıp geçtim diye.Selçuk Üni eskisi kadar zor değil orda okuyan 2 arkadaşım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 70 kişi mezun geyiği 2014 den bu yana var hala bi bitmedi ha

Düzenli olarak sanırım 2014ten beri 70 kişi mezun ediyor

Sıktı bu geyikler
    Gerçi 2015 de Twitter da baya ses çıkarmışlardı.
    O değilde benim bir ebemin nikah memurunun tadığı var kız selçuk hukuk i.ö okudu okula gitmeden 5 yılda mezun olduydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 17 Temmuz 2017; 1:54:47 >
  • Arkadaş haklı diyebiliriz, özellikle mezun konusunda.
    Buraya gidipte memnun olan görmedim daha.
  • Molla0202 kullanıcısına yanıt
    Memnun olan var. Şimdi çizdir kendini.

• Metufkcr kullanıcısına yanıt
    İnsanlar selçuk hukuku bu yüzden yazıyor zaten. Okula sınav harici 1 gün gitmeden mezun olanlar var. 1 kere derse girmemiş olanlar

• Sayende yazacağım sıralamam 17 k Zor hukuk her türlü daha fazla öğretir
  • Tercihlere anadoludan once selcugu yazmaya karar verdim

• hocam ne derseniz diyin ben zaten selçuk hukuktan ümidimi kestim inönü yazacağım zaten malatyadayım hayırlısı olsun ben sadece bizim okul mezunu orada okuyan bi abinin dediklerini yazdım arkadaşları bilgilendirmek için bende selçuk iö istiyordum fakat olmayacağı kesin hocam inönü yazacağım artık.
  • adam ciddi çalışıyor lan
  • Molla0202 kullanıcısına yanıt
    ulan yav şak acı arkadaş hani adam bırakmayı düşünüyordu bir anda mezun ettin adamı o kadar belli etmişsin ki amacını 10 yaşında çocuk okusa anlar
  • Ne utanmaz, Allah'tan korkmaz insanlar var ya hu.

adam başka konuda gelir mi, gelmezse mezuna kalacağım diyor, buraya gitmeyin diyor.

ya hu kardeşim, utanmanız olsun, böyle bir amaç guduyorsan. Evet buradaki yorumlar önemli, forum sadece 8 bin kişi değil ayrıca birçok insan Google vs. çeşitli yollar ile buluyor okuyor.

Sırf bu insanları kandırıp kendin girmen için kötülediğin yerden ne hayır gelecek?

Düpedüz hak yemek, kandırmak olmuyor mu bu şimdi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili arkadaşlar merhaba. Ben Selçuk Hukuk 4. Sınıf öğrencisiyim. Bugüne kadar yalnızca 1 bütüm oldu. O da hem hocanın kitabını okumamam ve hocanın gereksiz zorlaması sebebiyle oldu. Okulumuza bağıl değerlendirme sistemi geldi. Yani bildiğiniz çan sistemi ancak ufak tefek farkları var. Evet okul zor, bazen gereksiz zorluyorlar. Ancak düzenli çalışırsanız yeni sistemle büyük oranda sıkıntı olmaz. Hukuk fakülteleri genel olarak ağırdır. Bunun sebeplerinden biri 5 yılda ancak kavranacak derslerin 4 yılda verilmeye çalışılmasıdır.

900 kişiden 70 kişi mezun oldu olayı doğrudur. Ancak sayılarda çarpıtma var. 70 kişi finallerde mezun oldu. Okulumuzun bütünlemeleri meşhurdur.

Normalde geçme notu 60'tı ancak geçen sene bağıl değerlendirme sistemi geldi. Geçme notu sınıfın ortalamasına göre değişiyor. Örneğin Vergi Hukuku dersinde ortalama 46'ydı ben 47'yle geçtim. Selçuk Hukuk eskiden bu konuda oldukça sıkıntılı bir okuldu. Umarım yeni sistem devam eder.

Hocalarla odasına giderek birebir iletişim kurabilirsiniz. Kimse size neden geldiniz vs demez. Ben daha odasına gidip terslendiğim hocaya denk gelmedim. Ancak sınıf içinde lise gibi olmuyor tabiki sonuçta koskoca amfi. Soru vs sorarsanız güzelce yanıtlarlar.

Devam zorunluluğu yok. Bazı hocalar derse gelenlerden imza toplayıp vize, final notuna puan ekliyor. Yıllık sistem mevcut.

3 tane fotokopici var. Genelde ses kaydı alınıp nota yazılır. Not açısından sıkıntınız olmaz.

Yurt ise kampüs içinde üniversiteye bağlı Atatürk Öğrenci Yurdu var orayı öneririm. Özel yurtlar da mevcut ancak fiyatları biraz yüksek olabilir. Bunun dışında hükümete yakın veya birçok cemaat yurdu mevcut. KYK yurtları da mevcut. 5-6 tane kadın, 2-3 tane erkek yurdu var.

Konya'yı şehir olarak önermem arkadaşlar. Yerli halk fazlasıyla yobaz, esnaf öğrenciyi soyma derdinde. Şehir, büyükşehir statüsünde olmasına rağmen halkı küçük bir İç Anadolu şehri halkı gibi. Devlet tiyatrosu mevcut, özel tiyatro toplulukları da geliyor. 4 büyük avmsi var güncel filmler genelde geliyor ancak Ankara'ya kıyasla bu konuda da sıkıntı var. Şehirde gezilecek yerler ve yapılacak şeyler kısıtlı. Öğrenci profili kötü çoğunluğu kafede vakit öldüren tipler. Şehrin avmlerinde kitapçılar mevcut. Sahaflar da Rampalı Çarşı dediğimiz Zafer'de bulunan bir çarşıda mevcut. Belediyenin yaptığı konferanslar genelde dini konularda. Bilmem ne cemaatinin bilmem kim hocası bol bol sohbet verir siz de afişleri görürsünüz. Fakültede güzel konferanslar olabiliyor takip etmekte fayda var.

Bunun dışında sorularınız varsa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 17 Temmuz 2017; 4:38:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ODTÜ_BA

Selçuk Üni çan sistemine geçti diye duydum.Eskiden mezun olması cidden zordu hatta hakimlik savcılık sınavındaki başarısında burdan geliyodu.Artık mezun olması daha kolay forumda bir arkadaş yazmıştı sınıf ortalamasının 46 olduğu dersten 47 alıp geçtim diye.Selçuk Üni eskisi kadar zor değil orda okuyan 2 arkadaşım var.

Arkadaşın yazdıkları doğru. Hatta 47'yle geçen benim.

• bi tylol hot içer miyiz kullanıcısına yanıt
    .
  • konu açıklığa kavuşmuştur..bence bu başlığı kaldırman lazım..iyi niyetliysen bunu yapmalısın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.