Şimdi Ara

SELÇUK ŞAHİN VS NECİP UYSAL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir Galatasaray'lı olarak Necip kesinlikle milli kadroya alınmalı.Selçuk ne oynamışta milli oluyor ?

Necip genç futbolcu geleceği var.Hep rol model diye bağırıp duruyorlar al sana ol model...

İspanya Alcantara'yı İngiltere Cleverley ve Wilshere'ı babasının hayrına almıyor Milli tecrübeleri artsın diye alıyor.

Biz ne yapıyoruz Dordmund'da yılın futbolcusu seçilen Nuri yerine Emre en iyi genç yetenekler listesinde üst sıralarda yer alan Necip yerine Selçuk Şahin alınıyor.Hele Ömer Toprak gibi bir stoper hala milli takım seçmemişken bu adamın üstüne gidilmeyip Gökhan Servet ikilisi Milli takıma alınınca kahroluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Eee hani nerde derbilerde Necip. Doğru bizim maçta kendi kalesine gol atmıştı.

Selçuk senelerdir bu takımda derbiler için duruyor. Böyle sakatlık olduda mı oynuyor işte.

Hocam aynı maçta Ferrari atılmadan önce Alex'i sahadan silen adamdı Necip.

Dostum bak iyi futbolcu olmak bir futbolcuya yapışıp onu etkisiz hale getirmek değil artık. Bu futbolcu tipi bitti.
    Burada Necip karşıtlığı yapmak istemiyorum işallah çok daha başarılı olur. Ama onun gibi çok futbolcu çıktı yıldız yerine koyduk şimdi hiçbirinden eser yok. Selçuğu herkes eleştiriyor ama ortada bir durum varki Selçuk uzun yıllardır oynuyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.